DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.938
Nije zato sto je veleizdajnik i nula od coveka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On kao sa nasim novinarima.Pita ga jedno prica deseto,jedino Djilasa nije spomenuo.tuc, muc, nisam jos, ali samo sto nisam - kome jos nije jasno da je vucic izdajnik?
pa djilas je platio da postane gospodin, plus da podrzi brata ava, i sta ima vise da ga pominje, sada je marinika istureni igracOn kao sa nasim novinarima.Pita ga jedno prica deseto,jedino Djilasa nije spomenuo.
Ja mislim da Djilas ima ugovor na vredjanje ugleda i casti na TV,i da debelo naplacuje da ih ne tuzi svaki put kad ga spomenupa djilas je platio da postane gospodin, plus da podrzi brata ava
ma, da ne pravimo od njega zrtvu, ali nije bilo u redu ono kada se zalio... ja bih drugosrbe prosto ignorisao, ukrasce nam/vam protestJa mislim da Djilas ima ugovor na vredjanje ugleda i casti na TV,i da debelo naplacuje da ih ne tuzi svaki put kad ga spomenu![]()
Ma ne pravim ja zrtvu,nego mi je postala glavna fora kad ce Djilas u zatvorma, da ne pravimo od njega zrtvu, ali nije bilo u redu ono kada se zalio... ja bih drugosrbe prosto ignorisao, ukrasce nam/vam protest
hapse se novinari, istina, a tajkuni su bezbedni, to su sad gospoda, nauycu vec jednom, sistem je kriv, a ne oniMa ne pravim ja zrtvu,nego mi je postala glavna fora kad ce Djilas u zatvor![]()
djilas je folirant, vucicev brat, zabole njega... mnogo ga nervira vikanje, pazi molim te? jos jedan glumac kao i vucicOvo mi je hit
Bio na licu mesta i mogu ti reći da se tu najbolje vidi šiptarski učinak golog zla.
Šta je rekao tačno za CNN?AUTORSKA
Da braćo Srbi mogao sam i da poštujem Vučića ali posle kukavičkog odnosa sa novinarkom CNN kada ga je pitala da li je priznao Kosovo kao državu morao je da kaže da je Kosovo vekovima bilo Srpsko samo za vreme Turaka i svetskih ratova kao i sada pod NATO ali uvek smo do sada vraćali u okrilje države Srbija pa će tako biti i ubuduće.
Pošto to nije rekao onda ću još više biti protiv njega i njegove izdajničko-podaničke politike.
Ovde je druže tema o onome šta tačno nije rekao a trebalo je.Šta je rekao tačno za CNN?
Znači ništa pametno.Ovde je druže tema o onome šta tačno nije rekao a trebalo je.
Ne može se očuvati kolevka Srpstva putem kojim je lično a i mi za njim krenuli.Znači ništa pametno.
Pa on tako voza nase novinare,mislio da moze i ovu sa CNN.AUTORSKA
Da braćo Srbi mogao sam i da poštujem Vučića ali posle kukavičkog odnosa sa novinarkom CNN kada ga je pitala da li je priznao Kosovo kao državu morao je da kaže da je Kosovo vekovima bilo Srpsko samo za vreme Turaka i svetskih ratova kao i sada pod NATO ali uvek smo do sada vraćali u okrilje države Srbija pa će tako biti i ubuduće.
Pošto to nije rekao onda ću još više biti protiv njega i njegove izdajničko-podaničke politike.