...mogao sam biti JA bilo sta....

• Začetnik teme Začetnik teme books
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Incognito:
Secam se ja drzavnih itekako... pa oni su mi i nabili dentofobiju (odem da popravim zub, stomatologu se malo cimne ruka, pa mi busilicom bukvalno sjeße zdrav i prav zub), pa sad moram da placam tolike pare da sve sredim...

A ne kazem da su nestrucni ovi ovde... samo se ponasaju neprofesionalno... Ne cene tudje vreme (a ni novac) i samo te setaju... Nece se desiti da ti vade zub bez anestezije (izuzev u retkim slucajevima kad anestezija ne sme da se da) ili sta vec, kao sto se to desavalo kod onih drzavnih, nece ti staviti onu groznu olovnu plombu (ako ne trazis ;) ) i sta vec... ali ce te zato odrati, i usput ce te terati da dolazis zbog jednostavne stvari bar par puta, da dokazu da je to mnogo posla, i samim tim opravdaju svoje basnosnovno velike cene...

'ebi ga... Placi zemljo, Srbijo!

nijesam znao da su mi te kolege u Srbiju takve.
Bogami crnogorci su onda gospoda i drzavni i privatni stomatolozi su kraljevi, gospoda jednom rijecju.

Chan Shaolin Si:
Incognito:
Secam se ja drzavnih itekako... pa oni su mi i nabili dentofobiju (odem da popravim zub, stomatologu se malo cimne ruka, pa mi busilicom bukvalno sjeße zdrav i prav zub), pa sad moram da placam tolike pare da sve sredim...

A ne kazem da su nestrucni ovi ovde... samo se ponasaju neprofesionalno... Ne cene tudje vreme (a ni novac) i samo te setaju... Nece se desiti da ti vade zub bez anestezije (izuzev u retkim slucajevima kad anestezija ne sme da se da) ili sta vec, kao sto se to desavalo kod onih drzavnih, nece ti staviti onu groznu olovnu plombu (ako ne trazis ;) ) i sta vec... ali ce te zato odrati, i usput ce te terati da dolazis zbog jednostavne stvari bar par puta, da dokazu da je to mnogo posla, i samim tim opravdaju svoje basnosnovno velike cene...

'ebi ga... Placi zemljo, Srbijo!

nijesam znao da su mi te kolege u Srbiju takve.
Bogami crnogorci su onda gospoda i drzavni i privatni stomatolozi su kraljevi, gospoda jednom rijecju.
Ma,svi su isti i svi tvrde da te je upropastio njihov predhodnik,a niko nista ne zna.Meni su zubari+lekari sj3ali pola vilice,navukli mi fobiju i svi to poricu,a ja gde god da odem-isti shit.Bagra!

Potpisivacu svoje knjige na knjizevnim vecerima, sajmovima knjiga i promocijama, ici cu na premijere filmova radjenim po mojim romanima, davacu intervjue za Knjizevne novine i Gloriju ( :wink: ), davacu savete mladim piscima, zivecu u prizemnoj kuci sa velikim dvoristem i imacu veliku biblioteku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back