Mocne?

• Začetnik teme Začetnik teme nenna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Steffan:
Betty:
i meni, a zaboravila sam i koja je tema.
"NAPUCAJ IH"
"FRONT"
C, c, c.....

Verovatno si zbog toga sto je glupa i aktivno ucestvovala u njenoj raspravi? :wink:

ma ne, sad mi je postala glupa, bas zbog takve rasprave. A tek o tome necu da raspravljam.
Ja tu neke teze, sta je moderno sta nije sta *ne* treba itd. A ono, izgleda da sam otvorila Pandorinu kutiju. Da sam znala, a mogla sam da pretpostavim, nego biram drustvo pa zaboravljam kakvih sve gadnih naravi ima, ne bih se upustala.
Kakogod.
Moc NE MOZE da bude nemoc.

Betty:
Steffan:
Betty:
i meni, a zaboravila sam i koja je tema.
"NAPUCAJ IH"
"FRONT"
C, c, c.....

Verovatno si zbog toga sto je glupa i aktivno ucestvovala u njenoj raspravi? :wink:

ma ne, sad mi je postala glupa, bas zbog takve rasprave. A tek o tome necu da raspravljam.
Ja tu neke teze, sta je moderno sta nije sta *ne* treba itd. A ono, izgleda da sam otvorila Pandorinu kutiju. Da sam znala, a mogla sam da pretpostavim, nego biram drustvo pa zaboravljam kakvih sve gadnih naravi ima, ne bih se upustala.
Kakogod.
Moc NE MOZE da bude nemoc.

Betty, zasto zvucis tako rezignirano? Pa nije bas sve tako crno, bilo je i svetlih trenutaka na ovoj temi.. eto recimo da nije bilo ove teme nas dvoje se ne bi upoznali.. pa da, vidis kako je to u stvari lepo.. :wink:

nenna:
Da li ponekada imate utisak da plasite sve muskarce oko sebe time sto ste pametne, sigurne u sebe....ne zelim to da kazem, ali na neki nacin mocne i savrsene?Kako se boriti protiv toga i sta uciniti da se vise ne plase? Hvala.....:)

aj da odgovorim na temu :wink:
NE.
Mozda kad sam bila mladja, a to bese daaavno....

Betty:
nenna:
Da li ponekada imate utisak da plasite sve muskarce oko sebe time sto ste pametne, sigurne u sebe....ne zelim to da kazem, ali na neki nacin mocne i savrsene?Kako se boriti protiv toga i sta uciniti da se vise ne plase? Hvala.....:)

NE.

Ti jos uvek na ovoj temi? Da mi je znati sta te i dalje vezuje za nju..

Steffan:
Betty:
nenna:

NE.

da budem iskrena, beskrajno mi je dosadno SVE danas na krstarici, i mrzi me da otvram topike u kojik adevojke imaju probleme koje treba "resavati", a ticu se m/z odnosa....
ovo nekako opste.
Sta tebi smeta sto sam i dalje na temi?

Betty:
Steffan:
Betty:
nenna:

NE.

da budem iskrena, beskrajno mi je dosadno SVE danas na krstarici, i mrzi me da otvram topike u kojik adevojke imaju probleme koje treba "resavati", a ticu se m/z odnosa....
ovo nekako opste.
Sta tebi smeta sto sam i dalje na temi?

Nista, nista.. izvini.. :D

Pa sta mislis zasto sam ja pobegao cak vamo na zenski kutak?!? Bas mi prija ova zenska opustena atmosferica, mozak na ispasu, sitna ogovaranja, bezazlene pricice, ma milina.. :roll: otkrio sam deo sebe za koji nisam ni znao da postoji.. :wink: a ko zna sta cega jos tu ima!! :P

Teki:
Steffan:
zeljica:
Ha, ha :P Bravo Jagodice, strava si. Uvek imas super odgovore za GOSPODU MUSKARCE :evil:

Pa nisam ja vash neprijatelj... :( samo zelim da vam se uvucem pod gacice, sta je tu lose? :roll:
pa , zar preko monitora ? :roll:

Pa dobro, u pravu si, treba mi ponekad mala pomoc vasih prstica.. znam, znam, sada cete kazati da vi raditi sav prljav posao dok ja samo uzivam, ali nije bas tako.. hahahahahahaha :lol:

Znam da je ova sala bila poprilicno neukusna i ja se ovom prilikom izvinjavam svim damama.. :roll:

Steffan:
Teki:
Steffan:
zeljica:
Ha, ha :P Bravo Jagodice, strava si. Uvek imas super odgovore za GOSPODU MUSKARCE :evil:

Pa nisam ja vash neprijatelj... :( samo zelim da vam se uvucem pod gacice, sta je tu lose? :roll:
pa , zar preko monitora ? :roll:

Pa dobro, u pravu si, treba mi ponekad mala pomoc vasih prstica.. znam, znam, sada cete kazati da vi raditi sav prljav posao dok ja samo uzivam, ali nije bas tako.. hahahahahahaha :lol:

Znam da je ova sala bila poprilicno neukusna i ja se ovom prilikom izvinjavam svim damama.. :roll:

Bolje bi ti bilo :twisted:

Back