C cave man Buduća legenda Banovan Poruka 29.314 14.10.2016. u 20:36 - Mladost me je tukla #1 ako vam je mladost bila teska dal se ponosite sto ste uspeli da prevazidjete te teskoce i uplovite u sigurnu luku
ako vam je mladost bila teska dal se ponosite sto ste uspeli da prevazidjete te teskoce i uplovite u sigurnu luku
bRu zLi Poznat Poruka 9.401 14.10.2016. u 20:37 - Mladost me je tukla #2 Ti bolje da pises u lepljivim temama antidepresiv i kafani nego da otvaras puno tema a niko ti ne odgovara.
Ti bolje da pises u lepljivim temama antidepresiv i kafani nego da otvaras puno tema a niko ti ne odgovara.
Tracer Zainteresovan član Poruka 294 14.10.2016. u 21:58 - Mladost me je tukla #3 nema to što može da nadomesti igubljenu deceniju mladosti i kad se oporaviti sa 40 e pa ne treba mi...
nema to što može da nadomesti igubljenu deceniju mladosti i kad se oporaviti sa 40 e pa ne treba mi...
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.817 15.10.2016. u 06:56 - Mladost me je tukla #4 srecan u sta se pretvorih i odoleh iskusenjima
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 24.10.2016. u 23:49 - Mladost me je tukla #5 cave man: ako vam je mladost bila teska dal se ponosite sto ste uspeli da prevazidjete te teskoce i uplovite u sigurnu luku Kliknite za proširenje... NIJE BILA TESKA,ZA MOJ POJAM TESKOG. ali ni med i mlijeko Svako treba biti ponosan na uspjeh iz tvog pitanja
cave man: ako vam je mladost bila teska dal se ponosite sto ste uspeli da prevazidjete te teskoce i uplovite u sigurnu luku Kliknite za proširenje... NIJE BILA TESKA,ZA MOJ POJAM TESKOG. ali ni med i mlijeko Svako treba biti ponosan na uspjeh iz tvog pitanja
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.509 01.11.2016. u 20:44 - Mladost me je tukla #6 bRu zLi: Ti bolje da pises u lepljivim temama antidepresiv i kafani nego da otvaras puno tema a niko ti ne odgovara. Kliknite za proširenje... Voli čovek monologe.....
bRu zLi: Ti bolje da pises u lepljivim temama antidepresiv i kafani nego da otvaras puno tema a niko ti ne odgovara. Kliknite za proširenje... Voli čovek monologe.....