Moderator

Krstic Jeremija:
Не знам стварно шта вас ту чуди.
Нече политика никада имати модератора.
Овде и овако (колико сам ја схватио) људи дођу, мало пишу и побегну.
Пошто сам прегледао раније постове и теме које сте писали и учеснике у расправи, видим да је просечно трајање корисника на политици негде око 3 месеца.
Отишли су вам неки добри ликови. А сада постује само онај што га учесник "еремита" зове виспапак.
Питам се - зар нико од вас не зна модераторе или неког од "званичних"?
Што не решите проблем са лудацима?
pa sta si ti mislio
ovde dodjes logujes se
i popijes da ides
u pizdu materinu
ko dobar dan
jel ti jasno

Нема ме пар дана и наравно ништа се није променило. Бојкот није успео, дукљанин и виспапак серу ли серу, постојећег администратора/мосератора треба стрељати, али га претходно дати виспапку и дукљанину да га мало на суво...
Перуци, имаш мој глас! Само админ Политику спашава!

Peruzzi:
u......znaci sad absonic ima pola glasa a ja cetri i po (ako se nisam zabrojao) ....

...:cry: ... I'm so sad... absonic na podrsci nije ni zahvalio... Uh, pobedices Peruzzi, budi siguran da hoces, hehe...

...btw, a koji je to podforum? Podforum politike ili... cisto onako da znam...

lunalaluna:
...:cry: ... I'm so sad... absonic na podrsci nije ni zahvalio... Uh, pobedices Peruzzi, budi siguran da hoces, hehe...

...btw, a koji je to podforum? Podforum politike ili... cisto onako da znam...

hvala, hvala, kako da se ne zahvaljujem, ali tek sam sad dosao na forum...
tank ju veri mach :)

GZ:
Ja se recimo ne bih kandidovao na mjesto moderatora ovog foruma iz dosta razloga..

Tesko je biti objektivan i realan na temama kakva je politika jer uvijek si u situaciji da se nekom zamjeris ili da ne doneses kao moderator pravi sud na odredjenu temu, te s toga nije lako biti mod ovog dijela foruma.. Na nekim drugim i nije problem ako se veze sa neke konkretnije stvari, a ovde je to biti stvarno umijece i strpljivost prije svega..
Mnogo tema se postavlja svakodnevno i mnogo se na iste odgovara.. Ovde mod bi morao da vidi bukvalno stalno da bi posao moderatora bio valjano obavljen..

Sad potreba za modom ima da se sankcionisu bar neke stvari koje prevazilaze okvire normale pa i pravila..

A vec nekim kandidatima bih predlozio da ne uzimaju vruc krompir u ruke jer vjerujem da ce brzo da shvate i sta su se upetljali..

Da bi se bio mod priznajem da mora da bude veoma dobro i jako potkovan za mnogo stvari o kojima se ovde govori i da doslovno i priznato drzi mjesto za koje je i postavljen..

S toga za moda bi se mogao predloziti neki od starijih clanova sa kvalitetnijim diskusijama a koji nisu ni na koji nacin pokazali da su isuvise subjektivni..

Toliko od mene..

posle ovoga, ja sam se predomislio.
ako me protiv moje volje izaberete nemam nista protiv
ali dobrovoljnu kandidaturu batalim :)

Грендфадер, теме нестају са подфорума политика, без икаквог објашњења, 'ајде да буду закључане, то ми је ОК, али зашто НЕСТАЈУ БЕЗ ТРАГА, ТО МИ ЈЕ ТОТАЛНО БУЂАВО...
да ли знаш о чему се ради ???

Back