S
sanja
Gost
Kad_LupimLupim:Sto se muske depilacije tice, prihvatio bih jedino sisanje "tamo dole". Prakticno je izgleda veci kad nije u sumi. Sve ostalo mi vuce malo na gej-nation :wink:
c,c,c...

cudna suma je to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Sto se muske depilacije tice, prihvatio bih jedino sisanje "tamo dole". Prakticno je izgleda veci kad nije u sumi. Sve ostalo mi vuce malo na gej-nation :wink:
sanja:hologram varijanta :wink:
lazni 3D i te fore...
takilaki:Kakva depilacija muškarca? Ne mogu da zamislim ženu kojoj bi se to dopalo, ne kažem da ih nema, ali ja jednostavno takvu sebi ne mogu predočiti.
bez uvrede, ali " SAVREMENOM MUSKARCU" bi poznavanje pravopisa bilo zaista obavezno, DA LI i ti tako mislis?pobran:('')
Šta mislite dali 'Savremeni Muskarac' treba
da bude IZDEPILIRAN i gde i dali je muskarac savremen samo ako zena kaže da jeste ?
Moje mišljenje je da svako treba da se osavremeni na sebi svojstven način.
bez uvrede, ali " SAVREMENOM MUSKARCU" bi poznavanje pravopisa bilo zaista obavezno, DA LI i ti tako mislis?pobran:('')
Šta mislite dali 'Savremeni Muskarac' treba
da bude IZDEPILIRAN i gde i dali je muskarac savremen samo ako zena kaže da jeste ?
Moje mišljenje je da svako treba da se osavremeni na sebi svojstven način.