gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaš budalu:"Budalo hoćeš da te ja otkačim ili da ti moj muž/dečko objasni?"
Neće te zvati više garant...![]()
Nije loš način, sviđa mi se.Nisam nikad imala sličnu situaciju, a kako sam naviknuta da rešavam stvari bez tuđe pomoći, verovatno bih pokušavala da takvu situaciju sakrijem od dečka, što je greška.
Sakriješ?
Pa nije ti dečko neprijatelj da od njega nešto sakrivaš... ebeš takvu vezu...![]()
Tesko je ostati bas potpuno hladnokrvan....Ja sam covek hladnokrvan u svim situacijama (osim kada treba da dobijem injekciju)), ali neke kazu da se i kod mene vidi...
...
Porukice su jos gadnija stvar...Uvek se neka provuce, zaboravi se obrisati, stigne u nevreme...
I telefon se nekada ostavi na pogrenom mestu u pogresno vreme, a porukica BAS TADA zna da stigne...![]()
Jako su mi slatki oni muskarci ili zene sto kada ih neko zove na mobilni, odjednom preblede, zbune se, pa kao ne cuju dobro sta im NEKO govori sa druge strane u telefon, i pitaju mucajuci: "Sta...? Kako...? Molim...? Pogresno....
Onda malo kuckaju telefon, KAO nije dobra veza i na kraju izadju u dvoriste, tamo se navodno bolje cuje....
Ili kada im stigne SMS, brze bolje ga obrisu, a kada ih partner pita ko je poslao SMS kazu: "Ma nista, pogresio broj" ....Ili "Izvestavaju me da nemam saldo na mobilnom"....
Ili oni sto umesto papira u WC nose celulare?
Da li vam se ta simpaticna situacija nekada vec dogodila?
![]()
Pravi hebači imaju dve kartice![]()
Svi NORMALNI LJUDI dobijaju po nekada tajanstvene poruke....![]()
Ih, ne radi se tu da li je neko ZADOVOLJAN ili nije....
I svaki mis je zadovoljan sa svojom rupom, pa ipak je nekada promeni, cisto da mu ne bude monotono u zivotu...
Imate jako naivne muzeve.
Kod mene vam to ne bi proslo.![]()
Nijednoj nije to presudilo, ali mobilnom jeste...![]()
Pravi hebači imaju dve kartice![]()
Pravi rade radnje dok drugi bacaju pare i gube vreme na telefone![]()
I u mom imeniku pise JAPa sad` da li su pravi ne znam, ali je bilo price za jednog da ima 4-5 kartice , samo se pitam kako li popamti sve te brojeve, ja svoj broj mobilnog ne znam napamet vec sam ga upisala u imeniik da bih znala da kad uplacujem sebi kredit, jer sam se u pocetku trudila da ga zapamtim pa sam vise puta uplacivala kredit nekom drugom.
![]()
Jako su mi slatki oni muskarci ili zene sto kada ih neko zove na mobilni, odjednom preblede, zbune se, pa kao ne cuju dobro sta im NEKO govori sa druge strane u telefon, i pitaju mucajuci: "Sta...? Kako...? Molim...? Pogresno....
Onda malo kuckaju telefon, KAO nije dobra veza i na kraju izadju u dvoriste, tamo se navodno bolje cuje....
Ili kada im stigne SMS, brze bolje ga obrisu, a kada ih partner pita ko je poslao SMS kazu: "Ma nista, pogresio broj" ....Ili "Izvestavaju me da nemam saldo na mobilnom"....
Ili oni sto umesto papira u WC nose celulare?
Da li vam se ta simpaticna situacija nekada vec dogodila?
![]()
Blajbi vise malo koncentracije.A kazes da ides na kupanje u lijepo Karipsko more.Ako si tako rastresen neces vidjeti morskog psa i, sto onda?
Nema Blajbija..
Izgleda da si u pravu,Ewa..bio je rastresen posle "mobilnog izdajnika",bućnuo je u Karipske talase,a nije video morskog psa.
Blaaaajbiiiii...hey,man..!!!