Mobilni izdajnik

Tesko je ostati bas potpuno hladnokrvan....Ja sam covek hladnokrvan u svim situacijama (osim kada treba da dobijem injekciju:mrgreen:)), ali neke kazu da se i kod mene vidi...:sad2:...

Porukice su jos gadnija stvar...Uvek se neka provuce, zaboravi se obrisati, stigne u nevreme...

I telefon se nekada ostavi na pogrenom mestu u pogresno vreme, a porukica BAS TADA zna da stigne...:evil:

Blajbi vise malo koncentracije.A kazes da ides na kupanje u lijepo Karipsko more.Ako si tako rastresen neces vidjeti morskog psa i, sto onda?

Jako su mi slatki oni muskarci ili zene sto kada ih neko zove na mobilni, odjednom preblede, zbune se, pa kao ne cuju dobro sta im NEKO govori sa druge strane u telefon, i pitaju mucajuci: "Sta...? Kako...? Molim...? Pogresno....:mrgreen:

Onda malo kuckaju telefon, KAO nije dobra veza i na kraju izadju u dvoriste, tamo se navodno bolje cuje....:rotf:

Ili kada im stigne SMS, brze bolje ga obrisu, a kada ih partner pita ko je poslao SMS kazu: "Ma nista, pogresio broj" ....Ili "Izvestavaju me da nemam saldo na mobilnom"....

Ili oni sto umesto papira u WC nose celulare? :think:

Da li vam se ta simpaticna situacija nekada vec dogodila?
:hahaha::hahaha::hahaha:

Ne, moj je telefon na izvolte, ništa ne mutim, ne lažem i ne varam, pa može slobodno da ga gleda do mile volje, ako baš misli da će nešt naći u njemu, premda nikada ne dira moj telefon. Ne podnosim takve ljude...lažljive i mutljage. :rtfm: Žalosno i jadno. :manikir:

Pravi hebači imaju dve kartice :cool:

Pa sad` da li su pravi ne znam, ali je bilo price za jednog da ima 4-5 kartice , samo se pitam kako li popamti sve te brojeve :think:, ja svoj broj mobilnog ne znam napamet vec sam ga upisala u imeniik da bih znala da kad uplacujem sebi kredit, jer sam se u pocetku trudila da ga zapamtim pa sam vise puta uplacivala kredit nekom drugom. :lol::lol::lol:

Svi NORMALNI LJUDI dobijaju po nekada tajanstvene poruke....:roll:

Ih, ne radi se tu da li je neko ZADOVOLJAN ili nije....

I svaki mis je zadovoljan sa svojom rupom, pa ipak je nekada promeni, cisto da mu ne bude monotono u zivotu...

Imate jako naivne muzeve. :sad2:

Kod mene vam to ne bi proslo. :cool:

Nijednoj nije to presudilo, ali mobilnom jeste...:mrgreen:

Tudju koku jedi, svoju sveži..:roll:

Iz ovoga se vidi da je sasvim normalno da tebi stigne ovakav sms, i vidi se da su stizali, i to ne zbog bračnog nezadovoljstva, nego čisto gimnastike radi,eto, tek toliko da se promeni mišja rupa, ali ženi -nije.

Zašto?

btw, samo bi jednom taj neki muž mogao da mi razbije mob.

Pa sad` da li su pravi ne znam, ali je bilo price za jednog da ima 4-5 kartice , samo se pitam kako li popamti sve te brojeve :think:, ja svoj broj mobilnog ne znam napamet vec sam ga upisala u imeniik da bih znala da kad uplacujem sebi kredit, jer sam se u pocetku trudila da ga zapamtim pa sam vise puta uplacivala kredit nekom drugom. :lol::lol::lol:
I u mom imeniku pise JA:zcepanje::zcepanje:

Jako su mi slatki oni muskarci ili zene sto kada ih neko zove na mobilni, odjednom preblede, zbune se, pa kao ne cuju dobro sta im NEKO govori sa druge strane u telefon, i pitaju mucajuci: "Sta...? Kako...? Molim...? Pogresno....:mrgreen:

Onda malo kuckaju telefon, KAO nije dobra veza i na kraju izadju u dvoriste, tamo se navodno bolje cuje....:rotf:

Ili kada im stigne SMS, brze bolje ga obrisu, a kada ih partner pita ko je poslao SMS kazu: "Ma nista, pogresio broj" ....Ili "Izvestavaju me da nemam saldo na mobilnom"....

Ili oni sto umesto papira u WC nose celulare? :think:

Da li vam se ta simpaticna situacija nekada vec dogodila?
:hahaha::hahaha::hahaha:

Sta ti je moc tehnike :roll:

Back