modni kompliment

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
ili kontinent, za plavuše
glupo pitanaj al koliko se obradujete kad dobijete kompliment
na konto ooga što ste obukli, kupili, sklopili isl
svako se obraduje (valjada) ali...
a da priča bude aktuelna
prenenesite nam poslednji kopliment koji ste dobili
i još poželjnije sliku datog predmeta/kombinacije

Raduje me kompliment kada znam i osećam da je iskren, a ne iz kurtoazije.
Na primer, kao kada vam neko uputi lepu reč više u znak pozdrava ili radi konverzacije.

Koliko mu se obradujem zavisi od sledećih parametara:
a) Ko mi je uputio pohvale za izgled;
b) Koji je nivo mog iščekivanja da neki (nečiji) komentar uopšte i dobijem.

Najviše mi znači mišljenje mog dečka, on je realan i najkompatibilniji da me oceni.
Uvek radim ono što se na prvom mestu sviđa meni, ali s obzirom na to da mi je stalo da za njega budem negovana i lepa, važno mi je da li će se to i njemu dopasti.
Kako god, najbitnije je da se ja i dok ne gledam u ogledalo osećam dobr u svojoj koži.

Poslednji kompliment koji sam dobila se odnosio na moju novu frizuru, sveže sam ošišana.
Juče sam skratila krajeve, stepenovala inače ravnu dugu kosu, vratila šiške...
"Super ti je ta nova promena, mala!" tako je od s do a zvučao komentar.
Inače, tu kritiku sam dobila od sredovečne tete sa trafike gde uplaćujem Bus Plus kredit.

A što se odeće tiče, skoro da nema dana a da me neka nepoznata devojka u prevozu do fakulteta ili nazad ne pita gde sam kupila nove čizme.
Za njih me pitaju čak i prodavačice u buticima u koje uđem da ošacujem aktuelna rastuća sniženja.
I sve mi je draže i draže što su moje.
Evo, to su ove:

g51410-3.jpg

Obradujem se, kako da ne. Radujem se zato što je to potvrda da ja i drugarice vidimo svet na isti način.
Najsretnija sam bila kada sam kupila jednu torbu (jer sam se oduševila njenom lepotom i jednostavnošću). I odem na neku žurku, i ostavim je u predsoblju, i sve moje drugarice koje su došle na tu žurku su pitale 'čija je ono torba?'. To je bilo super, zato što su videle tačno ono što i ja, kao kada odeš u bioskop sa deset ljudi, i svima se svidi film, i iz istih razloga. Skoro nemoguće.

Poslednja izmena:
Mene su sad na žurci nekoj u subotu svi pitali za moje kineske čižme. Baš sam bila srećna što niko nije provalio da su jeftine i što su svi ,odma iz hodnika pitali čije su i komentarisali kako su dobre:zcepanje:

elem, volim da dobijam komplimente na račun odevanja. Nije bitno od koga, sve dok je iskreno meni prija.
Ono kad prolaziš ulicom i neke ženske se okrenu i čujem ih u daljini kako komentarišu kolko su mi dobre farmerke.
YES they ARE!
Ili kad me pitaju de sam kupila.
HA

Pa kao i sve zene volim da dobijem kompliment za odjevanje.Nedavno sam pronasla extra jeftinu radnjicu u gradu i nasla mnogo finih krpica.Svi su pitali gdje sam pronasla tu divnu jaknicu i koliko kosta..Moj decko je bio odusevljen mojim izgledom..Ugl second hand je po nekad pun lijepih iznenadjenja...

Back