mobing

• Začetnik teme Začetnik teme DisMisaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da, i to je "mobing" u pravom smislu reci, sada bi trebalo da se oformi udruzenje istomisljenika i zapali Lexu, kao tipican primer demokratije i borbe protiv jednoumlja.

OK, izvinjavam se zbog greske... nije namerna.

Mislim da svaki debil (ne, to je odlika debila, zapravo) ume da ispruži prst u drugu osobu koja se smatra debilom i da tako ispadne genije (faca u društvu).
Zato ne volim takve ljude, nebitno što sam u ovom konkretnom slučaju ja debil u koga drugi debil pruža prst.

Ne, nisi debil... vec crna ovca... ili zrtveno jagnje ove teme, realan primer onog o cemu se zapravo pise.
Ajde glavu gore, nije sve tako crno... i ti si dete sreceeee...

Lexa:
Mislim da svaki debil (ne, to je odlika debila, zapravo) ume da ispruži prst u drugu osobu koja se smatra debilom i da tako ispadne genije (faca u društvu).
Zato ne volim takve ljude, nebitno što sam u ovom konkretnom slučaju ja debil u koga drugi debil pruža prst.

Ebote, Lexo šta ti bi - pa ti si se izdvojila i imaš svoj pravac "lexitizam", samo ne daj da te šarani isprovociraju

Lexa:
Lexo, samo bez nervoze !!! Nikoli Koperniku se, svojevremeno, desila i daleko gora stvar, zbog NEOBIČNOG načina razmišljanja, kada su ga proglasili DEBILOM i još i na LOMAČI spalili, ali ga danas i deca, po školama, IZUČAVAJU !!! :-)

Ih jeste, treba na stvari da gledam sa vedrije strane, možda niknu moje duboke misli u nekoj knjizi... Ili bar buduće generacije forumaša budu zainteresovane za Lexitizam... Šarani :lol: :wink:

Lexa:
Ih jeste, treba na stvari da gledam sa vedrije strane, možda niknu moje duboke misli u nekoj knjizi... Ili bar buduće generacije forumaša budu zainteresovane za Lexitizam... Šarani :lol: :wink:
Hvala dragom Bogu da si se i ti malo razvedrila i opustila, Lexo, a za buduće naraštaje, ne brini !!! :-)

Lexa:

Nisu svi u istoriji bili poznati po dubokim mislima...a ni po knjigama...

Što ti ne bi bila poznata po vernosti poklonika i žestini protivnika?

Ili obrnuto, žestini poklonika i vernosti protivnika?

Back