MOBING

ako je to jedino što si video kao problem u celoj ovoj priči, onda nemamo o čemu da razgovaramo:neutral:
To nije problem,to je potencijalni motiv za probleme.A ono shto je stvarni problem je novac i shta su ljudi spremni da urade za njega.Imash recimo celu jednu granu industrije gde ima jako malo zena,gradjevinu,gde su skoro svi radnici mushkarci a svi su pod raznim vrstama mobinga i ucena.Pare odatle ne ubire drzava nego mafija jer nam je cela drzava banditska.A 80% tih mushkaraca ja direktno zdravstveno ugrozeno i zivoti su im u opasnosti.Eto,pa uporedi pojedinachne SBBKBB primere i organizovano zlo.A sa mnom ne morash da prichash.Ja to poshtujem.Ako kazesh da nechesh,samo te izbrishem iz mog 4umskog ''teftera'' i zaboravim da postojish.

Poslednja izmena:
Kod nas je u firmi lako... Ako dodje sef nadrkan, dere se i psuje mater i oca svima koji mu to dopustavaju..ako ti se ne svidja, idi kuci..a naravno radis na crno..

jedino ako si od onih sa tvrdim karakterom pa ne sme ni da ti pisne, to te cupa..a to gore po ove kako ih ja zovem crve..
na njih se svako drka i urla..ko ih jebbe kada nisu sposobni da se zauzmu za sebe

Back