Mobilni

ima jedan forumas, nekoliko forumasica i cela srbija, crna gora i republika srpska..
ni kad sam bila u pubertetu nisam bila uznemiravana sa cimanjem, dahtanjem u slusalicu i sl..
hocu - hocu, necu - necu..nema nesporazuma..

Drage dame, da li dajete broj mobilnog osobama sa foruma?
Da....
ju naopako pa ovde su sve zemske posteme

Kakve to veze ima sa brojem telefona?
Koliko forumasa ima vas broj? I ono najzanimljivije, ciji broj nemate, a volele bi da imate... :ceka:
Skoro svi iz mog grada imaju moj broj, kako bi drugačije organizovali druženje.
Takođe imaju i oni koji su mi ostavili svoje brojeve kad sam dolazila u Beograd.

Čiji broj nemam a volela bih da imam- Vandin i Smokvičicin ali ima vremena još me put nije odveo na tu stranu.

Da....

Kakve to veze ima sa brojem telefona?

Skoro svi iz mog grada imaju moj broj, kako bi drugačije organizovali druženje.
Takođe imaju i oni koji su mi ostavili svoje brojeve kad sam dolazila u Beograd.

Čiji broj nemam a volela bih da imam- Vandin i Smokvičicin ali ima vremena još me put nije odveo na tu stranu.

Jasno... :ok:

joooooooj bre pa ti si mod..ynas da info sa pp ne sme da se otkriva javno..
skoro bila citava afera..
kako si to svestran ako nemas tu info? :roll:

:malav:

Slab sam ti ja za te afere... Niti ih pratim, niti me zanimaju... ;)
Mislim, nije to zbog mene... Ali, ako imas samo njegov broj, pretpostavljam da je lik vredan... Pa, reko, mozda ce da zanima druge forumasice... :lol:
Osim, ako vas dvoje niste u nekoj semi... U tom slucaju se izvinjavam i povlacim pitanje... ;)

Mislim, nije to zbog mene... Ali, ako imas samo njegov broj, pretpostavljam da je lik vredan... Pa, reko, mozda ce da zanima druge forumasice... :lol:
Osim, ako vas dvoje niste u nekoj semi... U tom slucaju se izvinjavam i povlacim pitanje... ;)

slab si ti to onda mod :mrgreen:
sto mislis da volim da delim ono sto imam,m? :D
i sto mora da bude sema ako se ima neciji br? m, i za to? ;)

imam nekoliko brojeva i one imaju moj
ja mogu broj i javno da napisem znam da stipse nece da zovu :mrgreen:
ne postoji osoba ciji me broj zanima a nemam ga
e mozda tijanin,ali ona se nikad ne bi javila :mrgreen:

358 hiljada reputacija a ja nikad nisam cula za tebe? :eek:
pa gde si sve te pameti ispisao sine?

a026.gif

Poslednja izmena:
imam nekoliko brojeva i one imaju moj
ja mogu broj i javno da napisem znam da stipse nece da zovu :mrgreen:
ne postoji osoba ciji me broj zanima a nemam ga
e mozda tijanin,ali ona se nikad ne bi javila :mrgreen:

...pa,što da se troši- ona će skoknuti do tebe, Pariz nije tolko daleko od Strazbura (el ti Lindice tu živiš ili sam pomešala lončiće??!)

Back