Mleko 100 dinara za litru?

Pa dajem im granule maciju salamu iliti meso za njih i mleko i to ne puno nego posto meni ostane jer ga pijem samo u kafi.I sta,ja moje macke pazim brinem o njima i valjda ih mogu i hraniti kvalitetno.Meni zivotinje ne sluze za korist,oni su moji kucni ljubimci i smatram ih maltene delom porodice, sto ce onaj ko iole voli zivotinje i razumeti
A ta prica,narod nema mleka,hleba.Cudno sve nesto nemaju a svi imaju internet, telefone itd.Pa znam zenu koja zivi od decijeg dodatka samo a ima telefon i vec je namerila da kupi detetu kompjuter iako mali ima samo 8 godina.Tako da smo mi narod koji voli sve da preuvelicava i uvek kuka kako nema.Mleko na pijaci mozete kupiti domace kravlje a ne kosta 100 dinara.Ja sam odrasla na domacem kravljem i nisam slomila nista ,ma ni prst u zivotu,a vidim deca koja zive na Imleku ,malo malo pa u gipsu.Ali ni to u radnji ne prelazi cenu od 75 dinara.A i nemojte da navikavate decu kada porastu na kravlje mleko,jer ono nije preporucljivo piti kad deca predju 8 ili 9 godinu.A mislim da je litra nedeljno sasvim dovoljna.A mozete preci i na kozije.Ja ga ne pijem ali da je bolje od kravljeg ,jeste

Back