Mobilni do 200 eura

ne razmišljaj,samo uzmi ovaj......
nokia_lumia_520_review_9-580x4201.jpg

Ubedljivo dva najača u tom cenovnom rangu su HTC Sensation i Samsung Galaxy S2+

Oba telefona lično sam imao, koristio, prodao i opet se vratio na HTC Sensation.

Sensation ima daleko lepsi ekran od S2+ a i kvalitet izrade je bolji. Ali brži je S2+.
Dodao bih i da su oba telefona polako prevazidjena svetu Androida.

Po meni ovo dodje kao kvalitetniji i multifunkcijski telefon- Samsung OmniaPro

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2291/Samsung/B7330-OmniaPRO

AKo ga zanima takav sa qwerty tastaturom ima i Nokiu e6 i Blekberi 9360.

Ubedljivo dva najača u tom cenovnom rangu su HTC Sensation i Samsung Galaxy S2+

Oba telefona lično sam imao, koristio, prodao i opet se vratio na HTC Sensation.

ajde Samsung Galaxy S2+ nemoze da pridje lumi 625 / 620 / 725 / 720 ,, skype sa video pozi radi kona pc bez greske viber isto , to kod Samsunga zna da zabode pa vadi bateriju , moj krug drustva svisu presli na lumiu kadsu videli kako to strika bez baga

Ako nema osnovnog znanja o korišćenju istog onda zaobići Android, jednostavno nekome je to suviše komplikovano, neko je navikao na Symbian, windows m ili pak fabričke sisteme, android je Linux mobile, jednostavno nije za korisnike koji ne poseduju neko više-srednje znanje o korišćenju -pmetnih- telefona. Neko ko ne barata sistemskim stvarima, osim u slucačju izdvajanja velike sume novca za telefone visokih karakteristika pa te boli uvo koliko ima RAM-a, procesor i sve ostalo, jer su predvideli takve korisnike i ostavili dovoljno resursa da ništa ne zablokira.

Ako nema osnovnog znanja o korišćenju istog onda zaobići Android, jednostavno nekome je to suviše komplikovano, neko je navikao na Symbian, windows m ili pak fabričke sisteme, android je Linux mobile, jednostavno nije za korisnike koji ne poseduju neko više-srednje znanje o korišćenju -pmetnih- telefona. Neko ko ne barata sistemskim stvarima, osim u slucačju izdvajanja velike sume novca za telefone visokih karakteristika pa te boli uvo koliko ima RAM-a, procesor i sve ostalo, jer su predvideli takve korisnike i ostavili dovoljno resursa da ništa ne zablokira.

80 odsto trzista danas su smart telefoni bazirani na Androidu. Hoces da kazes da su svi genijalci koji ga koriste, mislim ta ogromna masa ljudi?
Ne zanima sve ljude root, recovery, instaliranje custom romova, otkljucavanje sa mreze, to su opcije za ljude koji malo vise zele od telefona a i to nije neka specijalna filozofija.
U biti za "obicne" korisnike (pritom mislim na one koji osim poziva i poruka koriste i net, instant mesindzere i slusa muziku) to je odlican sistem.
To sto je jedac resursa i sto zna da i na jakim masinama da trza (mislim sta reci na Samsung S4 laguju neke opcije) to je posebna prica...

hehehe ocigledno totije prvi telefon ,, nokiji lumia od 512 mb rama poklapa samsung od 1g

Moj prvi, smart telefon je bio Nokia 3650, pa Nokia 6600 pa zatim E61 pa E71, koristio ga do pre par meseci kada je prodat, dakle zakleti pristalica Nokia Symbian telefona. Ostale sisteme i modele probao i koristio, naravno da bih znao o čemu se radi i da bih našao nešto bolje.

Nisu svi genijalci ali isto tako svi ti koji nisu zainteresovani da upoznaju android pljuju telefone iz razloga što im koči, njihovom krivicom.

Dakle, da ne bi vodili polemiku van teme, individualno svako koristi šta mu najviše odgovara, najbolji odnos cena-kvalitet u kategoriji androida za 200e je S2+ eventualno HTC Sensation, od Windows mobile tu je Nokia Lumia 520, IPhone 3GS, kraj, nema priče, to je to, mnogo bolji poznavaoci rekli, probao sam ih sve, samo Nokiu pomenutu nisam imao ali sam je koristio, ali konktetno ne volim Windows Mobile, lična stvar.

Moj prvi, smart telefon je bio Nokia 3650, pa Nokia 6600 pa zatim E61 pa E71, koristio ga do pre par meseci kada je prodat, dakle zakleti pristalica Nokia Symbian telefona. Ostale sisteme i modele probao i koristio, naravno da bih znao o čemu se radi i da bih našao nešto bolje.

Nisu svi genijalci ali isto tako svi ti koji nisu zainteresovani da upoznaju android pljuju telefone iz razloga što im koči, njihovom krivicom.

Dakle, da ne bi vodili polemiku van teme, individualno svako koristi šta mu najviše odgovara, najbolji odnos cena-kvalitet u kategoriji androida za 200e je S2+ eventualno HTC Sensation, od Windows mobile tu je Nokia Lumia 520, IPhone 3GS, kraj, nema priče, to je to, mnogo bolji poznavaoci rekli, probao sam ih sve, samo Nokiu pomenutu nisam imao ali sam je koristio, ali konktetno ne volim Windows Mobile, lična stvar.

Sad se pretvara u diskusiju o sistemima za telefon.Android je trenutno najbolji.ne zalazim u to koliko je stabilan,siguran, ali ima najvecu podrsku za softver.Simbijan pred kraj svoje aktuelnosti,tesko je bilo naci pojedini softver,a i kad nadjes cesto je umeo da izbaci error- Sertifikat je istekao.Secam se kad plejer ili brauzer na simbijanu dozivi krah,pa kad ti ne ostaje nista drugo do da iskljucis telefon ili vadis bateriju.Mali broj drugih proizvodjaca je oprobalo simbijan, par modela Soni eriksona,par modela LG,Samsung,2 modela Panasonika i 1 model Simensa...Nisam imao priliku da se susretnem sa iOSom,jeste da samo jedna marka ga upotrebljava,ali softvera ima na kilo,ko za Android,sledeca krsina ko simbijan je webOS,koga ima samo na par HP modela i verujem da su se i oni pokajali sto su ga pravili i ostale ne vredi komentarisati,to su neki sitnacki pokusaji Samsunga koga lajci i ne preporznaju kao poseban os vec misle da je fabricki itd itd...Kod Windowsa za telefon treba razlikovati Windows phone koji je noviji i koji ima podrsku i Windows mobile,koji je mozda laksi za nekadasnje korisnike fabrickih ili simbijan sistema,ali nema podrsku (tipa kao da danas koristis Win95, pa i softver koji mozes naci za njega je mator)...To bi bilo to...Sto ja znam sto iz iskustva licnog,tudjih iskustava i citanja s neta...

Back