Nisam pre obraćao pažnju, ali sad slušao tekst i gledao spot. Sad me kopka, da li se to meni čini ili jeste tako. Iako su njihovi tekstovi uglavnom bili primitivni i sve, ova pesma nosi dubok tekst, pričaju o našoj jedinoj zemlji i o zori na istoku koja nije došla (aludirajući na Rusiju koja tad pod Jelcinjem nije ništa skoro učinila)
"Zora je na istoku
I novi dan nam donosi
A mi jos vise sami smo
O ljubljeni moj rodjeni"
Takođe u spotu se vidi kako drhti kamera, s obzirom da je pesma nastala 1999 za vreme bombardovanja čini mi se, možda aludira kao bombardovanje pa se sve trese, zanima me, da li i vi imate takve teorije ili je ipak sve samo nasumično nabacano ? Ja ne znam šta da mislim, jer mi sve ovo ima logike, osim da je to od grupe Models, koja nema veze sa dubokoumnosti.
"Zora je na istoku
I novi dan nam donosi
A mi jos vise sami smo
O ljubljeni moj rodjeni"
Takođe u spotu se vidi kako drhti kamera, s obzirom da je pesma nastala 1999 za vreme bombardovanja čini mi se, možda aludira kao bombardovanje pa se sve trese, zanima me, da li i vi imate takve teorije ili je ipak sve samo nasumično nabacano ? Ja ne znam šta da mislim, jer mi sve ovo ima logike, osim da je to od grupe Models, koja nema veze sa dubokoumnosti.