Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Uskoro odlazim na selo da pobegnem od gradske buke, ali ne mogu bez kompa tj.tableta koji ću poneti.Koji mobilni wifi uredjaj mi preporučujete, koja su vaša iskustva.
побегни, ускоро ћу и ја.. што се тиче информатичког средства понеси комп и повежи га кабелом на нет никако бежични..
ако хоћеш више информација погледај:
Uskoro odlazim na selo da pobegnem od gradske buke, ali ne mogu bez kompa tj.tableta koji ću poneti.Koji mobilni wifi uredjaj mi preporučujete, koja su vaša iskustva.
tvoje selo verovatno nema internet inace bi se svi iz beograda preselili u to selo
tebi treba iridium, satelitski telefon a ima i opcije za wifi internet, radi i u sred tihog okeana
ali moras da se pretplatis...
tvoje selo verovatno nema internet inace bi se svi iz beograda preselili u to selo
tebi treba iridium, satelitski telefon a ima i opcije za wifi internet, radi i u sred tihog okeana
ali moras da se pretplatis...
Moje selo ima internet pa se niko ne doseljava u isto...hm...mozda internet nije kriterijum za naseljavanje....mindblowing!!!
A i ta sela stvarno...treba ti oprema NASA-e da se konektujes na fejZbuk.
Sto neko nije izmislio jednostavniji nacin poput 3g ili wireless-a ja stvarno ne znam,nego moras kupujes satelitske telefone sto rade usred tihog okeana al' u sumadiji dobacuju jednu crticu... Hurrr durrrr