Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekao je: laserski ANALITICNA...nikodim:"laserski antipaticna" - samo zgodan nacin da kazes nekom ...
Tačno tako, a on je, na to, dodao :CaLiMeRo:rekao je: laserski ANALITICNA...![]()
... pa je jadna Lexa ispala, nekako, u formi : čistokrvnog FORUMSKOG GONIČA, što ja, ni u ludilu, ne bih rekao !!!nikodim:A Lexa forumski progonitelj...
Lexa:Mislim da svaki debil (ne, to je odlika debila, zapravo) ume da ispruži prst u drugu osobu koja se smatra debilom i da tako ispadne genije (faca u društvu).
Zato ne volim takve ljude, nebitno što sam u ovom konkretnom slučaju ja debil u koga drugi debil pruža prst.
Lexo, samo bez nervoze !!! Nikoli Koperniku se, svojevremeno, desila i daleko gora stvar, zbog NEOBIČNOG načina razmišljanja, kada su ga proglasili DEBILOM i još i na LOMAČI spalili, ali ga danas i deca, po školama, IZUČAVAJU !!! :-)Lexa:Mislim da svaki debil (ne, to je odlika debila, zapravo) ume da ispruži prst u drugu osobu koja se smatra debilom i da tako ispadne genije (faca u društvu).
Zato ne volim takve ljude, nebitno što sam u ovom konkretnom slučaju ja debil u koga drugi debil pruža prst.
Hvala dragom Bogu da si se i ti malo razvedrila i opustila, Lexo, a za buduće naraštaje, ne brini !!! :-)Lexa:Ih jeste, treba na stvari da gledam sa vedrije strane, možda niknu moje duboke misli u nekoj knjizi... Ili bar buduće generacije forumaša budu zainteresovane za Lexitizam... Šarani:wink:
Lexa:Ih jeste, treba na stvari da gledam sa vedrije strane, možda niknu moje duboke misli u nekoj knjizi... Ili bar buduće generacije forumaša budu zainteresovane za Lexitizam... Šarani:wink:
Lexa:Ih jeste, treba na stvari da gledam sa vedrije strane, možda niknu moje duboke misli u nekoj knjizi... Ili bar buduće generacije forumaša budu zainteresovane za Lexitizam... Šarani:wink: