Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
A sta sa zenama koje ne znaju da kuvaju ili ne daj Boze peru? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta sa zenama koje ne znaju da kuvaju ili ne daj Boze peru?![]()
Ne pere prozore![]()
Sva ostala pranja, prozori, podovi, itd odrade se jednom u nekom periodu i sve ok. Ta pranja su generalno precenjene kategorije.
Ja se jedino sa peglanjem teško borim. Tačnije, to mi baš nikako ne ide. Takođe i slaganje garderobe. Tu sam užasan.![]()
Sva ostala pranja, prozori, podovi, itd odrade se jednom u nekom periodu i sve ok. Ta pranja su generalno precenjene kategorije.
Ja se jedino sa peglanjem teško borim. Tačnije, to mi baš nikako ne ide. Takođe i slaganje garderobe. Tu sam užasan.![]()
Secam se davno, kuka jedna zena kako je "...oprala dve masine vesa!"! Ja onako, naivno: pomislih da je masina vesa jedinica za kolicinu, da je na ruke prala, koliko je uzidisala - onda sam shvatio svoju naivnost i njenu vestinu presamicivanja - samo je pustila dve masine i razvrstavanje pre i posle, sa prostiranjem...
Пеглање је превазиђено. Ко још иде крут као сулундар.
Secam se davno, kuka jedna zena kako je "...oprala dve masine vesa!"! Ja onako, naivno: pomislih da je masina vesa jedinica za kolicinu, da je na ruke prala, koliko je uzidisala - onda sam shvatio svoju naivnost i njenu vestinu presamicivanja - samo je pustila dve masine i razvrstavanje pre i posle, sa prostiranjem...
pfff..ljenost je najgora bolest..TakodjeZato u garderobi imam citave 2 stvari koje moraju da se peglaju. Treba li da napomenem da ih nisam obukla 5 godina?
![]()
matorke su strava za guziti, nikakvih obaveza i spremne su da ispunjavaju sve zelje <333