MMS-Čudesni mineralni dodatak

Nisam ga koristila ali sam razmisljala o tome....i kako god krenem razmisljati, analizirati itd. dodjem do toga da je ovo obican bullshit...

Kao prvo to nije lek (nije odobren za promet u skladu sa Zakonom o lekovima - potencialno stetan po zdravlje)...kao drugo to je NaClO2, jak oksidant koji se upotrebljava kao sredstvo za beljenje u hemijskoj, veterinarskoj, tekstilnoj....itd. industriji i samim tim moze da prouzrokuje iritacije probavnog sustava (dijareje, povracanje...) i razne druge nuspojave...itd.
+ reklamiraju ga kao cudesnog, sto svakako nije i pri tome dezinformisu (sto je zakonom zabranjeno) ...jos manje postoji proizvod koji leci sve bolesti....da je tako niko ne bi bio bolestan..

Zagovornici MMS-a se oslanjaju na ovu studiju i jos neke (mozda postavim drugi put), koje ni sami izgleda ne shvataju ili ih ja ne shvatam.....
Po ovoj studiji (opiru se na nju zeleci dokazati kako je MMS bezbedan) odredjena koncentracija NaClo2 (5 mg/l) nije stetna....MMS je 28% NaClO2...:think:

Hvala Neodoljiva,
Nešto slično i ja razmišljam ali ipak, možda ima nešto u tome ako se strogo držiš pravila, pripreme i upotrebe?
Nešto slično radi i ozon,koji se javlja poleti, odmah posle kiše:think:

Inače je MMS registrovan na VMA u Bg i ne u Agenciji za lekove gdje se to radi.

Hvala Neodoljiva,
Nešto slično i ja razmišljam ali ipak, možda ima nešto u tome ako se strogo držiš pravila, pripreme i upotrebe?
Nešto slično radi i ozon,koji se javlja poleti, odmah posle kiše:think:

Inače je MMS registrovan na VMA u Bg i ne u Agenciji za lekove gdje se to radi.

Nema trebe da se zahvaljujes...postujem jer i ja zelim vise da saznam o tome...:)

Bas iz tog razloga ne moze i ne sme se promovisati kao proizvod koji moze da izleci sve bolesti koje navode...jer da to moze, proizvod bi bio registrovan kao lek...ne svidja mi se nacin na koji promovisu isti (svojim marketingom obmanjuju ljude)...i iza sebe nemaju ozbiljnu studiju o delovanju tog proizvoda..

Mada postoji tu i druga strana medalje kao sto je farmaceutska industrija i njena zarada....stvar verovatno nije toliko stetna ako se strogo drzimo uputstva ali nesto sumnjam da moze neke znacajne rezultate da da...
I ja bih volela da cujem misljenja onih koji su MMS probali...na kraju krajeva da li se "trujem" lekovima ili MMS-om isto mi dodje...

Tu ima još ponešto.

Dobro si rekla.
Lijek se registruje isključivo ako je prošao sve testove kod isključivo ovlašćenih farmaceutskih instituta.
Ovoga nisu ni pokušali a pitanje je zašto? Biznis je mnogo a nije valjda sve. Valjda neko poštuje svoju struku i nauku.

Ono što govori onaj rudarski inžinjer može biti istina a može biti i dobar argument za promociju.
Ko će to znati?
Ja ipak poprilično u ovaj MMS vjerujem jer bi bilo onda više negativnih mišljenja korisnika - pozitivnih je mnogo više a stranskih uticaja skoro da i nema.
Ipak se ovo koristi već skoro 10 godina i prodaje se širom svijeta na svim kontinentima.
Nije mi poznato, gdje se ovo može nabaviti jer bih ga kupio i naravno, dao savjet, da se strogo drži recepture.

Poslednja izmena:
Nisam ga koristila ali sam razmisljala o tome....i kako god krenem razmisljati, analizirati itd. dodjem do toga da je ovo obican bullshit...

Kao prvo to nije lek (nije odobren za promet u skladu sa Zakonom o lekovima - potencialno stetan po zdravlje)...kao drugo to je NaClO2, jak oksidant koji se upotrebljava kao sredstvo za beljenje u hemijskoj, veterinarskoj, tekstilnoj....itd. industriji i samim tim moze da prouzrokuje iritacije probavnog sustava (dijareje, povracanje...) i razne druge nuspojave...itd.
+ reklamiraju ga kao cudesnog, sto svakako nije i pri tome dezinformisu (sto je zakonom zabranjeno) ...jos manje postoji proizvod koji leci sve bolesti....da je tako niko ne bi bio bolestan..

Zagovornici MMS-a se oslanjaju na ovu studiju i jos neke (mozda postavim drugi put), koje ni sami izgleda ne shvataju ili ih ja ne shvatam.....
Po ovoj studiji (opiru se na nju zeleci dokazati kako je MMS bezbedan) odredjena koncentracija NaClo2 (5 mg/l) nije stetna....MMS je 28% NaClO2...:think:

Čitao sam na nekim hrvatskim forumima i mišljenja su uglavnom pozitivna ali ipak, postoji neki strah-šta ako?
Tamo ga i prodavaju i nije ga problem dobiti.
Nešto razmišljam, ako bi to bilo štetno, bilo bi više protesta od korisnika kao i od zdravstvenih službi.

Citala sam i ja razne forume, ukljucujuci hrvatske..tamo su se bas raspisali za razliku od drugih...smorih se od silnih informacija...
Nista..probamo, pa ko prezivi pisace...:lol: bolesan covek bi svasta probao samo da smanji bol...:roll:

Zanimljivo, da nema niko da napiše svoja iskustva sa MMS?!
Da li to znači, da ima malo korisnika?

Ja sam te kapljice nabavio u Beogradu ali ih se ne usudim još dati rođaku jer se bojim. Čekam da neko još šta napiše o tome.
Vidim da se i u Kini koriste kao i u Australiji.
Možda su to samo prodavači što pišu a ne korisnici.

U Srbiji MMS mozes poruciti preko http://www.esotheria.com/mms
Preporucujem da procitate i knjigu, jer u njoj ima dovoljno informacija koje bi razresile vasu sumnju.

Ja se lecim MMS-om, iako to nije lek (zato i nije registrovan u Agenciji za lekove) vec pratece sredstvo koja pomaze pri lecenju. Probao sam sve i svasta unazad 20 godina kada sam prvi put oboleo od virusa koji mi ugrozava imuni sistem, i rezultati su bili jedva vidljivi.
Sa MMS-om sam poceo krajem prosle godine i posle par meseci sam vec uvideo napredak. STROGO se pridrzavam pravila koja su mi navedena, jer je to osnovno. Pa to vazi za sve preparate, ne samo za ovaj.
I ja sam bio jako skeptican... neki cudesan, cudotvoran napitak- ma daj. Ali evo vidim da je i sam proizvodjac svestan skepticnosti ljudi pri citanju prve reci Mirical, pa je promenio u MASTER MINERAL SUPLEMENT.

Pogledajte na Facebook-u, otvorena je grupa bas za korisnike i buduce korisnike, pa cete moci i tamo dobiti neke odgovore: https://www.facebook.com/group.php?gid=106281776070185#!/group.php?gid=106281776070185&v=wall

Mislim da kod nas ima puno korisnika, to prodavci jedino znaju, ali u svetu ih ima daleko vise. Pa kod nas tek treba da se stekne poverenje pre svega u alternativnu medicinu, pa onda i u ovo.
Sve najbolje!!!

E, super sto se pojavila soba u kojoj mogu da nadjem jos informacija o MMS-u. Vec neko vreme lutam forumima nasim i hrvatskim, raspitujem se i citam knjigu. Odlucila sam da probam jer ima mnogo primera da je ljudima pomoglo, a jos ni jedan negativan primer nisam videla. Niko se nije zalio da mu nije pomoglo ili da je imao problema zbog toga.
Pogledala sam i text blogera Endimiona i posumnjala u njegov ekstremno kriticki stav. To je bloger kojeg sam sretala po ostalim hrvatskim forumima i kojeg ostali forumasi izbegavaju. Cak savetuju nove ljude da ga ignorisu. Endimion kritikuje sve i svasta, a ne samo MMS.
Molim ljude koji imaju licno iskustvo da dodju i podele ga sa nama. Meni bi bas znacilo, a verujem i drugima.
Pozz...

Možda je kritizer svega i svačega ali mora se reći, da je ovaj tekst napisan dosta stručno i uvjerljivo- bar za mene
http://endimion17.blog.hr/2009/06/16...upplement.html
I ja sam čitao sve i svašta po raznim forumima ali osim nekolicine (vjerovatno prodavača) nema nekih značajnijih ličnih iskustava.
Tvrdnje, da to radi farmaceutski lobi mogu biti istinite ali ne moraju. Ipak je dosta ljudi koji poštuju nauku i svoju profesiju i ne nasjedaju eventuelnim lobijima.
Za svaku alternativnu stvar se to govori da je kriva farmaceutska propaganda ali nije istina.
Objašnjenja u onoj knjizi su dosta laička i nestručno napisana. Nema neke šire naučne analize timova ili pojedinaca.
Nema iskustava korisnika osim njih nekoliko koji su javno to rekli. Sve ostalo je u magli.
Možda se ljudi boje pa ne koriste.
Ja sam ga kupio u Beogradu kod Esoterije ali ga neću upotrebljavati odnosno dati rođaku ni za živu glavu.
MMS je za mene i moje znanjei uvjerenje vjerovatno dodatni otrov za organizam.

Kad čovjek trpi od neke bolesti, svakoga đavola bi probao u nadi da će mu pomoći.
Pomoći od MMS koliko se meni čini niko neće imati.
Volio bi da su moje sumnje pogrešne ali...........

Poslednja izmena:
Moracanin, otvorili ste temu za korisnike pa dajte vremena da se jave. Dok se ne postave jos neki komentari, mozete da odete na FB. Tamo takodje postoji stranica na kojoj je vise korisnika ostavilo svoja pozitivna iskustva. Od mog poslednjeg posta upoznala sam momka kojem je MMS pomogao da poboljsa svoje trenutno stanje a boluje od multiple skleroze, primarni stadijum. On ne zeli javno da govori o tome i nije aktivan na forumima, ali je rekao da ce otici u Esotheriu da im se zahvali licno.

Prvi put sam član nekog foruma, ali mi se čini da je tema važna pa sam se uključio. Za MMS sam slučajno čuo pa sam rešio da ga testiram na sebi prvenstveno zbog toga što sam pročitao da leči i paradontozu. MMS koristim od Nove godine i za sada nisam imao nikakve loše posledice ni propratna dejstva u vidu dijareje, mučnine ili povraćanja, sve je to možda i zato što sam prilično zdrav, osim: što imam proširene vene, ukočenost vrata, bolove u leđima i noću grčeve u nogama, ali sve to je kod osobe od 50 godina možda i za očekivati.
Koristim 6 kapi MMS i perem zube sa MMS-om 1-put dnevno, ostatak iz čaše popijem.
Moja iskustva su sledeća: noću više nemam grčeve u nogama, vrat mi nije ukočen, ujutro me leđa ne bole, zubi su mi izbeljeni, zubno meso se (još) nije vratilo, ali mi se čini da je u boljem stanju (videću kakvo je mišljenje mog stomatologa kada ga posetim).
Iskustva moje prijateljice koja je počela da uzima MMS otprilike kad i ja su sledeća: počela je od dve kapi i postepeno povećavala dozu. Kada je došla do 6 kapi imala je mučnine, povraćanje i dijareju. Zgadio joj se MMS, ali je ipak nastavila sa manjim dozama jer od kada ga koristi nema bolove u prstima zbog kojih je pila antireumatike, a i pokretljivost prstiju joj bolja. Usput zaradila je i grip i to prilično gadan i zbog navedene odvratnosti nije ga lečila MMS-om tako da o učinku MMS-a na grip ne mogu da napišem ništa iz ličnog odnosno njenog iskustva.

Ja lično sam jednog dana osetio da mi nos počinje da curi i da mi suze oči. Uveče sam popio 6 kapi sa 30 kapi limuna i ujutru nisam osećao ništa, ali to još ništa ne znači jer nisam ni siguran da bi to bio grip.

A sada da skratim priču: ono zbog čega sam počeo sa MMS-om za sada je opravdalo njegovu upotrebu i nastaviću da ga testiram na sebi.

Ja sam se pre nekog vremena raspitivala za MMS, jer sam cula za njega. Pocela sam da ga koristim pre otprilike mesec dana i, kao ni Sinisa, nemam nikakvih pratecih pojava u vidu neprijatnosti. Ja pijem tri kapi i necu povecavati dozu jer mi ovako prija. Pocela sam da pijem kao preventivu zbog respiratornih alergija kojima sam sklona. Ne mogu da kazem da nisam uopste osetila polen ove godine, ali je bilo daleko blaze nego ranije. Smanjila sam doze lakova, sto mi je super. Primetila sam i da bolje spavam i manje sam nervozna. Mislim, ko ima respiratorne alergije, a ja ih imam i na prolece i u avgustu na ambroziju, zna o cemu pricam.

Ja koristim MMS od Nove godine, otprilike. Imam dijabetes, tip B i pijem lekove. Bilo je potrebno nekoliko meseci da vidim prve promene, sto su mi i rekli kada sam ga nabavila. Na poslednjoj kontroli, koju sam radila pre praznika, lekarka je bila prijatno iznenadjena i smanjila mi je kolicinu lekova. Medjutim, nije MMS jedino sto pijem. Presla sam na blagu ishranu, ne pravu makrobiotiku jer ne mogu da nadjem vremena posto radim. Uz lekove, MMS i korigovanu ishranu, potpuno drugaciju od svega sto sam navikla da jedem, mislim da ce mi uspeti da drzim secer pod kontrolom.

Prvi put sam član nekog foruma, ali mi se čini da je tema važna pa sam se uključio. Za MMS sam slučajno čuo pa sam rešio da ga testiram na sebi prvenstveno zbog toga što sam pročitao da leči i paradontozu. MMS koristim od Nove godine i za sada nisam imao nikakve loše posledice ni propratna dejstva u vidu dijareje, mučnine ili povraćanja, sve je to možda i zato što sam prilično zdrav, osim: što imam proširene vene, ukočenost vrata, bolove u leđima i noću grčeve u nogama, ali sve to je kod osobe od 50 godina možda i za očekivati.
Koristim 6 kapi MMS i perem zube sa MMS-om 1-put dnevno, ostatak iz čaše popijem.
Moja iskustva su sledeća: noću više nemam grčeve u nogama, vrat mi nije ukočen, ujutro me leđa ne bole, zubi su mi izbeljeni, zubno meso se (još) nije vratilo, ali mi se čini da je u boljem stanju (videću kakvo je mišljenje mog stomatologa kada ga posetim).
Iskustva moje prijateljice koja je počela da uzima MMS otprilike kad i ja su sledeća: počela je od dve kapi i postepeno povećavala dozu. Kada je došla do 6 kapi imala je mučnine, povraćanje i dijareju. Zgadio joj se MMS, ali je ipak nastavila sa manjim dozama jer od kada ga koristi nema bolove u prstima zbog kojih je pila antireumatike, a i pokretljivost prstiju joj bolja. Usput zaradila je i grip i to prilično gadan i zbog navedene odvratnosti nije ga lečila MMS-om tako da o učinku MMS-a na grip ne mogu da napišem ništa iz ličnog odnosno njenog iskustva.

Ja lično sam jednog dana osetio da mi nos počinje da curi i da mi suze oči. Uveče sam popio 6 kapi sa 30 kapi limuna i ujutru nisam osećao ništa, ali to još ništa ne znači jer nisam ni siguran da bi to bio grip.

A sada da skratim priču: ono zbog čega sam počeo sa MMS-om za sada je opravdalo njegovu upotrebu i nastaviću da ga testiram na sebi.

Zna li neko gde se MMS moze kupiti kod nas?

Zna li neko gde se MMS moze kupiti kod nas?
Do pre nekoliko meseci je mogao da se nabavi kod nas, ali je proizvodjac i distributer krenuo u malo jacu kampanju prodaje i reklame MMS-a pa je uhapsen i MMS proglasen opasnim po zdravlje. 100 grama NaClO2 opasno moze ugroziti ydravlje coveka ( u uputstvu se govori o 2 - 15 kapi, znaci miligramima). Kilogram meda sigurno ubija coveka. Ne znam zasto svi pcelari i jos nisu uhapseni.

Vidim da su se mnogi raspisali o nekom novom lijeku MMS- mineralni napitak iz ClO2 koji liječi skoro sve bolesti.
Da li neko nešto zna o tome i da li ga je koristio?
Zanimaju me prije svega iskustva korisnika.
Hvala svima.
http://www.galaksija.com/planeta/cudotvorni_mineralni_dodatak.htm
Moja kćer već par mjeseci non stop, a već valjda par godina ima problema sa začepljenim sinusima, pogotovo u proljeće, uopće ne može ispuhati nos da joj se pročisti. Sinoć sam joj dao 5 kapi ClO2 u pola čaše destilirane vode i jutros se probudila sa odčepljenim sinusima te joj cijeli dan curi iz nosa. Ranije smo bili probali i masti i kapi, ispiranje nosa slanom vodom, c vitamin, svašta. Jedino joj je pomagalo da zaspi po kap Nafazolina u svaku nosnicu, al nakon par sati opet ista priča.

Vidim da su se mnogi raspisali o nekom novom lijeku MMS- mineralni napitak iz ClO2 koji liječi skoro sve bolesti.
Da li neko nešto zna o tome i da li ga je koristio?
Zanimaju me prije svega iskustva korisnika.
Hvala svima.
http://www.galaksija.com/planeta/cudotvorni_mineralni_dodatak.htm
Neko vreme sam koristio MMS, on je ozbiljno agresivan i moze pokrenuti niz stvari koje i nisu bas dobre. Ukratko dobar je da se koristi kada ne postoje teze dijagnoze. Moj savet ti da na englekom trazis iskustva drugih ljudi.

Back