Moć pali

Privlace me.
A cek da razmislim kojem bi dala

PHOTO%20-%20PM%20Approved%20head%20only%20ii.jpg

?

:per: :lol:

Mene privlače muškarci superiorni po svojoj inteligenciji, talentima i znanju - neovisno na kojoj su poziciji.
Neovisno zato što je poznato na koji se uglavnom način stiču visoke biznismenske i političke pozicije u Srbiji i koji je stepen (ne)obrazovanja i (ne)inteligencije nositelja istih.

Pa sto da nema kes?

Pa ne, ok je da ima kes , al nesto sam primetio kod tebe ...msm sticem utisak da je po tebi najbolji muskarac ovako nekako po mogucnosti da je bogat , uticajan , i nemocan ( ruznjikav , naivan) , da ne kazem laka zrtva ...Onako da se ne brines puno oko njega .
Obzirom da si likove tipa sta znam nekih glumaca koji imaju kesa opisala kao smesne itd...a akrepi sa kesom su pozeljni ...sorry , tako mi delovalo :))

- - - - - - - - - -

:ok::ok:

Pa ne, ok je da ima kes , al nesto sam primetio kod tebe ...msm sticem utisak da je po tebi najbolji muskarac ovako nekako po mogucnosti da je bogat , uticajan , i nemocan ( ruznjikav , naivan) , da ne kazem laka zrtva ...Onako da se ne brines puno oko njega .
Obzirom da si likove tipa sta znam nekih glumaca koji imaju kesa opisala kao smesne itd...a akrepi sa kesom su pozeljni ...sorry , tako mi delovalo :))

- - - - - - - - - -

:ok::ok:
;):hvala:

Ne znam gde si shvatio da su akrepi sa kesom pozeljni?
I laka zrtva za sta?

Pa valjda da ti pruzi ono sta mislis da zasluzujes , mozda i zasluzujes ne znam ...Delovalo mi je tako kroz postove na raznim temama, kao i na temi kome bi ste dali perso .
Ne moj da se ljutis , uglavnom nije to nista lose , sve i da je tako ...imas svoje vidjenje i tereas po svome .

Nešto vala ne, uglavnom me nerviraju svojim nastupom.
Ne samo političari, svi ti 'mnogo sam jak i moćan i svemoguć' likovi.

Može da bude moćan, ali ne svemoćan.
Od njih mi se sere.

To su onda arogantne osobe. Ti me uopste ne privlace.
Ima ljudi koji su naoko skromni, fini i ljubazni ali ipak imaju tu auru oko njih. To su pravi mocni ljudi, a kurcevitos.t nije na ceni.

Novac moze u najvecoj meri da stvori moc, jer danas novcem mozes kupiti sve sto ti nedostaje u nekom povrsnom smislu ...tako da ...

pa to i jeste delimično tema
spoljašnja manifestacija moći
koja pali...

moćan je i visoko funkcionala penis od 23 cm
jednostavno moćan
bez ijednog dinara

moćna je i akademska titula, na neki način...

moćna je i šalteuša, u svom miligramu moći koji joj je dat da ti zagorčava život...

pa to i jeste delimično tema
spoljašnja manifestacija moći
koja pali...

moćan je i visoko funkcionala penis od 23 cm
jednostavno moćan
bez ijednog dinara

moćna je i akademska titula, na neki način...

moćna je i šalteuša, u svom miligramu moći koji joj je dat da ti zagorčava život...

Pazi od tog od 23 korisniku moz da se sjuri sva krv dole i da padne u nevu ...ja ostajem pri 3-4cm svojih manje od tih 23 sasvim mocan i zadovoljan sobom.
No salu na stranu , u danasnje vreme bitna je i sama kolicina moci , razna poznanstva i nacin na koji mozes moc da odrzavas u kontinuitetu , to je jedna od kljucnih stvari.
Recimo salterusa ima mali deo moci nekih 7-8sati max , i posle toga nastupa odsustvo iste ...poenta je odrzati utisak moci .

Pazi od tog od 23 korisniku moz da se sjuri sva krv dole i da padne u nevu ...ja ostajem pri 3-4cm svojih manje od tih 23 sasvim mocan i zadovoljan sobom.
No salu na stranu , u danasnje vreme bitna je i sama kolicina moci , razna poznanstva i nacin na koji mozes moc da odrzavas u kontinuitetu , to je jedna od kljucnih stvari.
Recimo salterusa ima mali deo moci nekih 7-8sati max , i posle toga nastupa odsustvo iste ...poenta je odrzati utisak moci .

ala si diskretno pohvalio svog mačora :lol:

i posle ja indiskretan :)))

poenta nije u utisku već u suštini... ;(

- - - - - - - - - -

ps. iako sam ja stava da dobar penis rešava mnoge životne probleme
istina je da uprkos svim fizičkim i materijalnim preferencijama, mnogi ljudi su jednostavno glupi slabi i nemoćni
i to nije fraza ni neka uteha već velika istina kad se uđe u suštinu stvari :))

Back