Mlado-staro relacije

sonja, slažem se sa vama. s tim što sam ja iskoristio termin da imenujem pojavu a ne osobu. možda je neki pandan naziv "sugar daddy" za muškarce, ali jeste da nema adekvatnog termina...

da li vas konkretno privlači mlado muško meso?

to je skroz ok a često je i obostrano, postoji masa mladića koji kucaju milf u pretragu jer su one njihova ciljna grupa
Ne, nije pandan, uopste nemaju isto znacenje.

Ja ljude ne tretiram kao sirovine, tako da mladi muskarci za mene ne prestavljaju mlado musko meso, vec mladje osobe.

Pitanje u temi koju si naceo je misljenje o vezama i brakovima u kojima postoji velika razlika u godinama, ali potpitanja su ti za potforum Ljubav i seks.
Na pitanje u vezi razlike u godinama sam vec odgovorila, a ova potpitanja meni su licno neumesna

Očigledno je nemoguće shvatiti da u partnerstvu postoji išta osim sexa, ili da sex nije jedino što partnere veže. Ali ne nameravam ikome da bilo šta objašnjavam, pogotovo ne na tom nivou. Kad porastu, kašće im se samo. Ili neće. Što me ič ne zanima:)

Očigledno je nemoguće shvatiti da u partnerstvu postoji išta osim sexa, ili da sex nije jedino što partnere veže. Ali ne nameravam ikome da bilo šta objašnjavam, pogotovo ne na tom nivou. Kad porastu, kašće im se samo. Ili neće. Što me ič ne zanima:)
A tek da postoje i veze u kojima skoro i da nema seksa, kako li to nemoguce izgleda :)
zajbi filosofiju , sve ima svoje vreme mesto i sa kim/kom , takve veze bar po onome što sam se iznaslušao od nje / njega uvek pucaju ili jedno od dvoje se pati što u najmanjoj meri nije fer .
Pucaju i veze gde je razlika u godinama mala ili su partneri vrsnjaci, a o patnji jednog partnera ili cak i oboje da ne pricamo, toga ima veoma puno i veoma cesto, cak i kada ne moze da se pretpostavi od onoga sto mi vidimo kod nekog para.

Velika razlika u godinama je jedan predizvik vise u vezi, ali mislim da vecina nas ima vise predrasuda u vezi toga, koliko je to zaista toliko veliki problem.
Meni se desilo da partner koji je bio 1 godinu stariji od mene ispadne veci deda u ponasanju, razmisljanju i stilu zivota od jednog sa kojim sam bila u vezi, a bio je skoro 10 godina stariji od mene.

A tek da postoje i veze u kojima skoro i da nema seksa, kako li to nemoguce izgleda :)

Pucaju i veze gde je razlika u godinama mala ili su partneri vrsnjaci, a o patnji jednog partnera ili cak i oboje da ne pricamo, toga ima veoma puno i veoma cesto, cak i kada ne moze da se pretpostavi od onoga sto mi vidimo kod nekog para.

Velika razlika u godinama je jedan predizvik vise u vezi, ali mislim da vecina nas ima vise predrasuda u vezi toga, koliko je to zaista toliko veliki problem.
Meni se desilo da partner koji je bio 1 godinu stariji od mene ispadne veci deda u ponasanju, razmisljanju i stilu zivota od jednog sa kojim sam bila u vezi, a bio je skoro 10 godina stariji od mene.
do deset se priznaje :kez:

Imao sam ja i vece razlike, retko ko je imao sta da kaze da bi se pitali ista ,ajde mozda familija a ti to se izbegne lako

šta mislite o ovakvim šemama, vezama i brakovima -
tipa on 50 ona 30
on 40 ona 20
on 42 ona 18
ona 40 on 25 itd

drugim rečima, da li biste mogli biti intimni sa piletinom?
Ne vjerujem da bih mogla, jedino da mi se razum pomuti, treba mi zrelost kod partnera, da je pametniji, iskusniji,... Muškarac mlađi od mene par decenija jednostavno to ne bi mogao postići.

Like it.

Agata Kristi je tvrdila da svaka žena bar jednom u životu mora da se sretne sa "piletinom".

To se dešava u zrelim godinama kad ona putem tog iskustva poželi da se vrati u ranu mladost.

Da li će da eksperimentiše sa kvarljivom robom, ili neće, to zavisi od nje.
Agata bas i nije bila expert za ljubav i ljubavne jade ;)
Jedino ako bi pisala o nekim ubistvima na relaciji mladje-starije

Back