Mnogo stara pesma

Ovo je moja pesma, ali nisam *****. Samo sam pisao u ženskom rodu jer sam u to vreme pokušavao da prodajem svoje pesme.:rtfm:

Još jedno veče

Ako već znaš da moraš ići,
minute sa mnom više ne broj,
gde god si pošao jednom ćeš stići,
a zadnje veče ostani moj.

Znaj da još uvek puno mi znače,
polupci tvoji, zagrljaj tvoj,
dozvoli meni da sutra plačem,
a zadnje veče ostani moj.

Budi mi život još jedno veče,
posle sam sebi sudbinu kroj,
još noćas neka ljbav poteče,
još noćas dušo ostani moj.

Iako znam da više neću
slušati s tobom slavuja poj,
uvek ću tebi želeti sreću
ako još noćas ostaneš moj.

Jedina željo života moga,
sad usne svoje s mojima spoj,
ostaću željna poljupca tvoga...
onda kad više ne budeš moj.

E sad, imao bih jedno pitanje za lepši pol.
Ima li ovo neke veze sa stvarnim životom ili nema?
To me je pitanje mučilo pre 20 godina, a evo i sada nemam odgovor.:dontunderstand:

Pesma je mnogo lepa...Ali iskreno mislima da bi se retko ko poneo ovako , barem ne neko mojih godina...Danas je tesko da iko moze da uspostavi uopste ovakav vid komunikacije, a jos teze ne osecjati ozlojedjenost i bes kad znate da vas neko ostavlja.... Devojke danas ne dopustaju da ih savladaju emocije dok potpuno nekome ne veruju, jednostavno ne zele da dodju u ovakvu situaciju(da budu ostavljenei)ako im osoba mnogo znaci........A ako se i desi ne verujem da bi ga molila za zadnje vece, ako vec zna da je tu kraj...

Sta reci sem prelepo.Zene su u stanju da vole toliko dok im muskarac ne padne saka potpuno.Dok ceznu,mastaju, naslucuju,izcekuju onda vole do neba i u stanju su i da palcu i mole.Ali,kada i ih i zvanicno pridobiju onda se hlade.Ne odmah ali postepeno.Zasto je to tako ne znam.Valjda priroda.Cast izuzecima.

lelavi;bt73900:
Sta reci sem prelepo.Zene su u stanju da vole toliko dok im muskarac ne padne saka potpuno.Dok ceznu,mastaju, naslucuju,izcekuju onda vole do neba i u stanju su i da palcu i mole.Ali,kada i ih i zvanicno pridobiju onda se hlade.Ne odmah ali postepeno.Zasto je to tako ne znam.Valjda priroda.Cast izuzecima.
Čestitam na iskrenosti Lelavi.Zakva su pravila igre a to ima svoju svrhu.Samo muški pevaju o večnoj ljubavi,To je kompenzacija za inferiornu funkciju. ha ha .Žene po osvajanju gledaju svoja posla.A tako i treba da bi se ovaj život održavao.Poz.

Ima veze.......ali ne sa mojim životom, za sada........i sama sam sklona takvom mozganju....zato što voleti nekog znači da ga pustiš a ne da ga vežeš za sebe....voleti nekog znači i uočiti da ga tvoja ljubav sputava, preči mu put....

:eek: ne mogu da se snadjem u komentarima a u pesmi se odlicno snalazim
Ovako NEsoDeBeli
govoricu u svoje zensko ime, jer izgleda da nije univerzalno zensko
Postoji unutrasnji svet iskljucivo osecajni gde je ta pesma upravo ono sto je bukvalno tako kako pesma pise, jer taj unutrasnji osecajni svet je apsolutno svestan da je zivot sasvim prolazan, da vec sutra mogu kola da me zgaze, ali ne samo taj fatalizam, nego setas i vidis i smezurana stara lica ljudi koji su skoro pa juce bili u mojim godinama a sada su blizu kraja, i znam da cu jos koju godinu biti i ja u takvoj kozi
a onda gledam lica dece, lica dece su neverovatna :D i place mi se sto nema tako neke dece od nekih zadnjih dana :lol: i da, osecaji bi od svakog zadnjeg dana ostavili barem jedno dete a moze da budu i sestorke :lol:
medjutim, van tog unutrasnjeg sveta postoji materijalan svet u kome se placa struja i voda, u kom se smenjuju godisnja doba i u kome se ide kod lekara, u kom decu treba vakcinisati od mnogo bolesti i kom deca mora da idu u skolu za koju treba dosta para, i :dash: jadni osecaji gube igru, moraju pasti na kolena pred materijom ...
eto to ti je iz mog zenskog ugla
a da, posto su osecanja izigrana, tj. ja sama moram da izigram osecanja, da igram po pravilima materijalnog sveta, cesto budem ovakva i onakva...

Back