Modni gafovi ..

2vhuoa8.jpg

Pa I nije ti ovo tako loše...ima kome stoji i ko zna da nosi...

Mislim da mi je najgori gaf bio u prvom gimnazije, ajoj uzasa...crni minić do zadnjice, tesna majica sva utegnuta uzas, crni kožni mantil i crni lak za nokte...kao Mortisa Adams sa nekom kosurinom do struka, na neznih 15 godina sve tako grubo i jako...mislim da sam čak imala i karmin trule visnje...sta mi se desilo te noći bog sveti zna ali nakon toga se nikada više nisam obukla da mi se nije dopalo to što nosim...mozda i jeste gaf u očima drugih ali ne i u mojim:lol:.

Pa I nije ti ovo tako loše...ima kome stoji i ko zna da nosi...

Mislim da mi je najgori gaf bio u prvom gimnazije, ajoj uzasa...crni minić do zadnjice, tesna majica sva utegnuta uzas, crni kožni mantil i crni lak za nokte...kao Mortisa Adams sa nekom kosurinom do struka, na neznih 15 godina sve tako grubo i jako...mislim da sam čak imala i karmin trule visnje...sta mi se desilo te noći bog sveti zna ali nakon toga se nikada više nisam obukla da mi se nije dopalo to što nosim...mozda i jeste gaf u očima drugih ali ne i u mojim:lol:.
.
Pa ovo i jeste kljucno. Dzaba se neko obuce skladno ako samo nesto navlaci, spusta, pomera,... ako se vidi da mu nije prijatno i da to nije ta osoba.
Volim kada neko ima svoj fazon. Ne mora se to nama dopadati, ali nekome moze stajati savrseno. Imidz treba da prati karakter, i vidi se to.

Ja sam imala gomilu propusta. Dugo sam bila luda za dzinsom pa nosila sve sto se od njega moglo kupiti i napraviti. Da je bio namestaj presvucen u dzins i tapete sa tim printom, to bi zavrsilo u mojoj sobi :lol: Od farmerica i sukanja, preko torbe i jaknica do mantila i obuce ( cizme, patike, cipele, sve taksas). A tokom bombardovanja (13 god) sam odsekla jednu nogavicu i tako hodala, jedne duge, druge kratke, kao da me je neko napao! Kakav kreten!:dash:

Nisam ih imala, uvek imam neki svoj stil kojeg se držim, ponekad i kada ne bi trebalo.:lol:
Mrzim da se klasično doteram u nekim svečanim prilikama, ono, bluzice, suknje, cipelice, to nikako nisam ja.:( Kod mene je drugačije, doterana, ali ne kao većina.:whistling:

Postoji samo odeća i boje koje nisu u skladu sa ličnošću; sve ostalo je ok - ako se u tome dobro osećamo.:mrgreen:

9fcedcf796da3ebf5d765d6d449fe314.jpg

joj ja bih joj sve narukvice uzela :lol:

- - - - - - - - - -

Ne volim rolke i ovaj oblik okvira. Inace, sve drugo mi je sik! Odlicno :D Hocu da budem ovakva bakica. I sada bih sve ovo nosila:heart:

ocu i ja, kamo srece da budem takva, jedino mi fali par macaka na slici da se kompletiram :zkez:

Back