Mobilni telefon u toku vožnje

To je i problem ,sto je za ljude voznja postala hirurgija jbg..

bravo ti ga bravo, bate!
pogodio si u centar! :)

jeste u sam centar..
ali groblja gde leze oni koji su stradali u saobracajnim nesrecama i sam centar klinika gde leze kvadriplegicari koji su ''srecom'' preziveli takve udese..
ne kazem da su svi uzrokovani koriscenjem mobilnih u toku voznje, ali dovoljan je i taj procenat koji jeste!
na prvom casu voznje u auto skoli instruktor mi je rekao - kad si za volanom imas oruzje u rukama, od nacina na koji ga koristis imaces stete ili koristi od njega!
koliko sam shvatila truckere ti si profi vozac?
ne znam da li bi se osecao bezbedno da neki dr kome je to isto profesija otaljava svoj posao nad nekim ko je tebi blizak..dete, zena, otac, majka..
nije stvar da svojim bahatim stavom izazivamo nesrecu, vec da sprecimo da do nje ne dodje..

jeste u sam centar..
ali groblja gde leze oni koji su stradali u saobracajnim nesrecama i sam centar klinika gde leze kvadriplegicari koji su ''srecom'' preziveli takve udese..
ne kazem da su svi uzrokovani koriscenjem mobilnih u toku voznje, ali dovoljan je i taj procenat koji jeste!
na prvom casu voznje u auto skoli instruktor mi je rekao - kad si za volanom imas oruzje u rukama, od nacina na koji ga koristis imaces stete ili koristi od njega!
koliko sam shvatila truckere ti si profi vozac?
ne znam da li bi se osecao bezbedno da neki dr kome je to isto profesija otaljava svoj posao nad nekim ko je tebi blizak..dete, zena, otac, majka..
nije stvar da svojim bahatim stavom izazivamo nesrecu, vec da sprecimo da do nje ne dodje..

pa daj onda da kamion prekvalifikujem u tenk, prijavim se za civilnu odbranu pa ne placam registraciju kao oni vatrogasci itd :lol:

nema mnogo veze sa ovom temom, al ima sa kaznama..
juce odem do pijace i na bukvalno 5 min jer sam otisla samo po jabuke, stanem popovinom automobila iza parkiranih, na strani gde je obelezen parking i dozvoljeno parkiranje..
vratim se, a iza mene stoji auto komunalne policije.
otkljucavam gepek, a komunalac mi prilazi i kaze jel znate da ste napravili prekrsaj?
idem odmah, samo sam stala na 5 min da kupim 1kg jabuka - i pokazujem mu kesu..
- e pa nece moci, ne mozes tek tako da odes..kazna za ovo je 5.000din.. dobro sad cu da ti oprostim i blablablabla..
:roll: jadnice i bedo!!!!! a kad sam zvala da kazem da je neko ukrao 4 nove klupe od livenog gvozdja iz parka i sakrio ih na terasu mog poslovnog prostora, niko ni da dodje..kad cige pokradu sve poklopce sahtova na ulicama komunalne policije nema!!!! al si zato dosao da mi naplatis 5000,00 zato sto 5min stojim polovinom automobila na ulici, a polovinom na mestu dozvoljenom za parkiranje!
probaj ti da naplatis onima koji nemaju (bar svi tako misle), "ako vozis kola imas 5soma" na tome se sistem zasniva

pa daj onda da kamion prekvalifikujem u tenk, prijavim se za civilnu odbranu pa ne placam registraciju kao oni vatrogasci itd :lol:

zezaj se ti trucker, al kad koristis mobilni nisi na asfaltu u mislima kako treba
malipre sam se vratila..isla sam do kanarevog brda nesto da zavrsim..usput sam naisla na desetak automobila ciji su vozaci vozili potpuno nelogicno!
i tek kad sam ih obilazila, videla sam da je svaki vozac u tom trenutku koristio mobilni!!!

zezaj se ti trucker, al kad koristis mobilni nisi na asfaltu u mislima kako treba
malipre sam se vratila..isla sam do kanarevog brda nesto da zavrsim..usput sam naisla na desetak automobila ciji su vozaci vozili potpuno nelogicno!
i tek kad sam ih obilazila, videla sam da je svaki vozac u tom trenutku koristio mobilni!!!
na kanarevom voze nelogicno jer treba da ima 2 trake uzbrdo a ima jedna..i odna je tu uvek pizdarija zbog onih koji ne vole da cekaju u koloni a oce desno da idu kod maksija. itd.

na kanarevom voze nelogicno jer treba da ima 2 trake uzbrdo a ima jedna..i odna je tu uvek pizdarija zbog onih koji ne vole da cekaju u koloni a oce desno da idu kod maksija. itd.

ma pusti kanarevo, do njega ima da prodjes banovo i rakovicu..
ja ti samo kazem da su ljudi koji koriste mobilni odsutni u voznji..ne kazem da ne znaju da voze tada..
i sama nekad koristim, ali se time ne hvalim..
i stvarno niko ne moze da me ubedi da se na njegovu voznju upotreba mobilnog u toku voznje ne utice..
primete drugi vozaci i te kako!
i sad malo sovinisticki impuls :mrgreen: pogotovo kad ga koriste muskarci posto oni nikako ne funkcionisu sa vise radnji u isto vreme..
ajde sad pali! 3,2,1..

ja ti samo kazem da su ljudi koji koriste mobilni odsutni u voznji..ne kazem da ne znaju da voze tada..
i stvarno niko ne moze da me ubedi da se na njegovu voznju upotreba mobilnog u toku voznje ne utice..
i sad malo sovinisticki impuls :mrgreen: pogotovo kad ga koriste muskarci posto oni nikako ne funkcionisu sa vise radnji u isto vreme..
ajde sad pali! 3,2,1..

Ti primetila hm ?
Da doprinesem i ja temi, sta sam ja primetio , U 90 % slucajeva, kad vidim da neko ide presporo i pravi guzvu, uparkirava se pola sata, ne zna sta da radi na kruznom, auto se dere jer ne zna da treba da promeni brzinu itd, kad zaobidjem taj auto, vidim zenu za volanom.
Da uzmemo svim zenama dozvole ?
Ako ne znas da vozis, nemoj da generalizujes stvari tako. Jer kao sto rekoh nisu svi debili, i ne treba svi da ispastaju zbog pojedinih.

ajde sad pali! 3,2,1..

:mazi:

meni ispo ganc nov iphone 4S u ambasadorovom A8 kad sam vido ko me zove i drhtavim rukama stisno ono zeleno answer
pao sa strane, staklo na metal, prso ekran i dan danas ga takog nosim jer ima shmeka, jedino mi malo mutno i grebe kad prislonim na obraz

Ti primetila hm ?
Da doprinesem i ja temi, sta sam ja primetio , U 90 % slucajeva, kad vidim da neko ide presporo i pravi guzvu, uparkirava se pola sata, ne zna sta da radi na kruznom, auto se dere jer ne zna da treba da promeni brzinu itd, kad zaobidjem taj auto, vidim zenu za volanom.
Ako ne znas da vozis, nemoj da generalizujes stvari tako. Jer kao sto rekoh nisu svi debili, i ne treba svi da ispastaju zbog pojedinih.

od ovih deset vozaca jutros, 9 su bili muskarci i samo jedna zena..plavusa :malav:

od ovih deset vozaca jutros, 9 su bili muskarci i samo jedna zena..plavusa :malav:
Kanađani imaju teoriju da se u saobraćaju treba paziti žena, azijata, i matoraca sa šeširom.

Zaključio sam ko je najopasniji živi vozač u Kanadi:

Vietnam-Affect_display-Conical_Asian_hat-Demographics_of_Vietnam-Eye_contact-Face-Facial_expression-Headgear-List_of_headgear-Old_age-Portrait-Portrait_photography-Smile-Woman-Women_in_Vietnam.jpg

Ti primetila hm ?

Koliko ja znam, automobil ne zna šta je polni organ. :mrgreen:

Back