Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se bavim s vremena na vreme MLM-om i mislim da je to posao za ljude koji nemaju veliki kapital. koji moze doneti lepe pare ili bar mnogo bolje nego sto su plate. 20 godina radim kao lekar i nemam jos 20 0000 dinara platu, a sa MLM-om sam zaradila mnogo vise za jedan mesec.Nije samo Amway pravi MLM , ima i drugih.Ja sam sada u jednom drugom sistemu, koji je izvanredan,radim ga od februara ove godine i vec sam premasila primanja od stalnog posla.Pozdrav.djaca:Sta mislite o PRAVOM MLM, kao na primer Amway?Da li se isplati raditi?![]()
Olja_is_back:I ja se bavim s vremena na vreme MLM-om i mislim da je to posao za ljude koji nemaju veliki kapital. koji moze doneti lepe pare ili bar mnogo bolje nego sto su plate. 20 godina radim kao lekar i nemam jos 20 0000 dinara platu, a sa MLM-om sam zaradila mnogo vise za jedan mesec.Nije samo Amway pravi MLM , ima i drugih.Ja sam sada u jednom drugom sistemu, koji je izvanredan,radim ga od februara ove godine i vec sam premasila primanja od stalnog posla.Pozdrav.djaca:Sta mislite o PRAVOM MLM, kao na primer Amway?Da li se isplati raditi?![]()