Mogao je Vučić da kaže na CNN ono što je napisao Novak na kameri ali nije jer je ..........

Ja mislim da Djilas ima ugovor na vredjanje ugleda i casti na TV,i da debelo naplacuje da ih ne tuzi svaki put kad ga spomenu 🤣
ma, da ne pravimo od njega zrtvu, ali nije bilo u redu ono kada se zalio... ja bih drugosrbe prosto ignorisao, ukrasce nam/vam protest
za njih su srbi pocinili genocid, i sjasi kurta da uzjase murta - ja mislim da djiki i mara nisu dobra opcija za srbiju

AUTORSKA
Da braćo Srbi mogao sam i da poštujem Vučića ali posle kukavičkog odnosa sa novinarkom CNN kada ga je pitala da li je priznao Kosovo kao državu morao je da kaže da je Kosovo vekovima bilo Srpsko samo za vreme Turaka i svetskih ratova kao i sada pod NATO ali uvek smo do sada vraćali u okrilje države Srbija pa će tako biti i ubuduće.
Pošto to nije rekao onda ću još više biti protiv njega i njegove izdajničko-podaničke politike.
Šta je rekao tačno za CNN?

AUTORSKA
Da braćo Srbi mogao sam i da poštujem Vučića ali posle kukavičkog odnosa sa novinarkom CNN kada ga je pitala da li je priznao Kosovo kao državu morao je da kaže da je Kosovo vekovima bilo Srpsko samo za vreme Turaka i svetskih ratova kao i sada pod NATO ali uvek smo do sada vraćali u okrilje države Srbija pa će tako biti i ubuduće.
Pošto to nije rekao onda ću još više biti protiv njega i njegove izdajničko-podaničke politike.
Pa on tako voza nase novinare,mislio da moze i ovu sa CNN.

Back