MMF traži od Srbije da prizna Kosovo

259wroi.jpg

To je slika poslednjeg živog učesnika 5-oktobarskih događaja!:hahaha::hahaha::hahaha:
Ide bona!

]SIPTARKA SLAVONIJA [/B]LAZE

Eto ja ne znam nemacki pa sam uz pomoc online prevodioca preveo ceo tekst.

odes na http://world.altavista.com pa u URL ubacis http://www.taz.de/1/politik/europa/artikel/1/geld-fuer-kosovo-anerkennung/

onda u meniju izaberes prevod sa nemackog na engleski pa kliknes translate

i VIDI STA MENI PREVODI

Serbia shortly before national bankruptcy
Money for Kosovo acknowledgment

The unemployment ratio is with 23 per cent, of tendency rising. For IWF credits the state is to change its Kosovo politics now. Only with an acknowledgment funds are to flow

U prevodu PARE ZA PRIZNANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA

Bog vas kleo pogani izrodi :evil: :rtfm: :evil: :rtfm:

ja sam Hrvatica i ne lazem
prevela sam najvaznije prije nekoliko dana, potrazite temu...

Es gibt aber Anzeichen dafür, dass die USA über den IWF Serbien vor die Wahl stellen könnten: entweder eine andere Kosovo-Politik, oder es gibt kein Geld.
zadnja i najbitnija recenica...
novinar, autor teksta sa senzacionalistickim naslovom, kaze " ima naznaka prema tome da bi USA preko IWF mogao staviti Srbiju pred izbor : drugacija politika prema Kosovu ili nema novca"
znaci, autor teksta predpostavlja da ima "naznaka" (Anzeichen) bez da navodi i jednu jedinu da bi USA....itd.
dalje, drugacija politika prema Kosovu nije priznanje Kosova....
on je taj svoj zakljucak donio samo na temelju loseg ekonomskog stanja u Srbiji a ne na temelju nekakvih sluzbenih ili inih naznaka ili cinjenica, i to je samo njegovo misljenje i toliko bitno kao torentovo npr.

Es gibt aber Anzeichen dafür, dass die USA über den IWF Serbien vor die Wahl stellen könnten: entweder eine andere Kosovo-Politik, oder es gibt kein Geld.
zadnja i najbitnija recenica...
novinar, autor teksta sa senzacionalistickim naslovom, kaze " ima naznaka prema tome da bi USA preko IWF mogao staviti Srbiju pred izbor : drugacija politika prema Kosovu ili nema novca"
znaci, autor teksta predpostavlja da ima "naznaka" (Anzeichen) bez da navodi i jednu jedinu da bi USA....itd.
dalje, drugacija politika prema Kosovu nije priznanje Kosova....
on je taj svoj zakljucak donio samo na temelju loseg ekonomskog stanja u Srbiji a ne na temelju nekakvih sluzbenih ili inih naznaka ili cinjenica, i to je samo njegovo misljenje i toliko bitno kao torentovo npr.
Ето, то је, дакле, прави текст. Не рекох ли ја малочас управо тако нешто, текст је поуздан таман и к'о оно на тараби?
Хвала на преводу. :)

Ето, то је, дакле, прави текст. Не рекох ли ја малочас управо тако нешто, текст је поуздан таман и к'о оно на тараби?
Хвала на преводу. :)

e bas ti hvala...konacno netko shvatio...imam osjecaj, da neki ovdje jedva cekaju da nesto bezvezno procitaju, kako bi pljunuli po srpskoj vladi...:dontunderstand:

Back