Moć sugestije

Prvo i prvo, učila sam engleski u školi i u međuvremenu zaboravila....nisam dužna da ga znam....nisi ti baš tako mutav da ne možeš postaviti pitanje, a ne klip....
i ko ovo da gleda 5 sati..i evo ti smajlić :dash:...

Ne krivi ga, radi to da bi bio prihvacen u forumsko drustvo predstavljajuci se kao orginalan postavljajuci klip.
Kapiras, malo mu kasne repke u odnosu na broj postova pa ga tu svrbi.

Ne krivi ga, radi to da bi bio prihvacen u forumsko drustvo predstavljajuci se kao orginalan postavljajuci klip.

Ma ne krivim ga...samo sam htela da isprovociram temu....u valjda pozitivnom smislu, kad je već postvljena...volim ja da pratim šta Zoro-pisac-folozof ima za kasti....
I kada smo kod repki, ja ne mrdam godinu dana...:besna:..kao fol...

Prvo i prvo, učila sam engleski u školi i u međuvremenu zaboravila....nisam dužna da ga znam....nisi ti baš tako mutav da ne možeš postaviti pitanje, a ne klip....
i ko ovo da gleda 5 sati..i evo ti smajlić :dash:...

prvo i prvo film traje 47:30
drugo, ako ne znaš engleski, onda nemoj ni da gledaš. Pretpostaka je da nas ima i pismenih jbg..

batice, a ti beše onaj što ga svrbi da zna šta drugi ljudi trpaju u svoje rupe pa si popio katanac preko gubice?

doduše, tvoj avatar i pokazuje da si opsednut rupama, pa se negde i dadeš razumeti...

što se tiče forumskog društva i prihvatanja, tu dakako možeš zorou da pljuneš pod fenetr.

elem, sada malo i o filmu, za one sa jeftinijim ulaznicama:

film na slikovit način predstavlja koliko na naše važne odluke, emocije, reakcije isl - utiču potpuno neprimetne stvari

a naročito je zanimljivo videti kako psiholozi poznaju ljudsku podsvest i kako planski mogu da je kontrolišu, upravo koristeći te razne neprimetne tehnike.

poenta : ako vas neki "mentalist" uhvati pod svoje, nemate ama baš nikakve šanse da mu se oduprete.

ranjivi ste i podložni manipulaciji 100%

ovaj film to lepo ilustruje

ko ga ne pogleda, mnogo gubi
kao i onaj koji ne zna engleski..

E sada stvarno rešse..... nepismenost je ne znati engleski jezik?......i to stručna tema.....viiiidiiim post do posta na temi.....ili su ovde pribogu svi englezi i praaave se nešto.....

interesuje me vaše mišljenje u vezi sa ovim filmićem
Brao care
DUSq5lo.gif

imalo bi tu mnogo da se priča
i o tehnikama i o religiji
i o psihologiji
i podložnosti manipulaciji

- - - - - - - - - -

sve mi se čini da ću da pogledam i ostale delove

natali se sve vreme grčevito kezila dok su pričali u crkvi, vid pokornosti i maskirane negativne tenzije.
onda kad je on otišao ona je briznula u plač, možda usled nakupljenog bola koji nosi, stresa zbog intervjua, evociranog sećanja na oca i atmosfere crkve koja prati pogrebe. sve se to nakupilo i došlo je do emocionalnog pražnjenja a samim tim i trenutnog olakšanja...

Odgledah filmic i shvatih da sam jako intilidzentna. Nisam nanjushkala mentu, nije mi se padalo u nesvest, a i sigurno ne bi varala na onom testu jer cim te stave u tako neku sobu i kao fora izadju napolje, onda negde chuchi neka skrivena kamerica. Pa te posle puste u javnost. I kazu da lazes ko pas.

Back