Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja jedan pa nekad nemam pojma gde sam ga tutnula pa zovem sa fiksnog mobilni samo da ga nadjem ))) a ukoliko sam isključila zvuk onda sama sebe grdim ružnim rijecima
Imam dva telefona, i oba mogu da prihvate dve kartice.
Dobijem samo poslovnu karticu, koju drzim u starom telefonu, u njemu je watsapp i posta povezana sa poslom.
Imam licni broj iz Srbije, licni ovde, posto svoj broj ne dajem ljudima sa kojim sam cisto u poslovnim odnosima.
Od kada smo nas dvoje na ti? Postovana horoskopska nekompatibilnosti ocito Vam je da se pri otvaranju teme daje na odabir aktivnim forumasima hoce li sudjelovati u temii ili ce je zaobici pa tako i mene. U slucaju da zelite nekoga osobno pitati koliko mobitela koristi za to Vam sluzi PP.
Lijep pozdrav Memnom
Izjasnio sam se prije pa nema potrebe da se ponavljam
Od kada smo nas dvoje na ti? Postovana horoskopska nekompatibilnosti ocito Vam je da se pri otvaranju teme daje na odabir aktivnim forumasima hoce li sudjelovati u temii ili ce je zaobici pa tako i mene. U slucaju da zelite nekoga osobno pitati koliko mobitela koristi za to Vam sluzi PP.
Lijep pozdrav Memnom
Izjasnio sam se prije pa nema potrebe da se ponavljam
Ja lično koristim dva telefona i jedan broj mobilnog.
Jedan telefon mi služi za telefoniranje, a drugi(stari telefon) mi služi samo za gledanje video spotova i koncerata(kad putujem)