VIP Networks
Početnik
- Poruka
- 9
sta kupim da je do 200 e ali bez nekih ugovorbih obaveza
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoce Lumiu da uzima daleko ozbiljnija prica je 820, ta 520 je igracka u poredjenju sa ovom, brzi telefon, veci ekran, mnogo bolja kamera.
Ima je u prodaji moze da se nadje sa garancijom do 200 evra.
Ubedljivo dva najača u tom cenovnom rangu su HTC Sensation i Samsung Galaxy S2+
Oba telefona lično sam imao, koristio, prodao i opet se vratio na HTC Sensation.
Po meni ovo dodje kao kvalitetniji i multifunkcijski telefon- Samsung OmniaPro
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2291/Samsung/B7330-OmniaPRO
Ubedljivo dva najača u tom cenovnom rangu su HTC Sensation i Samsung Galaxy S2+
Oba telefona lično sam imao, koristio, prodao i opet se vratio na HTC Sensation.
ne razmišljaj,samo uzmi ovaj......
![]()
sta kao nije se naucen rodio,umesto barbike i cucle im davali androidKo ne ume da koristi Android onda ne treba ni da ga kupuje, u tom slučaju Nokia, Symbian ili Windows Mobile zavisno od potreba, još malo dok i oni ne završe sa Android sistemom
Ako nema osnovnog znanja o korišćenju istog onda zaobići Android, jednostavno nekome je to suviše komplikovano, neko je navikao na Symbian, windows m ili pak fabričke sisteme, android je Linux mobile, jednostavno nije za korisnike koji ne poseduju neko više-srednje znanje o korišćenju -pmetnih- telefona. Neko ko ne barata sistemskim stvarima, osim u slucačju izdvajanja velike sume novca za telefone visokih karakteristika pa te boli uvo koliko ima RAM-a, procesor i sve ostalo, jer su predvideli takve korisnike i ostavili dovoljno resursa da ništa ne zablokira.
Ko ne ume da koristi Android onda ne treba ni da ga kupuje, u tom slučaju Nokia, Symbian ili Windows Mobile zavisno od potreba, još malo dok i oni ne završe sa Android sistemom
Ako nema osnovnog znanja o korišćenju istog onda zaobići Android, jednostavno nekome je to suviše komplikovano, neko je navikao na Symbian, windows m ili pak fabričke sisteme, android je Linux mobile, jednostavno nije za korisnike koji ne poseduju neko više-srednje znanje o korišćenju -pmetnih- telefona. Neko ko ne barata sistemskim stvarima, osim u slucačju izdvajanja velike sume novca za telefone visokih karakteristika pa te boli uvo koliko ima RAM-a, procesor i sve ostalo, jer su predvideli takve korisnike i ostavili dovoljno resursa da ništa ne zablokira.
hehehe ocigledno totije prvi telefon ,, nokiji lumia od 512 mb rama poklapa samsung od 1g
odlican izbor ,, 625 jos bolja 1 g rama leti
Moj prvi, smart telefon je bio Nokia 3650, pa Nokia 6600 pa zatim E61 pa E71, koristio ga do pre par meseci kada je prodat, dakle zakleti pristalica Nokia Symbian telefona. Ostale sisteme i modele probao i koristio, naravno da bih znao o čemu se radi i da bih našao nešto bolje.
Nisu svi genijalci ali isto tako svi ti koji nisu zainteresovani da upoznaju android pljuju telefone iz razloga što im koči, njihovom krivicom.
Dakle, da ne bi vodili polemiku van teme, individualno svako koristi šta mu najviše odgovara, najbolji odnos cena-kvalitet u kategoriji androida za 200e je S2+ eventualno HTC Sensation, od Windows mobile tu je Nokia Lumia 520, IPhone 3GS, kraj, nema priče, to je to, mnogo bolji poznavaoci rekli, probao sam ih sve, samo Nokiu pomenutu nisam imao ali sam je koristio, ali konktetno ne volim Windows Mobile, lična stvar.