MODERATORIMA: jeli ovo mormalan covek pise?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам господине БЕКС, шта ви имате против Земунаца (и Земунки), против књижевника и књижевности. Волите америчке војнике и тврдите да су они ти који треба да нам донесу "слободу" и "демократију".
Изгледа да у свему имамо супротне афинитете, те је најбоље да се више не дружимо.

Strela:
Врло радо, чим га ослободе оптужби и пусте на слободу.
Original postavio Strela
Мени до сада није ушао Легија у кафић, а да је и ушао тражила бих му потпис на његовој књизи "Гвоздени ров".
Normalna zena cega se stidi sa ovim se ponosi.I nece nikad biti pusten na slobodu.

Strela:
Не знам господине БЕКС, шта ви имате против Земунаца (и Земунки), против књижевника и књижевности. Волите америчке војнике и тврдите да су они ти који треба да нам донесу "слободу" и "демократију".
Изгледа да у свему имамо супротне афинитете, те је најбоље да се више не дружимо.

ja se gospodjice nikada nisam ni druzio sa vama. vi zelite da se druzite sa kriminalcima,ubicama i dilerima opojnih droga,a to nikad nije bilo moje drustvo. vi slobodno prizivajte zlo na sebe,i verovatno cete pre ili kasnije u tome uspeti.samo pazite da ne bude kasno kad shvatite neke stvari

Strela:
A imas avatar americku glumicu?Sizofrenija je u pitanju kod tebe.

Alekasandar2:
Kretenko bolesna ne navodi pesmu od ljudi koji su protiv smradikala.
Da bog da ti Ulemek i Jovanovic sve zensko pred ocima silovali.

I.Sikorski

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Модератори нажаолст углавном толеришу овакве наступе присталица те политичке идеје. И ако га буду бановали тај малоумник ће отворити нови налог, они ће се правити да то нису приметили и тако у круг...

untouchable:
Модератори нажаолст углавном толеришу овакве наступе присталица те политичке идеје. И ако га буду бановали тај малоумник ће отворити нови налог, они ће се правити да то нису приметили и тако у круг...
Smatram da ste vi radikali pristalice ovakvih stvari,jer i Djincic je imao decu,za to vas bas briga?Sta je vama da ubijete nekog a ovamo se zgrazavate vasim ne verbalnim nego pravim oruzjem.

Dva komplimenta od nedodirljivog za jedan dan, baš lepo da se završi ova tema pre nego što se zakatanči (nadam se!).

(P.S. moram samo da te razočaram- taj fazon sa prelaskom u radikale mi je već jednom prodala paola u malo izmenjenom izdanju! Ali, nema veze, skladno funkcionišete, to je lepo! :) )

Mae:
Dva komplimenta od nedodirljivog za jedan dan, baš lepo da se završi ova tema pre nego što se zakatanči (nadam se!).

(P.S. moram samo da te razočaram- taj fazon sa prelaskom u radikale mi je već jednom prodala paola u malo izmenjenom izdanju! Ali, nema veze, skladno funkcionišete, to je lepo! :) )

:) Па то онда само показује да таленат не може да прође незапажен - кад ти две особе кажу исту ствар, то већ није безвезе. ;)
'Ће да видиш како је лепо бити гласач радикала, кад тад, убеђен сам :)

поздрав свима за вечерас, сем мајмуну коме је посвећена ова тема
овер енд аут

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back