mmm.. igranje vatrom...

kolacic:
On/Ona.. kao jabuka u Evinoj ruci... Tako privlacni, ali tako opasni po nas.. nasu psihu.. emocije.. I sta ciniti? Prepustiti se izazovu u fazonu "ma nek ide zivot" ili pobeci glavom bez obzira?

Ja sam za to da je jedan zivot.. pa neka ide do kraja...

Kažu neki pametni ljudi ''Svaki čovek u svom životu ima dva prokletstva: Jedno je da mu se desi ono što silno želi, a drugo je da mu se ne desi''

Ja sam uvek za to da se desi ... pa kud puklo da puklo ....

kolacic:
On/Ona.. kao jabuka u Evinoj ruci... Tako privlacni, ali tako opasni po nas.. nasu psihu.. emocije.. I sta ciniti? Prepustiti se izazovu u fazonu "ma nek ide zivot" ili pobeci glavom bez obzira?

Ti kazes :
" Evo moje tajne.Sasvim je jednostavna : covek samo srcem dobro vidi.Sushtina se ocima ne da sagledati."

...da je bar jednostavno to prihvatiti,jer padovi tako obogalje srce da vise ni jedan uspon nije dovoljno visok,dovoljno primamljiv,ostanes u podnozju svojih htenja zadovoljan i siguran.

Ja bih mogla reci :
" Ostaj nedostizna,nema i daleka,
jer je san o sreci vise nego sreca "

Ipak,VOLIM TE, jer to zelim.
Vazan je trenutak.

Harpija:
Ti kazes :
" Evo moje tajne.Sasvim je jednostavna : covek samo srcem dobro vidi.Sushtina se ocima ne da sagledati."

...da je bar jednostavno to prihvatiti,jer padovi tako obogalje srce da vise ni jedan uspon nije dovoljno visok,dovoljno primamljiv,ostanes u podnozju svojih htenja zadovoljan i siguran.

Ja bih mogla reci :
" Ostaj nedostizna,nema i daleka,
jer je san o sreci vise nego sreca "

Ipak,VOLIM TE, jer to zelim.
Vazan je trenutak.
ako to nije Jova Ducic
lepo...bas lepo ;)

kad osetim da odnos sa nekom osobom moze da bude destruktivan po mene pobegnem glavom bez obzira... i nema to veze sa jacinom emocija i energije koja nas povezuje, ne bezim ja od toga...vec kad predosetim da je neko los za mene idem, jer taj predosecaj se uvek pokazao kao tacan.

S_K_V_O:
kad osetim da odnos sa nekom osobom moze da bude destruktivan po mene pobegnem glavom bez obzira... i nema to veze sa jacinom emocija i energije koja nas povezuje, ne bezim ja od toga...vec kad predosetim da je neko los za mene idem, jer taj predosecaj se uvek pokazao kao tacan.
nisam bas siguran da je rec o prosto "destruktivnom" odnosu, vise o izazovu. Sigurno je u akvarijumu a sve ostalo je zivot :)

kolacic:

Zavisi da li je i zmija u igri ili samo Eva i jabuka ... svaka ce zena muskarcu oprostiti lose procenjenu situaciju ali nikada propustenu priliku ... a muskarac... ha... u svakom slucaju bice pecenja :lol:

S_K_V_O:

To je momenta kada igra prestaje da bude igra... Poznat osecaj. Ipak, nesvesno privlace nas osobe koje na bilo koji nacin mogu biti opasne po nas. Prosto je pitanje da li cemo u nekim slucajevima pokleknuti, prepustiti se ili krenuti zaobilaznicom da bi ih izbegli... Stvar izbora, rekla bih ja.

Back