Mobilni

ima nekoliko ljudi moj broj, ne znam tacno koliko. ali taj broj i onako nije u upotrebi vise skoro nikad tako da nema neke vajde od toga. uvek sam dostupnija preko interneta nego preko telefona. a i ovako nisam mobilni tip, kad gledam koje komade telefona setaju ljudi po gradu osecam se tako retro sa mojim mobilnim iz 2005, koji osim poruka i poziva nema nikakve superkul funkcije :rumenko:

ima nekoliko ljudi moj broj, ne znam tacno koliko. ali taj broj i onako nije u upotrebi vise skoro nikad tako da nema neke vajde od toga. uvek sam dostupnija preko interneta nego preko telefona. a i ovako nisam mobilni tip, kad gledam koje komade telefona setaju ljudi po gradu osecam se tako retro sa mojim mobilnim iz 2005, koji osim poruka i poziva nema nikakve superkul funkcije :rumenko:
I ja sam svakim danom sve vishe retro a najvishe zato shto volim da mi telefon sluzi samo za telefoniranje.

I ja sam svakim danom sve vishe retro a najvishe zato shto volim da mi telefon sluzi samo za telefoniranje.
pa i ja isto, zato i odbijam da zamenim ovaj moj krs, jer ce mi uvaliti neko njesra prepuno nekih glupih funkcija koje mi ne trebaju...ne volim cak ni da me zivkaju na mobilni,a tek kad vidim koliko ljudi sedi u prevozu i chatuje preko mobilnog na fb, sa drugim BB i slicno, tek mi onda nista nije jasno :))) sve o svemu nece se forumasi mnogo od mog broja ovajditi :)))

Nisam tu s namerom upoznavanja, ali desilo se da dva puta prosledim svoj broj.
Stekoh dobrog prijatelja i bilo je jedno prijatno druzenje.
Smatram ih osobama od poverenja i znam da broj nece proslediti dalje, niti bih ja prosledila njihov.
Inace sam nezainteresovana za mobilnu komunikaciju sa osobama s foruma.

P.s. tesko dajem broj i u Rl, a kamoli ovako..

Nisam tu s namerom upoznavanja, ali desilo se da dva puta prosledim svoj broj.
Stekoh dobrog prijatelja i bilo je jedno prijatno druzenje.
Smatram ih osobama od poverenja i znam da broj nece proslediti dalje, niti bih ja prosledila njihov.
Inace sam nezainteresovana za tu komunikaciju sa osobama s foruma.
4umashi su ljudi kao i svi drugi i greshka je praviti diskriminaciju.A ovde ima bash finih ljudi,naravno ako trazish njihove dobre strane.

4umashi su ljudi kao i svi drugi i greshka je praviti diskriminaciju.A ovde ima bash finih ljudi,naravno ako trazish njihove dobre strane.

istina:)
meni je jedna forumashica bez neke halabuke ostavila broj kad sam bila u frci oko dermatologa i mladeza jer sam bash bila uplashena, pa ako moze da mi objasni, pomogne.. :)
bash sam se prijatano iznenadila:)

Imam brojeve nekih forumaša i oni imaju moj. Ne zato što smo krstini forumaši nego zato što nam je odnos i potreba za komunikacijom u RL došla do tog nivoa.
Čiji god broj mi je bio potreban, taj sam dobila, nemam nekih neostvarenih snova :lol: po tom pitanju.
Ebt, k'o da je broj telefona 1000 evra, pa da trista puta prevrćeš po glavi kome ćeš ga dati i od koga ćeš ga tražiti.

Back