modni ukusi naše dece

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja cerka ima 8. godina i ima izgradjen svoj ukus,ne voli da nosi siroke i dzombaste
stvari,voli da joj se lepo ocrtava guza,da uglavnom bude u roze boji,jer je to "zenska boja"
i onda kad je sve u plakaru u toj boji lako se prave kombinacije.Frizura obavezno kod
stalne frizerke,nema sanse da se ja tu nesto ucim na njoj kao sto je radila moja majka.

moj sin (7) ima vec neke svoje fazone...frizuru kakvu on hoce...gel se odavno kupuje...jos mu ja biram garderobu al' znam sta on voli...ako mu kupim nesto sto mu se ne svidja - nece to ni obuci.
Voli dakle siroke farmerke...t-shirts preko majice sa dugim rukavima...boje su crvena, plava, i siva kao neutralna...Ima neki "skejterski" fazon....

:eek:

Sinu je samo vazno da moze lako da otkopca....kada ide da piski.....znaci farmerice nisu bas omiljene....dok vec cerka iako je mala vec sada poazuje rucicom da hoce tu jaknu a ne onu...ako slucajno isistiram da joj stavim po mojoj zelji lepo mi kaze "noooooo"!

Jao sto se lijepo ismijah.
Nikolina 3 god. je prava mala smizla...voli da je lijepo obucena,obozava soping..nema sanse da joj nesto kupim sto joj se ne svidja..ujutro sama bira sta ce obuci. Svako jutro se pravi drugacija frizurica.

Онако како навикнемо децу од малена тако ће се и облачити.
Не може се девојчици причати да је принцеза а ондак дати тренерка.
Мислите о томе шта правите од деце.

Мој син (12) не прави неко питање. Воли удобне и квалитетне ствари, уме да уклопи гардеробу. Никад неће обући тренерку и ципеле и рецимо бира фармерке са наранџастим концем и наранџасту дуксерицу. Ниси све боје осим розе. То би ипак било претерано. Идемо заједно у куповину јер мора да проба. Не буни се ако кажем да је нешто прескупо.

А како су онда моје две ћерке толико различите, ако је све до нашег васпитања? А разлика између њих је само годину дана, скоро као да су близнакиње, једнако су васпитаване, расле заједно, а од малена имају различите укусе и афинитете према сасвим различитим стварима.

Slazem se sa Hellen...sestra je mladja od mene 18mj, isto smo vaspitavane i dok smo bile male kupovali su nam identicnu garderobu,kao da smo blizankinje...danas imamo posve ralicit stil.
Svojoj cerkici kupjem samo udobno i kvalitetno ali ona bira!

Сестрин клиња (18 месеци) се огледа. :eek:
Људи, то дете се шепури док хода, мајке ми.
То није имао од кога да види.
Живи са три жене (моја сестра, бака и прабака).
Мушко нема у околини од пре шест месеци.
Наравно, деде га обилазе и са клинцима што се поигра сат-сат и по напољу.
(тата му је у иностранству на раду, још који месец, а и зет је сав миран и тих)

Стави капу на главу и иде на огледало да се огледа. Па узме наочаре за сунце па понови поступак.

Не смем ни да помислим шта ће то дерле (:heart:) да измишља кад је гардероба у питању. :)

Moj sin (3 godine) sve nosi, ali ima omiljene likove i voli da oblači sve sa takvim aplikacijama. Miki Maus je br.1 i sad usred zime ode u svoju sobu, skine trenerku i obuče šorc, majicu i kapu sa Mikijem. Jedva sam ga ubedila da bar hula hopke ne skida da se ne smrzne. Ali stalno traži da ide na plažu da bi mogao da nosi Miki šorc. :D

Сестрин клиња (18 месеци) се огледа. :eek:
Људи, то дете се шепури док хода, мајке ми.
То није имао од кога да види.
Живи са три жене (моја сестра, бака и прабака).
Мушко нема у околини од пре шест месеци.
Наравно, деде га обилазе и са клинцима што се поигра сат-сат и по напољу.
(тата му је у иностранству на раду, још који месец, а и зет је сав миран и тих)

Стави капу на главу и иде на огледало да се огледа. Па узме наочаре за сунце па понови поступак.

Не смем ни да помислим шта ће то дерле (:heart:) да измишља кад је гардероба у питању. :)

shmeker ;)

Minđušica ne pravi uvek prolem oko oblačenja, ali pošto uvek zna šta hoće a šta neće, ponekad ume da zakera i da neće da obuče nikakmo ono što joj spremim, već sama izabere
Pošto polako se približava pubertet, sve je više uključena u izbor pri kupovini, a ono što zamisli, to uglavnom i dobije
Inace obozava da obuče helanke, grejače i čizme i da uz to uklopi zimsku jaknu i kapu i šal u tonu

А како су онда моје две ћерке толико различите, ако је све до нашег васпитања? А разлика између њих је само годину дана, скоро као да су близнакиње, једнако су васпитаване, расле заједно, а од малена имају различите укусе и афинитете према сасвим различитим стварима.

Upravo to sam htela da pitam :aha:

Najstarija ima 13 god. i skroz je u sportskom fazonu...farke,trenerica,majice,duksevi i patike,kosa uvek vezana u rep.Dok je srednja (9 god.) vernija suknjicama,uskim pantalonicama,majicicama i raznim kikicama i snalicama,a o lickanju da ne govorim.Kakva ce biti najmladja to cemo jos videti.

Da i moje su razlicite, a isto ih odgajam

Starija je u sportskom stilu,trenirke, majice, starke...itd.
Sjecam se kad je bila 18mj kupila sam joj krasnu majicu Tammy Hilfiger koju sam platila poprilicno .... jos u ducanu mi je govorila kako ona to nece obuci. Kad sam skinilaa etiketu i oprala je i kad vise nije bilo mogucnosti vracanja..nije bilo sanse joj obuci tu majicu. Tad sam znala da nece biti lako s njom ..i nije!

Mladja je u haljinicama, suknjama, balerinkama i trenirka je zadnji komad odjece koju bi ona pozelila obuci. mada je manje tvrdoglava po tom pitanju od starije pa je lako nagovorim:zskace:
Dok su bile male moja djeca nikad nisu obukle majicu ili hlace na kojima ima slika nekog junaka iz crtica. to mi je tako ruzno i hvala Bogu nikad nisu trazile takvu odjecu!

Back