Модел нокие?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.766
Јуче на ФБ случајно видех реклану за обичан, стандардни телефон типа "Нокиа" који има јако велике дирке и велики екран до половине телефона и параболичне стране, лева и десна. Дакле благо закривљене. А пошто сам ја дудук за телефоне јел можда неко има представу о ком моделу је реч.

Јуче на ФБ случајно видех реклану за обичан, стандардни телефон типа "Нокиа" који има јако велике дирке и велики екран до половине телефона и параболичне стране, лева и десна. Дакле благо закривљене. А пошто сам ја дудук за телефоне јел можда неко има представу о ком моделу је реч.
Asha ,najgore nokie
3C603F1B-FE81-4911-B1BD-3CC55F9A6B95.png

302,303

Poslednja izmena:
Zat to nisu bese prve Nokie sa androidom.
ово је модел који је био са "фабричким оперативним системом" дакле чак није имао ни Симбијан...

било симпатично када је било у оптицају пре неких 15ак година

jel si nasao?imas link i trazi

E за овај телефон сам хтео да питам. Зна ли неко има ли где у Србији да се купи и која је цена ?

https://latestmobilereview.com/nokia-2100-minima-5g-2022/
u Srbiji nema

nije taj telefon izasao na trziste.samo je izmisljen,tipa,da se napravi ovako nesto

Back