Mlađi čovek

da, da "ga" gurne............al ne vidim u tome nista lose ni po jednu stranu.
Lepa avantura i na tome bi trebalo da se zavrsi. Ipak, kada dama bude imala 7 banki on ce tek sa 5 banki da poludi za sojkama i imace ona velikih problema.
Bolje da ostane u lepoj nego u ruznoj uspomeni.
Najbolje par meseci krevet pa onda vecno prijateljstvo.
ne možemo sa sigurnošću napisati šta će se desiti sutra
na tvoje procene šta će biti za dve tri decenije neću ni da se osvrnem.
kako bi nam život bio jednostavana kada bi mogli ovako da računamao na anticipaciju niko nikada ne bi pogrešio i niko nikada ne bi bio nesrećan zbog lošeg izbora.

evo ja sam bas taki a nemam nikaki problem po to pitanje.
Ima raznih zena i muskaraca i svako nadje na kilo onih koji mu - joj odgovaraju.
Ti mislis da je to "poremecaj" ? Pa da nemamo "uspeha" sigurno se ne bi tako ponasali.
Uostalom, i to je nas maternji jezik,.....kaki god da je.
Slazem se, takvih zaista ima na kilo...zato i mislite da imate uspeha jer se vas uspeh meri kvantitetom..

Sta fali reci prcanju?
Pa necu valjda u krevet s bontonom?
******* hebanje tucanje ******* trljanje vodjenje ljubavi ljubljenje mazenje dzaranje drkanje maltretiranje ljubljenje saputanje vikanje masiranje pipanje pipkanje nadrkavanje izdrkavanje tresanje treskanje klimanje njihanje
..znaci kad ti se hoce a ti kazes..ajde da te oprcam i ona dodje?

..jadna zena...:(

..znaci kad ti se hoce a ti kazes..ajde da te oprcam i ona dodje?

..jadna zena...:(
A zasto to karikiras sada tako?
Ja svoju zensku volim. Ja seks ne mogu da imam bez emocija. Samo su to, po meni, cistije emocije. I ona meni kaze: dodji da te prcnem i ja se ne ljutim niti skacem oparen i vicem okolo: uvredaaa pala vlada uvreda. Sljisne me po dupetu, sta god.
Nismo nekakve masine proceduralne sa pravilima za svecani rucak na britanskom dvoru.

I upravo sam seo na mokru stolicu.

A zasto to karikiras sada tako?
Ja svoju zensku volim. Ja seks ne mogu da imam bez emocija. Samo su to, po meni, cistije emocije. I ona meni kaze: dodji da te prcnem i ja se ne ljutim niti skacem oparen i vicem okolo: uvredaaa pala vlada uvreda. Sljisne me po dupetu, sta god.
Nismo nekakve masine proceduralne sa pravilima za svecani rucak na britanskom dvoru.

I upravo sam seo na mokru stolicu.
Karikiranjem sam ti samo objasnila (vidim, uspesno) da ipak nesto fali recima kao sto su..da ne nabrajam, muka mi...:lol:

Ja ne znam kako bih imao seks sa nekom s kojom moram da pazim da sve bude savrseno i da je ne probusim. Verovatno bi mi se vrtelo nekoliko reci u glavi na random ko slot masina. 3 vocke, volim te, postujem te, divna si. Da li mogu da te uhvatim sada za zadnjicu, ili da nastavim samo da te milujem i pazim da ne zaspim? Zduznim postovanjem.

Bolje bi bilo da drzite jezik za zubima...bar bi ta jadnica koja vam je legla u krevet
imala cega da se seca...
u bre Barbi, ti il si mnogo mlada il si feministkinja , to jes, imas nesto protiv muskarci.
I ne postoji jadnica koja leze u krevet. Ona i te kako zna sa kim i zasto leze. I budi sigurna, u profitu je.
.......................a ti cekaj princa na belom konju sa kojim ces posmatrati purpurni zalazak sunca nad morskom pucinom drzeci se za ruke.
Mislim, svi smo prosli taj scenario, al sa 16 godina a ne sa 36.

u bre Barbi, ti il si mnogo mlada il si feministkinja , to jes, imas nesto protiv muskarci.
I ne postoji jadnica koja leze u krevet. Ona i te kako zna sa kim i zasto leze. I budi sigurna, u profitu je.
.......................a ti cekaj princa na belom konju sa kojim ces posmatrati purpurni zalazak sunca nad morskom pucinom drzeci se za ruke.
Mislim, svi smo prosli taj scenario, al sa 16 godina a ne sa 36.
https://voca.ro/18d8TxyvqvbY

:malav:

Back