Mnogo smo jaki.......do moga :)

Moj matori , je ceo zivot bio komunista. Kao klinac je usao 41. u rat, kao partizan, i izasao sa cinom oficira........

Ajde sad razumi sina komunističkog kako ******i o ocu "dupeuvlakaču" -Ceo život bio kao komunista ,ali je ušao kao klinac u rat ali zato izašao iz rata kao oficir...

Lepo kažu pametni ljudi, komunistima život je i godina kao kod pasa. Toliko brzo napreduju da je neverovatno. Otac ovog majmuna iz pelena ode u generale za samo 4 godine.........

Grof Ostroški:
Moj matori , je ceo zivot bio komunista. Kao klinac je usao 41. u rat, kao partizan, i izasao sa cinom oficira........

Ajde sad razumi sina komunističkog kako ******i o ocu "dupeuvlakaču" -Ceo život bio kao komunista ,ali je ušao kao klinac u rat ali zato izašao iz rata kao oficir...

Lepo kažu pametni ljudi, komunistima život je i godina kao kod pasa. Toliko brzo napreduju da je neverovatno. Otac ovog majmuna iz pelena ode u generale za samo 4 godine.........

Dakle, posto smo konstatovali , da si lagao , sto narod kaze kao pas.........
I pametno je da ne demantujes svoje lazi.........ali, idi potrazi pomoc :D :D :D

Moj "komunisticki dupeuvlakac' je otisao u rat , kao dete , sa 16 godina, a kao prvoborac je izasao iz rata kao porucnik, sa dvadeset godina............dalje, se , eto, komunisticki dupeuvlacio...............loveci cetnicke koljace po brdima tromedje....... :D :D :D

Nego, yebote, pa tvoj Bozo, cuvajuci ovce , zaradi vise odlikovanja od Stepe i Putnika zajedno......... :-D :-D :-D

Kapiram ja, da ti volis pradedu, ali smanji malo........... :-D :-D

Sve vreme je bio i ostao dan danas , komunista.......cetnike je, posle rata , vitlao po brdima na tromedji CG, Srbije i Bosne, sve do pedesetih godina...........

Zatim je otac ingadudlajmiga, odma čim je počeo da uči slova i počeo: A, B, V, G, D , Đ...., E i došao do "E" rekao "e do *****", nakačio činove i počeo da vitla po brdiima i počeo da juri Srbe po brdima.....

Ali interesantno, ingadudlajmiga nigde nije naveo da mu je otac barem jedan dan išao u školu. SA KURS(C)A pravo na državne funkcije. Ko mu **** majku, i sad piše i sere kako ovde nešto ne valja. Pa kako da valja kad su nepismeni i stoka komunistička nepismena ovu zemlju razbili i uništili.....

Grof Ostroški:
Sve vreme je bio i ostao dan danas , komunista.......cetnike je, posle rata , vitlao po brdima na tromedji CG, Srbije i Bosne, sve do pedesetih godina...........

Zatim je otac ingadudlajmiga, odma čim je počeo da uči slova i počeo: A, B, V, G, D , Đ...., E i došao do "E" rekao "e do *****", nakačio činove i počeo da vitla po brdiima i počeo da juri Srbe po brdima.....

Ali interesantno, ingadudlajmiga nigde nije naveo da mu je otac barem jedan dan išao u školu. SA KURS(C)A pravo na državne funkcije. Ko mu **** majku, i sad piše i sere kako ovde nešto ne valja. Pa kako da valja kad su nepismeni i stoka komunistička nepismena ovu zemlju razbili i uništili.....

Ne znam za njegovog dedu...oca...šta li...ali oni su išli u škole i ne trabunjaj svašta.

SANDRINAbg:
Ne znam za njegovog dedu...oca...šta li...ali oni su išli u škole i ne trabunjaj svašta.

Išli su u škole Tifusarske i mostoobaralačke. Digne se patka Titu on naredi ocu Ingadudlajmiga koji je imao tada 6 godina da obori most i on uradi to u korist starog. Ali zato posle 4 godine on postane general u svojih čitavih 10 godina a da ne zna ni da se potpiše....

A u 11-toj , već je legendarnom Savi Kovačeviću nabio "metak" otpozadi" na neviđeno..........BANDITI,i pola porodice smestio u ugodnom "pasijem groblju"...

To im je bio ispit kao kod mafijaša, moraš prvo tudjeg da ubiješ, a onda i sve svoje u koje sumnjaš da ne misle kao ti - komunistički. Fuj .....sotona.........

Grof Ostroški:
Išli su u škole Tifusarske i mostoobaralačke. Digne se patka Titu on naredi ocu Ingadudlajmiga koji je imao tada 6 godina da obori most i on uradi to u korist starog. Ali zato posle 4 godine on postane general u svojih čitavih 10 godina a da ne zna ni da se potpiše....

A u 11-toj , već je legendarnom Savi Kovačeviću nabio "metak" otpozadi" na neviđeno..........BANDITI,

Ma , naravno........sve je to tako bilo, sta ces........gradila se zemlja :D :D :D

Nego, predlozio bi ti , da odmah menjas nick.......umesto Grof Ostroski, bolje ti pristaje Baron Minhauzenski........ :D :D :D

Cestitam, upravo si veceras ubo titulu najvece lazovcine foruma :wink:

Aj, sad laku noc.........sanjaj opet kako ti je poreklo vojnicko , a ne stocarsko :D

Ode sin bandita i legendarnog kozojebača Romanijskog.

Misli ako postavlja smajlije posle svake druge reči, da je stvorio utisak,nadam se da ima ovde i malo inteligentnijih koji će razumeti ko je ovde i šta pisao večeras..

A sutra ću da ovde predočim naslovnu stranu iz "NIN"-a i u tom primerku jedan deo o mojoj porodici. Zatim ću da predstavim tri knjige o stradanju četničkih vodja , medju kojima je bilo i mojih direktnih potomaka, kojima napominjem i dan danas se ne zna grobnica...

inagadadavida:
Ma , naravno........sve je to tako bilo, sta ces........gradila se zemlja :D :D :D

Nego, predlozio bi ti , da odmah menjas nick.......umesto Grof Ostroski, bolje ti pristaje Baron Minhauzenski........ :D :D :D

Cestitam, upravo si veceras ubo titulu najvece lazovcine foruma :wink:

Aj, sad laku noc.........sanjaj opet kako ti je poreklo vojnicko , a ne stocarsko :D
Mnogo kenjas bre supcino!!! Skrivanje istine je isto kao i laz!! Po tebi su partizani svi bili ok ljudi, kao u knjigama koje smo ucili nekada u osnovnoj, a cetnike opisivali kao udruzene formacije u sklopu nacista i nemaca, kakve lazi proturas ovde, jeli da te pitam sta je bilo sa Ivom Lolom Ribarom?? Ko ga ubi?? Cetnici?? Ustase?? Nemci?? Mnogo si bajke citao i slusao, Stari ti je sigurno bio veliki ********* pa bi i rodjenog brata ubio samo za primer da je lojalan komuinjarama, a tebe u vojsci smestio u neku kancelariju da kuvas kafu ostalim oficirima!!! I bilo bi bolje da te tebe tada bacio u neku WC solju nego da se takav izrod kao ti rodio!!! Smaras ljude na forumu mnogo!! A i tema ti je sve do tvoga samo tvoga nigde nema!!

inagadadavida:
Pa, kada me bas prozivas, ajde da ti kazem.
Moj matori , je ceo zivot bio komunista. Kao klinac je usao 41. u rat, kao partizan, i izasao sa cinom oficira........ dalje nastavlja vojnicku karijeru, biva u UN forces, pa vojni atashe u Egiptu.........i penzionise se u cinu general - majora, jos pre trideset godina......

Elem, njegovo opredeljenje je njegova stvar......pogresno ili ispravno, ali on ga se ne odrice, kao vecina Srba, koji su za Tita, bili najjaci komunisti, a posle okrenuli cunak, pa postali Slobini sovinisti, i Seseljevi "shatro " cetnici........ :roll:

To mu i dodje jedna od osobina ovog naroda........kako neko prdne, on se povija prema smradu.......to mu dodje kao uslovni refleks samoodrzanja, valjda jos od Turaka.......

Niko danas , od miliona clanova SK da kaze da je bio komunista.........svi su , eto, kao, shatro bili cetnici........ :-D :-D :-D .......pa ako i nisu oni, bile im babe cetnici :D :D

Kakvo yayarenje......... :D

Toliko , o "komunjarskom sinu".....komuniste, koji i danas, u osamdesetoj veruje u ono za sta se borio , i sta je bio.........nije , kao mnoge yayare, okrenuo cunak, pa preko noci postao veliki Srba, cetnik - pocetnik,

U zivotu budi ono sto jesi, jer coveka cine ideali i principi po kojima zivi, a gomno ih menja, ko usrane gace, za saku svinjske masti, i litar brlje........

Ево, опет ГУЗОЊИН СИН трабуња којешта, како искомплексирани јадни мали неспособни татин синчић... и стално сам потураш свога оца у теме на подфоруму а онда када га неко опампуљи (што као бедна комуњара и заслужује) ондаК кукаш админима и модераторима како ти "дирају породицу". И чиме се ти уопште хвалиш, јбт...... тата ти био генерал-мајор а ШТА СИ ТИ осим што си се сам декларисао као подводач и макро???

А "херојски хисторијат" животног пута онога који те је направио тако фаличног и дефектног нећу ни да коментаришем - јер то КО је он, добро се види по теби.

Grof Ostroški:

A u 11-toj , već je legendarnom Savi Kovačeviću nabio "metak" otpozadi" na neviđeno..........BANDITI,i pola porodice smestio u ugodnom "pasijem groblju"...

To im je bio ispit kao kod mafijaša, moraš prvo tudjeg da ubiješ, a onda i sve svoje u koje sumnjaš da ne misle kao ti - komunistički. Fuj .....sotona
.........

Баш тако како си описао, па чак негде и горе... упознао сам у Војводини једног олоша и бандита црвеног који је имао огромну пеМзију... иначе био је толико велики јунак и храбар човек да је ПО НАРЕЂЕЊУ СВОЈЕ ПАРТИЈСКЕ ЋЕЛИЈЕ УБИО РОЂЕНУ МАЈКУ - И ТО СЕ ОН САМ ЈАВИО КАО ДОБРОВОЉАЦ (јер су сумњали у њену "лојалност" црвеним бандитима) ... чак им нису равне ни сатанистичке секте...

eremita:
Баш тако како си описао, па чак негде и горе... упознао сам у Војводини једног олоша и бандита црвеног који је имао огромну пеМзију... иначе био је толико велики јунак и храбар човек да је ПО НАРЕЂЕЊУ СВОЈЕ ПАРТИЈСКЕ ЋЕЛИЈЕ УБИО РОЂЕНУ МАЈКУ - И ТО СЕ ОН САМ ЈАВИО КАО ДОБРОВОЉАЦ (јер су сумњали у њену "лојалност" црвеним бандитима) ... чак им нису равне ни сатанистичке секте...

I što je najgore kako ono veli naš mudar i pametan narod: "Ne vraća se njima , no njihovoj deci!"

ETO TO JE PRIMER- ingadudlajmiga, vratilo se da **** oca u svakom smislu. Nešto razmišljam , ako mu je otac bio klinac pre rata , posle rata, postao oficir i to odmah, onda je i njega onako negde sklepao , verovatno uživajući , kako se neko muči i umire. Pa neka ga je i napravio krajem 40- tih godina ili početkom 50-tih, onda taj "Metuzalem" ima oko 60 godina i nema pametnija posla nego da jede govna ovde.........BOŽIJA KAZNA!!

Нови прилози за биографију ингадудлајмига
или све августовске мудрости поменутог!

"Sveti mita".......ciganjska slava :D :D :D

Aj laku noc.........uvek me budaletine lepo nasmeju :D

.jeste mito, nesto sam utanjio sa fukoshima, pa sam mislio........znas.......ako bi ti hteo.......... :D

dodji mi mito, da te udarim qrcem po celu, i zatvorim ochi yayima........pa proveri :D :D :D

Evo nama mite, legende..........u yebote, ala si posedeo :shock:

.pa oni ne znaju odakle ih yebu, da li iz Izraela, Amerike,

Yebote, kakva vam je to rodbina, koja se u Americi druzi sa krezavima...... :D :D :D

Izgleda da i tamo traze slicne sebi.... :D :D :D

Ma krezavi gejaci se uvek nadju, bilo Srbi ili...

Mojne da nam Nigrutin skenja shemu sa zutima, oko veta, tebra.......ne vredi , mora se rokne , tebra.....

cash...............duvaj :D :D :D
ali patku.......mentolu glupavi.........isti si ko ovi nasi domacini...... :D :D :D

Glupost je univerzalna........podjednako ste glupavi , sovinisti i sa...

Gde je Aca *******i, da mu on pokaze, kako se to zayebava sa bracom Kinezima???

Marlone, prijatelju............moram ti reci da delujes tuzno, ovako usamljen, i ostavljen bez ekipice.....cuvene male grupe pe*dera

Hoce li neko najzad ukazati pomoc , ovom simpaticnom, a tako retardiranom mladicu?? :cry:

Derperu........odmah sam uvideo da si glup ko qraz........ali ti si gluplji od qrza :D :D :D

........qraz da izbiju oci.......

Virtuelni yebac, u vecitoj nadi da ce mu se smilovati neka forumasica, ako stane, u satro zastitnicki gard.......... :D

sve se menja , sem budaletina na Politici....... :D :D :D

Takvi obicno slicno i yebu ..........pismeno , i opet kratko........ :D :D :D

jer se pre pola godine ovde , na ovom forumu , baskarila mala grupa pede*ra...

Sto ce ti dva identicna posta o hebanju i ulazenju u roku od par minuta??? :D :D

......pre toga mu popushiti......... :D :D :D

Koja si ti dileja.....

E, sad..........kasno........vec sam vas stavio na qaru, i tebe i Putina....... :D :D :D

keve ti............volim kada su patriJote, ove napaljene Vuciceve junged formacije ozbiljne........stoji vam ozbiljnost ko piletu sise, ili Vucicu nova silikonska usta :D...

,,,,,,,,nataknem ga tako zivahnog na karu, zajedno sa tobom :D :D :D :D :D

...sada si pos*rao postavljava teme po glavi...........nije lepo. :D

Pa kako nije vazno, magarce...

Kako lepo rece, onaj decko, Nole............sve je to isti qraz............

Mentolu, "demohriscani" su stranka a ne vera............. :D :D :D ......kakvih ovde bolida ima :D

Ovde je tema "Zastava" , a ne tvoji opanci.....verujem da su lepi, ali yebi ga.....ne stoje svakome....moras da si rodjen za opanak :D :D

U yebote.......... :shock:

.........a i ti, dete, se*res.............pa samo puca....... :roll:

Ti stvarno tripujes, da su ova gomna, najbolje sto ima Srbija????????????????? :confused:

Vise da yebu manje da se*ru.......... :D

ccccc............baba , kod tebe se bas zapekla.......... :D :D :D

***** ti budalu, koja pravi decu za Srbiju....... :roll:

Ma, Dzeki, ja nisam mesecima svracao na ovaj forum, od kada su se nakotili bolidi kao ti..........tesko je bilo , makar i u zezanju, citati gluposti koje pises ti, i ostatak retardirane...

Tepacemo ti "Kurchina ........ :D

Mozes da mi lociras bulju , ali nosem.........ako si na mene mislio....... :D
Zamisli kako bi se neprijatno iznenadio, kada bi me zaista sreo.......majmune jedan.....

Mentolcino........ :D :D :D
Cuo sam da su vlasnici svetskih giganata, licno dolazili vikendom da ubijaju Srbe :roll:

Mnogo jak fazon.........VRH brateeeeeeee :D :D :D
Spusticu, samo da te pishnem........ :D

Kakav si ti bolid......neponovljiv :D :D :D ........

E, moj derperu...........kada sam ja gulio vojsku , ti si jos bio u tatinim moodima, nesvestan da li ces zavrsiti u WC solji, ili kod keve u stomaku............

Nazalost, mozda je bilo bolje da te tata, iz*rkao u WC solju.........

Pa, u Iranu nema americkih vojnika......ali, kapiram da imas deset godina, ili si opako retardiran.....

Mojne da reshse.......takme u djale?? :shock: .......U jeeeee. :shock: .....rimtu ti tuki u stau da cesvi vau vau........... :D :D :D :D :D

Napada ih bliski istok???? :D :D :D .........yebote, ciji si ti mali??? :confused: :roll:

Dzeki, davno je na ovom forumu ustanovljeno, da si ti obicna ******, koja ni vojsku nije sluzila, i nemoj molim te ti da se kurchis :D :D :D :D :D

Kome za tebe treba oruzje, siso...

........kakav kreten :roll:

.........kakav si ruzan........yeboteeee :D :D :D :D :D

......pazi ga ovaj, nepismeni........i on bi nesto da kaze :D :D :D

Debil je za tebe, decko, nedokucivi genije........u konkurenciji od nekoliko likova na ovom forumu, koji se mogu , najblaze...

Aleksandar Simic, je jedna od vecih budaletina na nasoj politickoj sceni......naravno , u ogromnoj konkurenciji radikala, ili kolega iz DSSa, nije vodeci kreten, ali ne moze se poreci , da se...

Yebote, uvek se iznova iznenadim tvojoj gluposti............. :roll:
Pa. mentolu, ni jedan ugovor , ni na jednoj planeti u galaksiji, nema vecu pravnu snagu od Ustava...........

Jbt, kako te nije stid da pises gluposti, o kojima nemas pojma???? :confused:
I dalje lupetas napamet...........

Pazi ga ovaj............. :D :D :D .........Chetnik repuje.....***** te, domacine :D :D
Da te sada vide prikani iz Guche......ccc

Mogao sam i da pojednostavim , zbog plitkoumnih kao ti...

Yebote, sada sam svratio na Banjicku pijacu po neko voce, i snimim nekoliko pitoresknih likova, zavijaju malo kao da su ljuti Krajisnici

Mora da si mnogo ruzna i nesrecna.....

Yebote, ispod koje si sad ti kamena ispuzala?????? :shock:

A jel ti poskakivao u ruci,ili sto kaze onaj strsljen.......u goozi?? :D :D :D

Bajoo........pa ti si jedan zaista jako bolestan mladic...... :D :D :D

Stvarno ste yebeni bolesnici.......

..........kakav bolid :D :D :D :D

Yebiga, cuo sam da je Kostunica, dete iz inkubatora.........pa da li onda to znaci da je on kokoska??? :confused:

Strsljen.........nisam bio ovde nekoliko meseci, ali , vidim da te svi nesto prozivaju da se palis na gooze.........si ti stvarno derper ili samo tako pises???

Pazi ga ovaj , derpe........izgleda da si poruku , koju si napisao na neki pederski forum, gde se vidim dopisujes s nekom simpatijom, preusmerio greskom na "Politiku"...... :D :D :D

Ae ponovo.......ovo obrisi, pa pokusaj nesto duhovito.....i manje glupavo ;)

Ne znam za Chedu, ali Ziku Obretkovica je po gluposti odavno sustigao........ :D

Znajuci gospodju , poenta njenog odgovora je samo duvanje........bilo kada i bilo kome :D

Ma jok, ali ima neredovan menzis......... :roll:

Koja si ti, MUNZE KONZA glupacha..... :roll:

Re: Девојке почеле школовање за борбене авионе!

A letece na mom ............pretpostavljam

Decko se razume ko Mara u krivi...........

To sto ti ne verujes da sam Srbin me jako strecnulo oko levog mooda........ :D

Ali, umesto njega, sigurno je da ste krivci svi vi , koji ste ranije , a i sada glasali za budaletine kao sto su...

.....zao mi je sto su ti se mosnje skvrchile.....ali, valjda i za to ima leka...probaj da bacis nesto zensko pod njih...... ;-)

Narocito ti dobro ide majmunsko komuniciranje, kao sloboda govora......

Ako to znaci, da cu imati zadovoljstvo da se odmorim od HOT LIPS , Vucica, i njegove debilne face, i njegovog placljivo - homoseksualnog , superiritirajuceg glasa.........cool

Koja si ti budaletina.......yebote

стварно... сад видим...!

Русија све ближа, Америка све даља...
Дивно беше у тој зори бити жив, а бити још млад, то беше прави рај... тако некако рече један амерички песник. ;)

Ldp zeli rat ali ne takav

Па да, ЛДП жели рат у име Америкe... упс... демократије. Немојмо ни сумњати

300px-Phillipines.gif

DSC00049_small.JPG

22916.jpg

Back