EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Odgovor se ne moze uvaziti, iz kakve god da je glave...
Ahaha, Macka ne vadi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor se ne moze uvaziti, iz kakve god da je glave...
Mudro zboriš, druže, ima puno sličnosti i jedna majušna razlika između nas.Haha, ne budali, zena lepa, skolovana, imucna i sretno udana, Krstarica je ipak poslednja stanica za neke s ozbiljnim i manje ozbiljnim nedostatcima psihofizicke prominencije, poput tebe i mene![]()
Ovo je, očigledno, bila srceparajuća misao, koja te je poprilično uzdrmala.Odgovor se ne moze uvaziti, iz kakve god da je glave...
Mudro zboriš, druže, ima puno sličnosti i jedna majušna razlika između nas.
Koja je lep, školovan, situiran i srećan, psihofički prominentan muškarac, i boli ga... i ne boli ga glava.
Ovo je, očigledno, bila srceparajuća misao, koja te je poprilično uzdrmala.![]()
![]()
Dobro, predajem se![]()
Je l vec pisano na temu da je Srbinu zena misionarka i devica Marija, tek sa drugom zenom tvoj muz ce da zivne
- - - - - - - - - -
Ja, ja i samo ja....a beres grožđe po selu...de malo ateriraj na zemlju![]()
Moram da priznam da mi funkcionisanje tog koncepta odabira partnera koji je bolji od tebe nije najjasniji. To je valjda nešto kao piramidalna šema, gde oni što najviše vrede ostanu bez partnera jer nema nikoga iznad njih.
Opet, ne znam da li se to odnosi samo na žene, jer ako se odnosi i na žene i na muškarce, to ne bi moglo da funkcioniše pošto bi i onaj koji je dva stepenika iznad žene, tražio ženu koja je dva stepenika iznad njega, tako da ova prva ne bi uspela da uvati tog lika, a on bi izvisio kod one što je bolja od njega, tako da niko na kraju ne bi imao partnera.
Mislim da nije u redu da samo žene imaju privilegiju da budu sa onima koji su bolji od njih. Hoću i ja da imam ženu koja je iznad mene, pa nisam ni ja veverica,