hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.166
pa mislim ako ne ocekujes previse nesto se mozda i dobije iz tih knjiga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je nacin razmisljanja koji mi se nikako ne dopada. To je quick-fix feel-good makeshift filozofija ciji je jedini cilj narkoza, odnosno, lecenje simptoma, uklanjanje signala koji coveku govore da nesto nije u redu s njim.
Osecaj nesigurnosti je sasvim prirodan osecaj, sto ce reci, nema niceg loseg u vezi sa njim. Cilj nije ukloniti ga, vec razumeti ga, detaljno ga izanalizirati te pronaci adekvatno resenje za problem koji signalizira.
podmetač za kafupa mislim ako ne ocekujes previse nesto se mozda i dobije iz tih knjiga
Ovo je naprotiv lečenje raznoraznih uzroka koji su zatrpani duboko u podsvjesti, ova psihologija prodire do njih.
Klasična psihologija i medicina liječe simptom, što može da pogoduje samo farmakodušmanima.
I jedno i drugo,Da li kupovinom i citanjem takve knjige postajes pacijent ili doktor?
Nisi politicki aktivna.
Necu da citam knjigu koja ce me pretvoriti u pacijenta.
Da li citate knjige iz zanra poznatog kao "Moderna psihologija" ?
Neki to nazivaju i - literatura za "na plazu"))
U ovim knjigama se nalaze jednostavni, prakticni i brzi saveti - kako da unapredite svoj zivot, odnos sa partnerom, porodicom, poslodavcem...
kako da uspete u karijeri i zaradite novac ^^
Ovo je naprotiv lečenje raznoraznih uzroka koji su zatrpani duboko u podsvjesti, ova psihologija prodire do njih.
Ono što se zaključuje jeste, da je čovijek ono što misli.
Misli pokreću emocije,
misli kreiraju budućnost,
vi imate IZBOR da mislite kako hoćete,
dakle sve je u vašim rukama!
Da li vi razmišljate pozitivno i negativno?
E pa takav će vam bidne život!
Osjećaj nesigurnosti jeste prirodan ali je potpuno nepotreban,
to je klasičan strah i negativna predrasuda, obrnuto od samopouzdanja.
ako mislis da je nesigurnost losa stvar onda nije lecenje uzroka, vec simptoma. nesigurnost je most prema visoj sigurnosti. bez nesigurnosti se niko nikada ne bi menjao.
poenta, dakle, nije da NATERAS sebe da prestanes da budes nesiguran, vec da resis problem koji ona signalizira.
to je izuzetno povrsan nacin razmisljanja.
ljudi nemaju izbora oko toga da li ce razmisljati pozitivno ili negativno. pozitivno i negativno razmisljanje su SIMPTOMI ne UZROCI.
ako je prirodan onda je i potreban.
to je signal koji ti govori da postoji problem koji treba da se resi, ne kojekakav "strah" ili "negativna predrasuda".
nesigurnost je u stvari neodlucnost, pojava novih mogucnosti ciju vrednost ne znas da odredis. zato treba sesti i odrediti njihovu vrednost tako da opet postanes siguran.
konkretno kod pink pearl: to je prodor suprotnih misljenja u njenoj glavi ciji znacaj ne zna da odredi.