Mnogo sam osećajna...

MISS_SCG:
... i to mi smeta...

Recimo ...vidim puža po kiši kako puže po trotoaru..i ja ga sklonim na travu da ga neko ne zgazi... :( ...a kad vidim nekog smrskanog, ja se izbedačim...
...i srce mi se cepa zbog životinja lutalica, i kad vidim stare ljude (koji nisu prosjaci) kako prose...

Kao da osecam svu tugu ovog sveta na svojoj duši...

Kako to da promenim?
Kako, pa to je bar lako! Gledaj akcione, horor, psiho... filmove, citaj crnu hroniku po novinama, gledaj je i na TVu, prati sva politicka zbivanja u zemlji i svetu, gledaj CNN, SkyNew, BBC News, nocni program. Igraj malo igre poput DOOM III, Max Payne, GTA, Carmagedon. Idi na KickBox, gledaj Ultimate Fight, JackAss, nadji neke diskove sa nesrecama i nasiljem nad civilima, zenama i decom...
Toliko materijala oko nas, samo se malo potrudi odma ce da ti se smrkne! :twisted:
Ja se izvinjavam ako sam vam ogadio temu i sire...

MISS_SCG:
... i to mi smeta...

Recimo ...vidim puža po kiši kako puže po trotoaru..i ja ga sklonim na travu da ga neko ne zgazi... :( ...a kad vidim nekog smrskanog, ja se izbedačim...
...i srce mi se cepa zbog životinja lutalica, i kad vidim stare ljude (koji nisu prosjaci) kako prose...

Kako to da promenim?
:roll: VRATI PUZA.....

MISS_SCG:
... i to mi smeta...

Kako to da promenim?

Udaj se za mene

MISS_SCG:
... i to mi smeta...

Nisi jedina........... samo treba da shvatis, da ni ti ni bilo ko, ne moze da isplace sve suze ovog sveta. Ja sam toga svesna, ali nesto mi nije bas mnogo pomoglo da se promenim po pitanju osetljivosti. Mislim da bi ipak mogla da pokusas da na neki nacin to malo kanalises kod sebe, mnogo ce te kostati u zivotu. Ne mogu da ti kazem kako, ali ako otkrijes nacin, ti javi.

divlja-u-srcu:
Groucho Marx:
divlja-u-srcu:
Sta ima da se menjas! Ti si cetvrta osoba na ovom forumu koja sklanja puzeve, a dve osobe su muskarci!
Mora neko da bude i osecajan! :wink:

Ko sve sklanja puzeve?

Pa Goody i Nara i nas dve! :D

sklanjamo i carobnjak i ja...
a i hranimo kuce...
i pricamo sa penzionerima...
i jos kojesta...

:)

Uto, 21. septembar 2004 2:20 Tražim nekog KO ĆE DA ME IZYEBE Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

..bez foliranja, žestoko i da bude za pamćenje.

Moj dečko sedi na klupi uz crveni karton, nije znao da obavi posao kako ja volim.

Da li ti znaš?
--------------------------------------------

Ovo je post Mis SCG. Ocigledno da zna da deli crvene kartone...I da je mnogo osecajna prema svom decku...
Kako interesi pomere shvatanje osecajnosti...
To isto upotrebi i kod puzeva i ostalih stvari koje ti "izazivaju neznost" i bice sve u redu "KTITORUSHO"

wet look:
divlja-u-srcu:
Pa Goody i Nara i nas dve! :D

sklanjamo i carobnjak i ja...
a i hranimo kuce...
i pricamo sa penzionerima...
i jos kojesta...

:)

i ja :)
i hranim i mace i cesto se desi i da ostanu da zive kod nas... imamo mini azil za zivotinje :lol:
obozavam zivotinje i strasno mi je kada ih vidim da pate... :?
drago mi je da jos uvek postoje ljudi koji osete potrebu da pomognu nekome...

8)

MISS_SCG:
... i to mi smeta...

Kako to da promenim?

auh. ja sam, kad sam bila dete, strasno se nervirala kad vidim pored druma (dok voyim bicikl) LEPTIRA. Uvek sam mislila da to ONI bezobrazni dečaci iz vrtića NAMERNO leptiru skidaju prah sa krila, a onda on ne može da poleti....i na sav glas sam govorila kako to NE TREBA da se radi :cry:
Kasnije sam ukapirala da leptiri žive kratko....

Bilo kako bilo, prođe to. Ali ostane izvesna crta, sklonost ka melanholiji. KARAKTER može da se menja, ali TEMPERAMENT, nažalost ne može, pa tako BUDI SVESNA SA TO MOŽEŠ SAMA DA PROMENIŠ.
Na primer, relativizuješ stvari. tamo neki puž uginuo, a koliko jedece u Zvečanskoj, i slično. Postoje mnogo važniji problemi, ako te već dira patnja živuljki. Bilo koja vrsta afirmativnog aktivizma će ti prijati, pa ti vidi gde možeš da se uključiš i da nešto PROMENIŠ na tom planu, da te patnje bude manje.
Od te faze sa leptirima, došla sam do toga da sam početkom ove godine poželela da odem u Irak, kao ratni izveštač! :wink:
Pronađi smisao u PROMENI datog (otužnog, gde god pogledaš) stanja, ali ne onoga što je PRIRODNO, već negde gde MOŽEŠ da utičeš. Poenta je iskoristi svoj dar....ALI NE PISANJEM TUGALJIVE POEZIJE.
Do something, stand up! :!:
Pozdrav!

Back