Mnogo ste isti,BRE!

lopta1.png

"Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca saopštio je juče da će selektor reprezentacije Srbije Dejan Udovičić postati trener te ekipe ..."

Ovakve vesti sustižu jedna drugu.Prelaze najbolji vaterpolisti u mali klub koji čak ni u opštinskim razmerama nema rezultate.Da li je to neko iznenadjenje.Po meni ne. Neko je odrešio kesu ali na pogrešnom mestu. Sa čijeg konta će da se plate igrači i to debelo?Smisliće oni kako to da pravdaju ali sam siguran biće to plaćeno iz naših jadnih i osiromašenih džepova. Zar ne postoje u Kragujevcu hiljade nezaposlenih ljudi kojima nije ni do vaterpola a ni do košarke. Koji crni vaterpolo, prva jutarnja misao im je kako da nahrane decu,da im kupe patike.Ne verujem da su ovde privrednici odrešili kesu jer oni u džepovima imaju zmiju otrvnicu,ovo se političari nadmeću.S' jedne strane pokazuju svu bahatost svoje moći a sa druge otvaraju Narodne kujne!

Nije Kragujevac prvi koji ovo radi.Setimo se Bečeja koji je preko noći postao veliki vaterpolo i košarkaški klub. Sad pitanje: Šta je sa vaterpolom i košarkom u tom gradu danas?Dok beše para,beše i muzike.Otanjiše premije od vaterpola osta samo V, čak i sećanje izblede a muzika svira vaterpolistima dok zaradjeni novac troše na razbludne pevaljke.

Haha ,ti se baš zabrinuo za svoj džep
al takav ti je naš svet
ovo je mislim ursano maslo
što pare dobiše lokalne gazde
a platiće se sve iz centralne kase
iz poreze i ...inflacije
zavukli nam ruke u džepove
bar da su ženske nego...Dinkićeve;):D

sirijus49;bt216605:
Ne verujem da su ovde privrednici odrešili kesu jer oni u džepovima imaju zmiju otrvnicu,ovo se političari nadmeću:ok:

Nije im bitno kako da ljudima otvore radna mesta nego razmisljaju o tome kako da rehabilituju Dzajica. Ma niko nece da me ubedi da su ga postenog ugurali u apsanu. Umesto da razmisljaju kako da ljudima otvaraju radna mesta oni se takmice ko ce vise igraca da dovede u neki klub.Aman preteraste na samom pocetku vase vlasti.

zxy;bt216609:
Haha ,ti se baš zabrinuo za svoj džep
al takav ti je naš svet
ovo je mislim ursano maslo
što pare dobiše lokalne gazde
a platiće se sve iz centralne kase
iz poreze i ...inflacije
zavukli nam ruke u džepove
bar da su ženske nego...Dinkićeve;):D

ZXY znas sta je najgore kad je u pitanju naš džep.
Što nam kroz taj isti džep udaraju čep.

123loncar;bt216620:
Bravo Sibirski ! Bravo !

....razbojnička jazbina je ovo - BRE !...BRAVO , bar nek piše o tome koje slovo - da ostane traga o postojanju časnih i poštenih ljudu u razbojničkoj jazbini ! HVALA prijatelju !

Ne mozes a da ne vidis sta se desava.Novine su prepune vesti ove vrste.Politicari se zaklinju da sve rade da nam olaksaju zivot a kad pogledas vidis da im je preterano stalo da sto pre udju u upravu nekog kluba? Sto ako su klubovi osiromasili,zar nemaju gde nase novce nego u vaterpoliste i kosarkase.

SibirskiTigar;bt216630:
Ne mozes a da ne vidis sta se desava.Novine su prepune vesti ove vrste.Politicari se zaklinju da sve rade da nam olaksaju zivot a kad pogledas vidis da im je preterano stalo da sto pre udju u upravu nekog kluba? Sto ako su klubovi osiromasili,zar nemaju gde nase novce nego u vaterpoliste i kosarkase.
Znaš kako je
u kazanu tesno je a postaje i vruće
svako gleda kako da se izvuče
jedan drugom na glavu se penje
noga se podmeće svakome gde je moguće
iz džepa ako može sve da se izvuče ...drugome
ta priča o nama nije od juče
e sad stigosmo do penala
i izgleda do finala :eek:

zxy;bt216632:
Znaš kako je
u kazanu tesno je a postaje i vruće
svako gleda kako da se izvuče
jedan drugom na glavu se penje
noga se podmeće svakome gde je moguće
iz džepa ako može sve da se izvuče ...drugome
ta priča o nama nije od juče
e sad stigosmo do penala
i izgleda do finala :eek:

Ispali smo mi Z jos u kvalifikacijama
u finale idu najbolji.

SibirskiTigar;bt216748:
Ispravice sve ovi novi klinci.Je be se njima i za pitiku i politicare oni hoce da zive punim plucima.

Ne verujem ! Ova tvoja poslednja kaže da su oni bespomoćni ! I zaista, oni ne haju za politiku a hoće da žive !? To je građanski idiotizam ! A sa idiotima možeš da radiš šta hoćeš ! Voleo bih da isprave sve ; ama baš sve - ali sve mi njihovo govori da je moja neverica realna !

Ne tako davno sport je bila sansa da se mladi u necemu dokazu, da u necemu budu dobri.
Biti dobar u jednoj stvari ispravlja ceo zivotni put i popravlja coveka.

Sansa je francuska rec i znaci mogucnost.
Svi su se iskreno trudili da postignu i taj sportski uspeh, da iskoriste pruzenu im sansu.
Nagrada je bila ponos zbog sportske pobede.
Novac nikada nije imao veze sa sportom.

Nekidan citam da fudbaleri jednog trofejnog kluba prete obustavom rada ukoliko im novcane premije za odigrane utakmice ne budu povecane.
Ej, bre, obustava rada!

Gde je novac usao, sport je izasao. Ostao je samo biznis, kapital, dnevnice i dividende.
Ebo nas kapitalizam.
Novcem smo unistili sport.

Poslednja izmena:
123loncar;bt216767:
Ne verujem ! Ova tvoja poslednja kaže da su oni bespomoćni ! I zaista, oni ne haju za politiku a hoće da žive !? To je građanski idiotizam ! A sa idiotima možeš da radiš šta hoćeš ! Voleo bih da isprave sve ; ama baš sve - ali sve mi njihovo govori da je moja neverica realna !

Druze moj ostavise oni nama da mi ispravljamo krivi *urac.

hakim bej;bt216780:
Ne tako davno sport je bila sansa da se mladi u necemu dokazu, da u necemu budu dobri.
Biti dobar u jednoj stvari ispravlja ceo zivotni put i popravlja coveka.

Sansa je francuska rec i znaci mogucnost.
Svi su se iskreno trudili da postignu i taj sportski uspeh, da iskoriste pruzenu im sansu.
Nagrada je bila ponos zbog sportske pobede.
Novac nikada nije imao veze sa sportom.

Nekidan citam da fudbaleri jednog trofejnog kluba prete obustavom rada ukoliko im novcane premije za odigrane utakmice ne budu povecane.
Ej, bre, obustava rada!

Gde je novac usao, sport je izasao. Ostao je samo biznis, kapital, dnevnice i dividende.
Ebo nas kapitalizam.
Novcem smo unistili sport.

Ta vremena su prosla davno.Danas u mnogim klubovima ne mogu treninge da vode od ambicioznih roditelja koji se trpaju u sve a sve samo sa jednim ciljem.Uspeti po svaku cenu.Treba razumeti i te roditelje jer vecina dece nemaju nikakvu sansu osim da nesto zarade kroz sport.

Menščini beznadežno je
voleo bih da neko da malo nade
al to se više ne čuje ni od vlade
uozbiljiše se,namrštiše
i liferuju loše prognoze
jer ne da treba krenuti od nule
nego iz debelog minusa bre
i to važi za sve oblasti života
obuhvata i decu i roditelje
i stare mi mlade i mrtve i žive :(:think:

zxy;bt216784:
Menščini beznadežno je
voleo bih da neko da malo nade
al to se više ne čuje ni od vlade
uozbiljiše se,namrštiše
i liferuju loše prognoze
jer ne da treba krenuti od nule
nego iz debelog minusa bre
i to važi za sve oblasti života
obuhvata i decu i roditelje
i stare mi mlade i mrtve i žive :(:think:

Mene ovo podseca na alibi zbog bezidejnosti da novi nesto poprave na bolje.

Back