Cavtislav
Ističe se
- Poruka
- 2.706
Maknuo bih šarenu maramu. Inače mi se kombinacija jako sviđa i super joj pristaje, sve se lijepo slaže.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih tu jednostavniju majicu, ova cipka mi je vec previse kada sve visi...torbu bih isto jednostavniju u toj boji, bez tih froncliOsim po boji, nikako nije moj stil, ne bih nosila. Možda kaput samo.
Ovo sam ja prije 10-ak godina.
Sve mi je super osim suknje.Haljina mi preeeelepa i svidja mi se i njen materijal i dezen. Imam slican sorts, samo drugaciji materijal : D
Idu mi i sandale, mozda bih samo izbacila ovaj ogrtac. Ali nekako kad se pogleda i ide, ne znam.
Pogledajte prilog 999076
Није нешто што бих носила.sve je lepo uklopljeno, interesantno i privlaci paznju...ja nikada ne bih nosila...ne volim te drecave boje nikako
![]()
bas sve mi se svidja cak i naocere za sunce i frizura...sve sveНије нешто што бих носила.
Хајде, горњи део и обућа можда и могу да прођу, али фармерице не. Не знам шта ми је ружније, да ли ти "украси" са стране по шаву или то како су подврнуте.
Следећа:
Ovo je sve totalno kao za nastup u nekoj kafanidobro je sve ukombinovano, nista ne strci...sve je na mestu...samo se meni ne svidjaju boje, licno nikada ne bih nosila
i onaj bros bih eliminisala...ne volim ih
![]()
prakticno....iz kreveta na jorgan navukla bade mantil u zivahnim bojama da razbije belinu pufnastog jorgana...naocare za sunce...skroz crne pokrivaju podocnjake...sljokicasta torba daje dinamiku outfitu...rano jutro je...ima svrhu suncatcheraSamo mi se sorts ne svidja, ne znam sta bi drugo umesto njega moglo da bude
Sako i kosulja su mi top i boja i materijal
ovu desno kombin