Mnogočlane porodice

Ja sam rasla uz 2 brata koji su mladji od mene 2 god. I bilo nam je lepo, i svadjali smo se i tukli, ali smo znali i lepo da se igramo. Ja bih takodje volela 3 dece, mozda cak i 4 ali mislim da finansijski ne bih mogla da im pruzim ne sve, vec osnovne stvari. Sada cekamo 2 dete i ja bih volela da za jedno 3 god. rodim jos jedno. Moj muz je rekao da bi 2, ali nema nista protiv da imamao i 3. Pa sad, videcemo. Za sada tu mi je sincic i ovo malo sto nosim u sebi, a ako da Bog bice mozda i 3 dete...
I ja se apsolutno slazem sa Hellen u vezi onih porodica sa 10-toro dece, a nemaju koru hleba d im daju...
Moj otac je ziveo u porodici gde je bilo 11 dece... 3 je umrlo dok su bili mali. Oni nisu imali ama bas nikakve uslove za zivot... Baba nije radila, deda je bio seljak, radio na njivi i tako... A njih toliko. Jedni su druge cuvali.. Kuca bez kupatila, hladna, dorucak, rucak, vecera - hleb udrobljen u mleko ili, bolja varijanta, krompirusa. Moj otac je najmladji, a baba ga je rodila u vreme kad je vec imala unucice...I on je jedini rodjen u bolnici.

Za mene je idealno dva deteta,a ako jednog dana dodjemo do nekih veeelikih para,mozda se odlucimo i za trece,ako osetimo potrebu za bebom.Mada ja sam uvek govorila,ako mi i drugo dete bude sin,onda cu verovatno hteti i trece,u nadi da ce biti devojcica,a ako i trece bude sin,onda cu se pomiriti sa sudbinom.

Poslednja izmena:

Back