YT1RDI
Primećen član
- Poruka
- 532
Кад смо већ ту можда нешто и смислимо да узмемо неку кинту (а и имали би оправдање за боравак ''овди'')?
Ајде (сексуалне) идеје на сунце.
Лова је највећи афродизијак!8-)

Ајде (сексуалне) идеје на сунце.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, već je moć afrodizijak, a novac je samo deo moći. Ha!![]()
Кад смо већ ту можда нешто и смислимо да узмемо неку кинту (а и имали би оправдање за боравак ''овди'')?
Ајде (сексуалне) идеје на сунце.Лова је највећи афродизијак!8-)
Pa mozesh da budesh zigolo i naplatjujesh za sexualno opsluzivanje pohotnim 4umashicama.
Lepo dash cenovnik na oglasima i eto para.
Yaye..mos se naprave pare ako imas shtampac.
...a na vrhu članske karte muških forumaša,
Evo ideje..skupis slike forumasica i napravis album sa samolepljivim slicicama.![]()
Obucite forumašicuslike golih forumašica + nekoliko garnitura donjeg veša odeće i obuće
...shta je to poliorgazam, neshto vezano za poli parizer?ih...bzv...bolje: kako dovesti forumasicu do poliorgazma iz tri poteza![]()
...shta je to poliorgazam, neshto vezano za poli parizer?ops:
...mozzesh da se proglasish vidovitim Djokom, i da gledanjem u polni organ predvidjash sudbinu, ili da se oglasish kao anti stress terapeut pa da ponudish isto svoj polni jorgan ( ovo je ipak ljis) da se na njemu istresaju frustrirane i iskaljuju bes, a sve naravno za peneze...nemam ti ja pojma, ja sam ti sezonac...![]()
Чек да питам ''Газдарицу'': можда би Крстарица наградила тему која у одређеном року има највише посета?
Видим да ''сексуално образовање'' растура али је ту одавно.
Половична идеја. А шта ће оне да лепе?
...shta je to poliorgazam,
aaaa, to, a ja mislijo da ima veze sa poli parizerom jer sam ga jeo za doruchak, pa reko mozda sam i yeb'o a ne znamТо су ти слапови оргазама. :grin: Женска предност, шта ћеш.![]()