Moderatori preotimaju teme?!??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postavio sam temu na forumu korona i posle par dana vidim da je postavljač moderator sa izmenjenim naslovom. Jel ovo spada u uobičajenu rutinu moderacije? Nisam to nešto primetio a član sam od 2004 godine.

Jel dobija krstarica neke pare od promocije vakcinacije ako je tako onda zanemarite moj post.
Највероватније је твоја тема спојена са постојећом

Komentar koji je prvi ispod postavljene teme je komentar iz moje teme znači da sam ja ipak prvi postavio temu a neko zloupotrebio svoje moderatorske funkcije. Evo Reyla je meni odgovorila odmah po postavljanju teme, sada stoji da je odgovorila Straksu: https://forum.krstarica.com/threads...uje-rizik-od-teskog-zarazavanja-za-89.936887/ inače je i post editovan.
Jole i ti si odgovorio na toj temi.
Što mi dodatno potvrđuje da se uopšte ne poštuju forumaši.

Postavio sam temu na forumu korona i posle par dana vidim da je postavljač moderator sa izmenjenim naslovom. Jel ovo spada u uobičajenu rutinu moderacije? Nisam to nešto primetio a član sam od 2004 godine.

Jel dobija krstarica neke pare od promocije vakcinacije ako je tako onda zanemarite moj post.
Ti si temu otvorio u petak u 18:43h i spojena je sa temom koju je otvorio moderator u petak u 12:18h. Znaci otvorena je 6.5 sati pre tvoje.
Ocigledno nisi dobro video da ista tema vec postoji.

Problem resen, tema se zakljucava

Komentar koji je prvi ispod postavljene teme je komentar iz moje teme znači da sam ja ipak prvi postavio temu a neko zloupotrebio svoje moderatorske funkcije. Evo Reyla je meni odgovorila odmah po postavljanju teme, sada stoji da je odgovorila Straksu: https://forum.krstarica.com/threads...uje-rizik-od-teskog-zarazavanja-za-89.936887/ inače je i post editovan.
Jole i ti si odgovorio na toj temi.
Što mi dodatno potvrđuje da se uopšte ne poštuju forumaši.
Ali jeste odgovorila Straksu, pogledaj vreme kada je napisan i taj post nije editovan.
Post u kome je odgovorila tebi je obrisan, ne mozes da ga vidis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back