Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.363
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage dame, da li dajete broj mobilnog osobama sa foruma? Koliko forumasa ima vas broj? I ono najzanimljivije, ciji broj nemate, a volele bi da imate...![]()
A koja te urmashica zanima?Msm,tema nije dobar nachin za udvaranje osim ako nije na knjizevnosti o Romeu i Juliji.Drage dame, da li dajete broj mobilnog osobama sa foruma? Koliko forumasa ima vas broj? I ono najzanimljivije, ciji broj nemate, a volele bi da imate...![]()
I ja sam svakim danom sve vishe retro a najvishe zato shto volim da mi telefon sluzi samo za telefoniranje.ima nekoliko ljudi moj broj, ne znam tacno koliko. ali taj broj i onako nije u upotrebi vise skoro nikad tako da nema neke vajde od toga. uvek sam dostupnija preko interneta nego preko telefona. a i ovako nisam mobilni tip, kad gledam koje komade telefona setaju ljudi po gradu osecam se tako retro sa mojim mobilnim iz 2005, koji osim poruka i poziva nema nikakve superkul funkcije![]()
I ja sam svakim danom sve vishe retro a najvishe zato shto volim da mi telefon sluzi samo za telefoniranje.
pa i ja isto, zato i odbijam da zamenim ovaj moj krs, jer ce mi uvaliti neko njesra prepuno nekih glupih funkcija koje mi ne trebaju...ne volim cak ni da me zivkaju na mobilni,a tek kad vidim koliko ljudi sedi u prevozu i chatuje preko mobilnog na fb, sa drugim BB i slicno, tek mi onda nista nije jasnoI ja sam svakim danom sve vishe retro a najvishe zato shto volim da mi telefon sluzi samo za telefoniranje.
Nismo svi.Postavljach teme hoche da trazi neki telefon ali ne zna kako da pita i poshto je ocigledno broj fona neke zene u pitanju,verovatno nije retro...a mozda i jeste?ma svi ste retro što je posebno tema ove teme =)
a ne znam što da ga ne dobije
dajem broj, ali ne "osobama sa foruma" nego osobama koje su mi ok, a koje sam upoznala na forumu
June?takodje
jedna osoba ima broj, a ja imam od mozda 3
svojevoljno su dali/e, nisam trazila![]()
Nismo svi.Postavljach teme hoche da trazi neki telefon ali ne zna kako da pita i poshto je ocigledno broj fona neke zene u pitanju,verovatno nije retro...a mozda i jeste?
4umashi su ljudi kao i svi drugi i greshka je praviti diskriminaciju.A ovde ima bash finih ljudi,naravno ako trazish njihove dobre strane.Nisam tu s namerom upoznavanja, ali desilo se da dva puta prosledim svoj broj.
Stekoh dobrog prijatelja i bilo je jedno prijatno druzenje.
Smatram ih osobama od poverenja i znam da broj nece proslediti dalje, niti bih ja prosledila njihov.
Inace sam nezainteresovana za tu komunikaciju sa osobama s foruma.
4umashi su ljudi kao i svi drugi i greshka je praviti diskriminaciju.A ovde ima bash finih ljudi,naravno ako trazish njihove dobre strane.
4umashi su ljudi kao i svi drugi i greshka je praviti diskriminaciju.A ovde ima bash finih ljudi,naravno ako trazish njihove dobre strane.
Nismo svi.Postavljach teme hoche da trazi neki telefon ali ne zna kako da pita i poshto je ocigledno broj fona neke zene u pitanju,verovatno nije retro...a mozda i jeste?
Chim pishesh s nama ostalima na 4umu vech jesi u ''toj vrsti'' komunikacije.Ne diskriminisem, niti sam ocenljivala forumase. Samo nemam zelju i potrebu za tom vrstom komunikacije sa ljudima s foruma.
ne kapiram,sto se stidis?Ja mu ne bi bio od velike koristi....svega jedan broj posedujem od nekog odavde.![]()