paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Preneses detetu torbu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je MLM vise malo filozofija koja tesko prolazi kod ljudi jer se plazse prevare, a koje opet postoje...
Za MLM i pocetnike bi ovo mozda bilo interesantno:
Uh od ovog moze da se rikne.Covece raskrinkao si ih sve.Sad ima da te traze na kraj sveta .
Bravo GUSKA! Imas pozdrav od SHEFIKE!Kad te ona dohvati, ima guscije perje da leti na sve strane! Zvacemo posle skupljace perja.
![]()
Paaa..., nije ovo lose..., kad je covjek dobro raspolozen mozda bi se i mogao nasmijati..., ali moras jos raditi na smislu za humor..., citaj malo neke viceve, neku laganu humoresku, mozda ti se i javi taj smisao..., znam, tesko ce biti prvih nekoliko godina, ali onda kad te krene, ma necemo prestajati da se smijemo...
Paaa..., nije ovo lose..., kad je covjek dobro raspolozen mozda bi se i mogao nasmijati..., ali moras jos raditi na smislu za humor..., citaj malo neke viceve, neku laganu humoresku, mozda ti se i javi taj smisao..., znam, tesko ce biti prvih nekoliko godina, ali onda kad te krene, ma necemo prestajati da se smijemo...
Meni je smesno covek patka zove guskom, pazi ne gusanom nego guskom.Zaista je tragican lik, jedva cekam da cujem patkovu repliku na ove gluposti.
Tema si ti![]()
Tesko li se njemu sa samim sobom, patak samo izvlaci iz konteksta ono sto ovaj jadnik sam izjavi i izblamira se svetski.
Ovo je bolje pazi sad kako kengur ima trenutke kad ne moze da sakrije pravu prirodu svog biznisa.
јuče, 22:56 #1020
NikolaNBgd
marketing menadzer
Primećen član
Učlanjen: 11.05.2008.
Pol: muški
Reputaciona moć: 3
NikolaNBgd ima svetlu budućnost
NikolaNBgd ima svetlu budućnostNikolaNBgd ima svetlu budućnostNikolaNBgd ima svetlu budućnost...
Podrazumevano Re: Automati za grickalice i sl.
Citat:
Original postavio Steelmax Pogledaj poruku
Poz Nikola.
Cime se ti bavis
A Nikola kengur mu odgovori
Ja se bavim prevarama ljudi, radim piramidu, torbarenje i kao rezultat svega toga, prosim na ulici.Radim MLM!
kengur konacno progovorio istinu.