Moderna priča

Ja nemam takvo mišljenje - mnogo je finih muškaraca, gospode na Forumu (umeju da se ponekad malo grublje našale, ali to su Dečaci :) i zato su i slatki), nego sirotih "superiornih"

Mozda i jeste tako. Ja sam danas prgava... :)
A ti si dusa od zene. :)

- - - - - - - - - -

ti kapiraš da je i reč priroda ženskog roda..?

Ko je shisha kad i ona dosadi nakon nekog vremena.
Onda covek ode recimo u trope i gleda i opsti sa drugom prirodom. Verovatno se zato i ide na odmor.

Nema brige...
Ima povazdan divnih muškaraca
Ima :)
ti kapiraš da je i reč priroda ženskog roda..?

On ne kapira osnovno, da se poštpvanje pa da kažem i autoritet ( što da ne ako je opravdano) zaslužuju. O tome se ne trabunja u prazno, iz ogorčenosti.

A ko god osobu suprotnog pola doživljava kao rivala a ne partnera, naravno da će biti zajedljiv, neispunjen,...

Otac od moje prijateljice docekuje sina nakon prvih casova seksualnog obrazovanja (u Jamerici su) i pita ga sta su ucili i mali pocinje da prica da su ucili delove tela i razlike izmedju muskaraca i zena i kaze jos da je naucio da je cica mlecna zlezda.
Tata mu kaze:"Ne, ne sine, cica je poezija!" ... :)

U pravu je čovek.

Razveo se..... i vratio roditeljima.
Moralnije nego da sve to isto radi ili ne radi , zavisno od price, dok je u braku.

I nema informacija kakav je otac bio dok je bio u braku.
Da li je od uvek zanemarivao decu....ili se tek sad setio njih uz sweet selfie
Види, овако...
Свака, која се удала за таквог и изродила децу са њим- заслужила је све што је снашло.
Јер, то не може а да се не види, брзо; то је карактер, који се не може дуго сакривати.
А пусто женско, што може да буде глупо- то је за басну...:lol:

Види, овако...
Свака, која се удала за таквог и изродила децу са њим- заслужила је све што је снашло.
Јер, то не може а да се не види, брзо; то је карактер, који се не може дуго сакривати.
А пусто женско, што може да буде глупо- то је за басну...:lol:

sta trazis na temi ako si pametan za medalju :zcepanje:

Takvih prica milion.
Za pocetak je dobro sto se razvela od tipa koji u papucama pije kafu u kraju :p

Salu na stranu. To sto placa alimentaciju kada mu dune to resavaju nadlezni organi vrlo lepo i lako sada, utuzeni mora da isplati sve retroaktivno. Sada po zakonu ne moras nista, ni da vidjas decu ni da ih vodis na more i zimovanje ali da placas moras. Drugo je ako ona nece da se bakce sa sudom; ali na taj nacin deci uskracuje ono sto im po zakonu pripada. Na to ni jedna zena nema pravo.
Nije joj lako, ali vreme prolazi i deca rastu, svi smo mi zrtve svojih izbora i nekih pogresnih procena.
Nema tu mnogo pameti, kada izvede decu na put iole moci ce i ona da formira neki svoj zivot sa nekim boljim izborom.

nmadležni organi ne rešavaju ništa, kamoli alimentaciju...

izvini, dalje nisam čitala post

elem, uvek su popularniji oni koji su lepši, nasmejaniji, zabavniji, šta nekog briga dal on plaća alimentaciju i kolko se ko muči oko dece.

nmadležni organi ne rešavaju ništa, kamoli alimentaciju...

izvini, dalje nisam čitala post

elem, uvek su popularniji oni koji su lepši, nasmejaniji, zabavniji, šta nekog briga dal on plaća alimentaciju i kolko se ko muči oko dece.
Iskustva iz moje bliže okoline bas kažu kontra. Svaka koja je tužila ex muža za alimentaciju naplatila je sve do dinara a on je morao i sudske troškove da plati. Mom kolegi su stavili administrativnu zabranu čak.

super ako je tako :ok:
ja ne poynajem nikog, pa ne mogu da pri;am ni[ta
ali jednostavno ne verujem institucijama.

Pa ni ja, ali ovo znam. I volim sto je tako.
Imam utisak da su zene zasticenije nego ranije.
Pricala sam ovde o mojoj sestri koja ima izvesne probleme sa muzem. Iz ciste dosade i muke ga je prijavila da je proganja i maltretira, odmah su ga procesuirali. Da nije imao svedoke inspektor mu je rekao da bi bio u CZ-u 30 dana za pocetak dok se ne dokaze suprotno.

Back