Ali, naravno... Zatvoris li se u sebe, ni ljubav nece moci da udje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolacic:On/Ona.. kao jabuka u Evinoj ruci... Tako privlacni, ali tako opasni po nas.. nasu psihu.. emocije.. I sta ciniti? Prepustiti se izazovu u fazonu "ma nek ide zivot" ili pobeci glavom bez obzira?
Ja sam za to da je jedan zivot.. pa neka ide do kraja...
Borg_Queen:sha s ti meni smejesh more
do krajakolacic:On/Ona.. kao jabuka u Evinoj ruci... Tako privlacni, ali tako opasni po nas.. nasu psihu.. emocije.. I sta ciniti? Prepustiti se izazovu u fazonu "ma nek ide zivot" ili pobeci glavom bez obzira?
Borg_Queen:sha s ti meni smejesh more
Ti kazes :kolacic:On/Ona.. kao jabuka u Evinoj ruci... Tako privlacni, ali tako opasni po nas.. nasu psihu.. emocije.. I sta ciniti? Prepustiti se izazovu u fazonu "ma nek ide zivot" ili pobeci glavom bez obzira?
ako to nije Jova DucicHarpija:Ti kazes :
" Evo moje tajne.Sasvim je jednostavna : covek samo srcem dobro vidi.Sushtina se ocima ne da sagledati."
...da je bar jednostavno to prihvatiti,jer padovi tako obogalje srce da vise ni jedan uspon nije dovoljno visok,dovoljno primamljiv,ostanes u podnozju svojih htenja zadovoljan i siguran.
Ja bih mogla reci :
" Ostaj nedostizna,nema i daleka,
jer je san o sreci vise nego sreca "
Ipak,VOLIM TE, jer to zelim.
Vazan je trenutak.
nisam bas siguran da je rec o prosto "destruktivnom" odnosu, vise o izazovu. Sigurno je u akvarijumu a sve ostalo je zivotS_K_V_O:kad osetim da odnos sa nekom osobom moze da bude destruktivan po mene pobegnem glavom bez obzira... i nema to veze sa jacinom emocija i energije koja nas povezuje, ne bezim ja od toga...vec kad predosetim da je neko los za mene idem, jer taj predosecaj se uvek pokazao kao tacan.
kolacic:On/Ona.. kao jabuka u Evinoj ruci... Tako privlacni, ali tako opasni po nas.. nasu psihu.. emocije.. I sta ciniti? Prepustiti se izazovu u fazonu "ma nek ide zivot" ili pobeci glavom bez obzira?
twigy:Kajaces se svakako,pre ili kasnije... :wink:
Deki139:Ok. ti zelis da se opeces.Pa srecno.
S_K_V_O:kad osetim da odnos sa nekom osobom moze da bude destruktivan po mene pobegnem glavom bez obzira... i nema to veze sa jacinom emocija i energije koja nas povezuje, ne bezim ja od toga...vec kad predosetim da je neko los za mene idem, jer taj predosecaj se uvek pokazao kao tacan.