Модератор без ленте

• Začetnik teme Začetnik teme TUTU
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

TUTU

Primećen član
Banovan
Poruka
775
Људима је потребно место за разговор, садржајан, пристојан.
Некоме је поверен посао да обезбеди услове и простор. Прихватио је тај посао, и шта ради? Прети.

Када ме носилац ленте,
(покушавајући у свом неразумевању да безусловно стане на страну другог модератора са којим водим дијалог,)
јавно назове пијаницом, неандерталцем,
доводи ме у незгодну ситуацију, да не знам да ли да одговорим модератору,
или свом колеги, обичном члану форума, саговорнику у дискусији.
Не знам с ким разговарам, не знам ко ми се обраћа - форумаш или модератор, а изнесена квалификација заслужује јавни одговор.

Upvote 0
Džiber, u mom selu znači najprostiju sirovinu, bez mnogo pameti. Ne znam za druga značenja te reči.
I ovde isto.
Samo što on nije sve moderatore nazvao džiberima, verovatno je mislio na nekog određenog, a to svakako
nije uključivalo tebe, nemaš zašto da se osećaš pogođenom.
Niti imaš razloga da braniš nekoga (a ne znaš ni na koga se odnosi), samo zato što je moderator.

I ovde isto.
Samo što on nije sve moderatore nazvao džiberima, verovatno je mislio na nekog određenog, a to svakako
nije uključivalo tebe, nemaš zašto da se osećaš pogođenom.
Niti imaš razloga da braniš nekoga (a ne znaš ni na koga se odnosi), samo zato što je moderator.
Ne branim nikoga i nismo mi i vi, već smo članovi istog foruma, jedino što smo mi zaduženi da se niko ovde ne oseća loše zbog nečijeg izražavanja. Mi svi zajedno imamo prava na svoje mišljenje ali je velika razlika izneti to mišljenje pristojno ili uvredljivo.

Па нисам ни мислио да физички висиш. Видиш да сам ставио под наводнике? Ок, где најчешће гостујеш?
Јел сада ок?
I šta sada?
Treba u stavu 'Mirno!!' da ti pišem, a ti kao ne znaš gde pišem?
Šta je poenta? Ne razumem!?

Искрено, не пратим твоје писање а чини ми се да смо се чак и нешто поткачили. Исто си била тако арогантно настројена.
Ако грешим, извини.
Obožavam kada neko počne rečenicu sa 'Iskreno', verujem da ti je samo ovaj post iskren jer si odmah svima stavio do znanja :cool:

Ne, grešiš. Sa tobom se teško 'potkačiti', ti tako fin, smiren, sa manirima...
Mora da si me zamenio sa nekom forumašicom koja ima frizuru sličnu mojoj.

Ne branim nikoga i nismo mi i vi, već smo članovi istog foruma, jedino što smo mi zaduženi da se niko ovde ne oseća loše zbog nečijeg izražavanja. Mi svi zajedno imamo prava na svoje mišljenje ali je velika razlika izneti to mišljenje pristojno ili uvredljivo.
Ajmo polako i smireno:
Питам те у контексту тога што има доста модератора који шире мржњу и најгнусније лажи а њих нико не дира, свете краве? А о џиберском опхођењу, тек да не пишем!
Ovo za širenje mržnje i laži mogu da potvrdim 100%.
Za "svete krave" si rekla da znaš šta znači i u kom kontekstu je to napisano.
Džibersko ophođenje isto tako mogu da potvrdim 100%.
Ovo se naravno, odnosi na forum "Politika", na drugim forumima nije tako, bar koliko sam ja video.
I naravno da nisu svi moderatori takvi, ima i objektivnih i pametnih, ali ima i onih drugih, prepoznaće se sami...

A najgore od svega je to, što si ti izgleda sasvim slučajno, ni kriva ni dužna zalutala na front...

Obožavam kada neko počne rečenicu sa 'Iskreno', verujem da ti je samo ovaj post iskren jer si odmah svima stavio do znanja :cool:

Ne, grešiš. Sa tobom se teško 'potkačiti', ti tako fin, smiren, sa manirima...
Mora da si me zamenio sa nekom forumašicom koja ima frizuru sličnu mojoj.
Вероватно си , као и сада, била саркастична а ја ти фино одговорио? Не памтим безвезне ствари, не видим сврху.
За разликуод мене, ти памтиш али онако како теби одговара?

Вероватно си , као и сада, била саркастична а ја ти фино одговорио? Не памтим безвезне ствари, не видим сврху.
За разликуод мене, ти памтиш али онако како теби одговара?
Vidiš, nije teško biti fin. I može se.

LOLOLOLOLOL
Nadam se da nemaš više od 18 godina i da živiš na Marsu.
Da nisi možda penzionerka?
Loooooool,
kakve rezonatore ima ksilofon!

Не, нисмо исти. Ви сте недодирљиви. Чак је забрањено и да се критикујете.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back