- Poruka
- 2.339
povredjuješ me malena
osjećam da više nisam poželjan ovdije..širim krila i letim u neke toplije krajeve..do sledećeg utorka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
povredjuješ me malenaosjećam da više nisam poželjan ovdije..širim krila i letim u neke toplije krajeve..do sledećeg utorka
![]()
taman dok spremimo ovaj Loryn hibiskus u caj - sve ce posle to Bog pozlatiti!povredjuješ me malenaosjećam da više nisam poželjan ovdije..širim krila i letim u neke toplije krajeve..do sledećeg utorka
![]()
neozbiljna je ta pticica...naleti retko...i kratko...popice se dotle 3xI koji je najbolji za caj za nasu Lastavicu?![]()
Iscrpe podlogu,.. moraš jako dobro da ih hraniš ( glistenjak sam koristio od organskog) da bi održala veličinu cveta.Da li neko zna zašto se kod nekih močvarnih veličina cvetova smanjuje svake sezone a kod drugih ne?
Šta im se dešava?
Zalivam...to cudo ne moze bez vode...Iscrpe podlogu,.. moraš jako dobro da ih hraniš ( glistenjak sam koristio od organskog) da bi održala veličinu cveta.
Kod kojih ne? A, broj cvetova ? Posmatraj i broj cvetova i veličinu cveta.
Pretpostavljam da ih dovoljno zalivaš ( i kišna je godina,.. ) a i to je bitno - naročito za broj cvetova.