Mlađi muškarac i starija Žena..

Sva ostala pranja, prozori, podovi, itd odrade se jednom u nekom periodu i sve ok. Ta pranja su generalno precenjene kategorije.
Ja se jedino sa peglanjem teško borim. Tačnije, to mi baš nikako ne ide. Takođe i slaganje garderobe. Tu sam užasan.:D

Пеглање је превазиђено. Ко још иде крут као сулундар.

Sva ostala pranja, prozori, podovi, itd odrade se jednom u nekom periodu i sve ok. Ta pranja su generalno precenjene kategorije.
Ja se jedino sa peglanjem teško borim. Tačnije, to mi baš nikako ne ide. Takođe i slaganje garderobe. Tu sam užasan.:D

Takodje :lol: Zato u garderobi imam citave 2 stvari koje moraju da se peglaju. Treba li da napomenem da ih nisam obukla 5 godina? :whistling:

Secam se davno, kuka jedna zena kako je "...oprala dve masine vesa!"! Ja onako, naivno: pomislih da je masina vesa jedinica za kolicinu, da je na ruke prala, koliko je uzidisala - onda sam shvatio svoju naivnost i njenu vestinu presamicivanja - samo je pustila dve masine i razvrstavanje pre i posle, sa prostiranjem...

Secam se davno, kuka jedna zena kako je "...oprala dve masine vesa!"! Ja onako, naivno: pomislih da je masina vesa jedinica za kolicinu, da je na ruke prala, koliko je uzidisala - onda sam shvatio svoju naivnost i njenu vestinu presamicivanja - samo je pustila dve masine i razvrstavanje pre i posle, sa prostiranjem...

Pa za to ti treba makar visa skola!kaze sareno sa sarenim à belo s belim.a decje odvojeno.i krpe isto za sebe .znas koliko je to kombinacija zapravo ne moze kombinacija je svako sa svakim.e ono drugo zaboravila sam imala sam trojku iz matzmatike
Ali razumi je,ako nije imala digitron :malav:

A sta sa zenama koje ne znaju da kuvaju ili ne daj Boze peru? :sad2:

nista strasno, mama to pokrije

- - - - - - - - - -

Пеглање је превазиђено. Ко још иде крут као сулундар.

kazi im :zkez:
uaaa pegle, pravda za zguzvane

- - - - - - - - - -

:zcepanje:

- - - - - - - - - -

nego jel ima neka kuguarska slasna prica, da ne listam u nazad ako cete samo o pranju vesa :lol:

Back