Mobilni internet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mobilni internet ti je nuzno zlo. Ja sam se zarekao da ga vise nikada necu koristiti iz nu razloga a prvo zbog ovih majmuna iz mts koji su toliko neljubazni i nestrucni. Pitam ja lika koji radi u poslovnici da li mogu da stavim data karticu u telefon,on kaze da ne moze. Ja ipak kupim karticu i stavim u fon i sve radi. Ko ih samo primi na posao. U telenoru usu bolji sto se osoblja tice ali svi su lopovi !!!

Meni nabili račun a onda me tužili sudu jer nisam platio,traže kamatu i sudske troškove. Po meraču sa mts logom ja u granici , a po njima prebacio 200 megabajta! i to mi tarifirali sa dodatne 3000 dinara! Kao merač je kineski!? Da ali vi ste mi ga prodali Idioti i na interfejsu piše MTS.Prešo sa netom na Verat , sa mobilnim u VIP , još da rešim i fiksni i daleko im lepa kuća.

Ovo je podatak iz 2011. godine , samim tim i iskustva su vrlo moguce zastarela . Za 4 i po godine se svasta moze promeniti. Zbog toga cu je zakljucati da ne bi dolazilo do konfuzije.

Ako imate neka nova iskustva ili pitanja vezana za mobilni internet slobodno diskutujte na lepljivoj temi mt:s- Pitanja i odgovori

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back