Mobi bankomati amaterizam ili kretenizam?

mario80

Stara legenda
Poruka
76.720
Mobi banka tj njihovi bankomati kod beograđanke su mi najbliži kada treba keš da podignem. U zadnje vreme mi izlazi uznemiravajuća poruka da mi je kartica neispravna i da se obratim svojoj banci za pomoć. U suštini bankomat je non stop prazan nema novca a oni lenji da ga dopune.

Užasavajući kretenizam politika poslovanja.

Mobi banka tj njihovi bankomati kod beograđanke su mi najbliži kada treba keš da podignem. U zadnje vreme mi izlazi uznemiravajuća poruka da mi je kartica neispravna i da se obratim svojoj banci za pomoć. U suštini bankomat je non stop prazan nema novca a oni lenji da ga dopune.

Banke su u kujcu jer više ne mogu da povećavaju PROFIT smanjenjerm kamata na štednje koje su već blizu NULE! A sve manje dobijaju od kamata na kredite jer sve manje ljudi uopšte i može da digne kredit jer otpadaju zaposleni na određeno vreme, oni sa crkavicom od plata itd! A za punjenje bankomata trebaju da plaćaju transport novca i spoljne 'naoružane' saradnike-zaštitare, a to im poskupljuje poslovanje! Imaš 'šalteruše' u bankama pa posluj sa njima! Većina ih je seksipilnija od bankomata! :cepanje::cepanje:

Bankomat kad je prazan piše da nije u funkciji. Prije će biti da je tvoja kartica neispravna (oštećena ili tako nešto). Trebaš vidjeti na nekom drugom bankomatu.

Ma brate kako po selima placaju,ne moze deda od 80 dide online da placa komunalije,svrha kartica je da banke uzmu za odrzavanje racuna pare,da tudje pare ulazu dalje,jer ako imaju kod sebe tipa 10 milijardi € ,okrece se na pr pola preko korisnika,ostalo mogu da vrte kako oce ulazu i zaradjuju,a pre svega sto ne dozvoljavaju obicnom smrtniku da proda bilo sta ispred kuce za kes,nista polovno ne bi se prodavalo da se ne plati porez da nema kesa,pa sta da radimo onda,dam mu laptop za kravu,moze

Ma kakvi već sam nailazio na takav šloseraj kod ove mobi banke ili ograniče stedstva pa sve preko neispravna kartica. Dođi u srbiju da vidiš kako svi šilje karu o narod svaka banka!

Na drugim bankomatima radi bez problema ovaj je stalno prazan.
13 godina sam u Intesi desilo mi se jednom da bankomat nije imao pare...otišao sam do sledećeg na par stotina metara :lol:

Kakva sad mobi banka? Telenor? A jbt jeste hrabri kad se sa njima zezate.

Ma brate kako po selima placaju,ne moze deda od 80 dide online da placa komunalije,svrha kartica je da banke uzmu za odrzavanje racuna pare,da tudje pare ulazu dalje,jer ako imaju kod sebe tipa 10 milijardi € ,okrece se na pr pola preko korisnika,ostalo mogu da vrte kako oce ulazu i zaradjuju,a pre svega sto ne dozvoljavaju obicnom smrtniku da proda bilo sta ispred kuce za kes,nista polovno ne bi se prodavalo da se ne plati porez da nema kesa,pa sta da radimo onda,dam mu laptop za kravu,moze
ovde kod mene deda 80 godina prodaje voce na ulici, skeniras mu qr kod telefonom i platis.......

nisu te generacije za bacanje, a kad je nesto logicnije- brzo se nauci,

Back