Modni žiri

Cavtislav

Ističe se
Poruka
2.706
Pala mi je na pamet ideja da bi ovdje na forumu moda mogli ocjenjivati raznorazne outfite, npr. poznatih osoba kao što su glumice, pjevačice, manekenke… , modnih blogerki pa i sasvim običnih djevojaka čije slike nađemo na internetu. Tema je zamišljenja tako da osoba A postavi sliku nekog outfita a osoba B iskomentira outfit, napiše što joj se sviđa ili ne sviđa te što bi eventualno dodala ili oduzela da bi outfit po njenom mišljenju bio ljepši.
Pa krenimo…
Jessica+Alba+Casual+Hats+Panama+Hat+d0HJbPVZW8rx.jpg

Odlicna ideja :klap:

Meni bi se izdaleka ova kombinacija svidjala...no...kada pogledam malo bolje...skoro mi se nista ne svidja na njoj :rumenko:
torba neka glomazna i to bele boje...zguzvana...prsten ogroman sa kamencicima i to u kombinaciji sa iscepanim farmerkama i kariranom kosuljom...majica sa kamencicima...i na sve to sesir...
meni tu nista sa nicim ne ide :prstic:

Pala mi je na pamet ideja da bi ovdje na forumu moda mogli ocjenjivati raznorazne outfite, npr. poznatih osoba kao što su glumice, pjevačice, manekenke… , modnih blogerki pa i sasvim običnih djevojaka čije slike nađemo na internetu. Tema je zamišljenja tako da osoba A postavi sliku nekog outfita a osoba B iskomentira outfit, napiše što joj se sviđa ili ne sviđa te što bi eventualno dodala ili oduzela da bi outfit po njenom mišljenju bio ljepši.
Pa krenimo…
Jessica+Alba+Casual+Hats+Panama+Hat+d0HJbPVZW8rx.jpg
Svaka ti cast za temu, veoma je kreativna ! ♡
Sto se tice ove kombinacije, jedino mi se ne svidja zlatni momenat na sesiru

Tu mi je sve jako lijepo i damski jedino mi se hlače ne sviđaju, ne volim takve pripijene hlače a ni materijal mi se ne sviđa. Kravata je super detalj koja "podiže" cijelu kombinaciju. Torba mi se jako sviđa, a i cipele također, jako su elegantne.
34-4.jpg
Tu mi se sve svidja i kako je uklopljeno i detalji... :heart: Bas sve...
Ukoliko bih bas bas morala nesto da menjam to bi bila torba..ne volim te glomazne a ni male...neka srednja velicina mi je ok...

Sviđa mi se odjevna kombinacija no da budem iskren dotična dama je po meni prestara za ovaj stil oblačenja.Bilo bi još bolje da hlače nemaju poderotina.
main-qimg-585b0f0dbae4ee5166a4267060c5bb8f

Meni se svidja

Kad nam se svidja neka kombinacija, da li da je zaobilazimo ili da isto napisemo?
Zamišljeno je da se komentira samo kombinacija iznad, mada možeš ti i citirati i drugu kombinaciju ako baš hoćeš. I molim vas da odmah stavljate drugu sliku da se bezveze ne gomilaju postovi.

Sviđa mi se odjevna kombinacija no da budem iskren dotična dama je po meni prestara za ovaj stil oblačenja.Bilo bi još bolje da hlače nemaju poderotina.
main-qimg-585b0f0dbae4ee5166a4267060c5bb8f

Zamišljeno je da se komentira samo kombinacija iznad, mada možeš ti i citirati i drugu kombinaciju ako baš hoćeš. I molim vas da odmah stavljate drugu sliku da se bezveze ne gomilaju postovi.
Ne svidja mi se kombinacija boje sakoa i kosulje. Samo da su druge neke boje, mislim da bi svetlije odgovarale. Ostalo ok
0c11c1802bc466f63d4048d087b61c13.jpg

Opet mi se ne svidjaju farmerke i patike...ali kombinacija boja i sve ostalo mi je :super:

Ne svidja mi se kombinacija boje sakoa i kosulje. Samo da su druge neke boje, mislim da bi svetlije odgovarale. Ostalo ok
Pogledajte prilog 982409
sve mi se svidja...klasicna elegancija :super:

evo jednog muskog :D

Pa ovako suknja je najlepsa po meni u toj kombinaciji. Ostalo bih izbacila. Patike bih stavila bele ali sa dosta debljim djonom i gore neka bela majica i mozda kao one kozne jaknice ili teksas jaknica. Valjda bi lepo izgledalo

Pogledajte prilog 982435
sve mi se svidja...mozda bih samo stavila neki neupadljiv, obican nakit...nista sto strci...neke male midjuse ili narukvicu...cisto da razbije malo tu monotoniju koja je inace lepo uklopljena.. :)

b5ba231ffc21219641b934acb6d57e21.jpg

sve mi se svidja...mozda bih samo stavila neki neupadljiv, obican nakit...nista sto strci...neke male midjuse ili narukvicu...cisto da razbije malo tu monotoniju koja je inace lepo uklopljena.. :)

b5ba231ffc21219641b934acb6d57e21.jpg
Svaki komad odece mi se svidja, samo bih ga uparila sa drugim stvarima XD. Suknju bih ostavila, preeelepa je, dole neke stiklice otvorene, ali kao da imaju one poveze ali tanke, ako me razumete. Gore uska majica i preko kozna jaknica ali zakovcana. Ali kozna jaknica lepa da je

73314b78a52c384c5d4b8c2a4139cbdd.jpg

E sad, ova zena sedi, ali ja sam morala ovu sliku jer je preedobra. Svidja mi se bukvalno sve i obecavam ako u buduce postavljam ovde jos nesto, ostavljacu zanimljivije kombinacije ili cu barem pokusati XD

Svaki komad odece mi se svidja, samo bih ga uparila sa drugim stvarima XD. Suknju bih ostavila, preeelepa je, dole neke stiklice otvorene, ali kao da imaju one poveze ali tanke, ako me razumete. Gore uska majica i preko kozna jaknica ali zakovcana. Ali kozna jaknica lepa da je

Pogledajte prilog 982446
E sad, ova zena sedi, ali ja sam morala ovu sliku jer je preedobra. Svidja mi se bukvalno sve i obecavam ako u buduce postavljam ovde jos nesto, ostavljacu zanimljivije kombinacije ili cu barem pokusati XD
Ne volim taj paspul, a i reveri su preveliki za moj ukus, ali nije uopšte loša kombinacija. Nekako mi fali lančić neki, ogrlica, tako nešto...

8e729f39e1b345bb85bd81255f589838.jpg

Back