MODNA PRAVILA

Moja zlatna modna pravila:

Smokey eyes - nude usne

Minic/sorcic dole - ravan top/zatvorena majica gore

Dekolte ili majica koja otkriva pupak gore - helanke/farmerke/pantalonice dole

Alke - lance/ogrlica no way

Efektno lance - sitne mindjusice

Efektan prsten - narukvica ne

Volim da mi se slazu kais/pojas i obuca, to se trudim sto vise, tasna tu i tamo...

može da bude lepa ako su detalji u pitanju, ako je neka lepa nijansa i ako je fino ukopljeno... inače, nakit od zlata mi se uopšte ne sviđa, ma šta to bilo

To sam i ja mislila dok mi nije porasla kosa i dok nisam bas mnogo pocrnela jednog leta. Onda mi je zlatar samo prineo vratu jedno srculence koje se tako lepo slozilo uz bronzani ten da sam pocela da uzimam zlatnu u obzir, kao i bakarnu...

U tragovima u vidu senke ili nakita, kaisa, etc. moze jako lepo da oplemeni kombinaciju...

Verovali ili ne :) Ja sam bila alergicna i na samu tu pomisao, ali kad sam naucila da u pravoj meri dodam asesoar te boje kao zacin outfitu, voala-le bingo :aha:

mene ni djavo ne bi naterao da obucem na sebe nesto sa animal printom..jos kada vidim leopard sare na plavoj pozadini smuci mi se zivot.Ne volim zuto zlato,a pogotovo kada vidim da neko nosi gomilu takvog prstenja na crvene dugacke nokte..ne volim da vidim upasane bluze i majce u farmerke koje su uske pa jos u dodatnoj kombinaciji sa nekim kaisom..grozomorne su mi starke na stiklu..

Ne volim mnogo fensi stil, ali ni ona dark sranja sa crnim kreonom i iron maiden majicom...
Ne volim plitke farke ili pantalone...
Ne volim kada je džep od pantalona ispod zadnjice, umesto na njoj...
Ne volim air max.
Ne volim animal print.
Ne volim puma i najk tašnice.
Ne volim kada neko pun bubuljica stavi tečni puder u cilju prekrivanja, a ustvari deluje još gore, bude mi žao onih jadnih bubuljica koje ugušene mole za tračak kiseonika...
Ne volim kad neko stavi celu bočicu parfema i davi ljude svojim smardom...
Ne volim kreme za samopotamnjivanje, ružno izgleda i mnogo smrdi.
Ne volim pirsing 2cm od ugla usana.
Ne volim ugg čizme, noga deluje preširoko i obavezno se ulubi đon na jednoj strani.
Bebi roze i crveno ne mogu da svarim ni u jednoj kombinaciji.
Ne volim dimije koje su postale hit u zadnje vreme.
Ne volim kockaste nokte, koji su širi gore nego dole i gde je ona ivica obojena 1 cm, ako shvatate šta hoću da kažem.
Ne volim presu, a naročito ne onaj izlomljeni dodatak.
Ne volim patike na štiklu i cipele u špic.
Znam da sam omašila temu jer ovo nisu modna pravila, ali kad smo već počeli o tome ko šta voli i ne voli, ja rešila da otvorim dušu...

Moja osnovna pravila su:
1.Gole noge - pokriven dekolte i obrnuto.
2.Ili naglasene oci ili usne

Zvuci pomalo dosadno ali trudim se da nadjem zlatnu sredinu da jedan deo izdvojim volim da imam jedan lud detalj tipa roze cizme, ogromne naocare u boji, velik nakit... Volim da ekperimentisem s bojama imam 2-3 neutralne i jednu upadljivu boju na sebi...:zper:

Moja osnovna pravila su:
1. kais-pojas i cipele iste boje
2. ako se nosi nesto sa animal printom- to je samo jedan deo garderobe, a ne top zebrast, helanke leopard:eek:
3. nikako crveno i roze u jednoj kombinaciji
4. nikako mesanje zlatne i srebrne boje
To mi je nesto sto mi je sad, u trenutku, palo na pamet...

Modno pravilo koje uvijek važi - za fitnes jedna maica kratkih rukava, fitness hlače ili lagani donji dio trenerke, udobne patike za dvoranu(znači ne sa klizavim đonom). Na trening je najbolje dolaziti u komotnoj odjeći tipa trenerke..veoma je out dolaziti u šljaštećoj odjeći ili štiklama; tako da zapravo tako niko ni ne dolazi :)

Ne volim mnogo fensi stil, ali ni ona dark sranja sa crnim kreonom i iron maiden majicom...
Ne volim plitke farke ili pantalone...
Ne volim kada je džep od pantalona ispod zadnjice, umesto na njoj...
Ne volim air max.
Ne volim animal print.
Ne volim puma i najk tašnice.
Ne volim kada neko pun bubuljica stavi tečni puder u cilju prekrivanja, a ustvari deluje još gore, bude mi žao onih jadnih bubuljica koje ugušene mole za tračak kiseonika...
Ne volim kad neko stavi celu bočicu parfema i davi ljude svojim smardom...
Ne volim kreme za samopotamnjivanje, ružno izgleda i mnogo smrdi.
Ne volim pirsing 2cm od ugla usana.
Ne volim ugg čizme, noga deluje preširoko i obavezno se ulubi đon na jednoj strani.
Bebi roze i crveno ne mogu da svarim ni u jednoj kombinaciji.
Ne volim dimije koje su postale hit u zadnje vreme.
Ne volim kockaste nokte, koji su širi gore nego dole i gde je ona ivica obojena 1 cm, ako shvatate šta hoću da kažem.
Ne volim presu, a naročito ne onaj izlomljeni dodatak.
Ne volim patike na štiklu i cipele u špic.
Znam da sam omašila temu jer ovo nisu modna pravila, ali kad smo već počeli o tome ko šta voli i ne voli, ja rešila da otvorim dušu...

podebljano se slazem :D ostalo sve obrnto :lol:

Back