Moderne vestace

w_1b8711b79e.gif

vestice su najbolje :)

kad sam bio klinac mnogo sam voleo bajke sa vesticama :)
Jos uvek sam klinac, i sada volim prave vestice :)

Vestice su najbolje ribe !
Vestice uvek imaju svoj projekt, one su aktivne, samosvojne, samostalne, uvek vrlo sposobne, uvek znaju svasta,voze metlu bez vozackog, kuvaju egzoticne stvari, seksi se oblace, i uvek su marginalizovane zbog nekakvih nesposobnih pishulja koje cekaju da budu spasene !

Ja sam do sada upoznao jednu MidnightWitch ... i jednu Charobnicu.... :)

Ako ovo cita neka vestica, voleo bih da me provoza na metli jedan krug,... . pa nek ide zivot....:)

Ljudi koji jashu na metlama su oni koji su pobegli ili su zreli za ustanovu za mentalno obolele... a oni koji vide ljude koji jashu na metlama.... ti su josh gori... tako da... a ako neko pokusha da leti, pa se sa zgrade baci sa sve djiha-djiha metlom... uuuu, turbo...
Ma, ljudi kazu:"Treba chvrsto verovati i to ce se ostvariti." Ko ce ga znati, ovo je moderno doba... lete metle, sherpe, lonci, lavori.... dovoljno je da muz iznervira vec isfrustriranu zenu...

cekaj je l vestica neko ko ima neke natprirodne veshtine ili samo neka kuchketina.. mozda su oni tad njih malo spaljivali i zato shto su kao se isticale iz nekih vise politicko-licnih razloga... ne znam ni kako bi se moglo o tome razmisljati
a ima one price o vlashkoj magiji i ko zna mozda neka plemena... jao p anudila mi je jedna ciganka neke trave da mi krene ljubav al nisam uzela.... :I
ne znam mene su pocele da svrbe oci i raspadam se

hehe svako je od nas pomalo kucketina a i verovatno ste imali neke dozivljaje cudne

Back